grecki írta:Guardiolát ugassam le akkor? Ja, igen, mert ő egy akkora edzőfejedelem, hogy el tudja dönteni egy kőkemény év tapasztalat (a ki-beb*szott negyedosztályban)után, hogy nem kell neki egy 19 éves szupertehetség. Ja igen, adjuk el bagóért... Guardiolát is le fogom ugatni, meg Laportát is le fogom ugatni, ha nem tetszik valami. Már pedig elég sok minden nem tetszik mostanában... És nem érdekel, hogy mit tett, ha most ilyen baromi nagy szürkeállományra utaló húzásokkal negálja korábbi húzásait.
Miközben pont az a duma, hogy olyan játékosokkal kell megtölteni a keretet, akiknek valamilyen módon közük van a klubhoz a fizun kívül is. Akik nem csak a zséért viszik ki magukat a pályára, hanem anyaoroszlánként védik a hírnevét, becsületét, és mindent megtesznek érte. Akkor miről beszélünk Gio esetében, ha nem erről? Többször elmondta, hogy nem akar elmenni, soha senkit nem zsarolt meg, ha nem játszik többet, akkor kalap-kabát... Nem tudom, honnan szedted ezt a zöldséget...
Ja, igen az is sokkal ésszerűbb megoldás, hogy u21-es válogatottként ingyen elengedik Sergio Garciát, majd 20 milkáért visszavenni. Mert ugye ügyes kölyök, no meg saját nevelés. Nem tudom, látod-e a párhuzamot Miki...
Csak nekem paradox ez? Na mind1...
Ha már megszólítottál:
1. Nem neked szántam a soraimat,csupán egy lehetőséget vázoltam fel
2. Ugyanúgy dűhíteni fog,ha létrejön ahogy téged, nem értek vele egyet,teljesen másról szólt az írásom.
3. 2Santos emlékeim szerint nem zsarolt meg senkit sem,csupán teljesen logikusan annyit mondott (korrekt volt),h nagyon szeretne itt játszani,és maradni is akar,HA a klub (edző,vezetőség,cakkumpakk) is tervez vele. Viszont ha nem...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.