Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én meg remélem, Messiék győznek, és Messi ettől földobódva fog visszatérni a Barcába, és oktat majd. Vagy jobblenne, ha egy csalódott, szomorú Messi térne vissza az olimpiárólRonal.10 írta:Nigéria remélem elkeni messiék száját!!!!!!!!!!
Én nem az argentínoknál ugyanis van egy Messi...Rivaldo11 írta: A két csapat eddigi produkciói alapján egyértelmű afrikai sikert várok.
SzerintedVarga Tamás írta: A hasonlat rossz, és több sebből vérzik.
Részemről vége.
Mir.
Köszi! Szerencsére egy hosszabb összefoglalót azért leadtak.Roniee21 írta:baguvix: nem adja,most néztem a port.hu-n meg az orf 1 honlapján
Ja Di MAriától jól megkaptaDiego10 írta:Ma Agüero sem villogott a 2 mákos gólján kívül nem sok mindent csinált de a braziloknál Jo produkcióját én is simán hoztam volna.
Ma Agüero sem villogott a 2 mákos gólján kívül nem sok mindent csinált de a braziloknál Jo produkcióját én is simán hoztam volna.menczel írta:ej de jo ez a kun gyerek :O bár messi nélkül ez az argentin válogatott harmatgyenge lenne![]()
a mai meccs alapján isteni szerencse hogy hernanest nem vettük meg, viszont garay jöhetett volna
Ide válaszolok, mert ide írtad.ozsimiki írta:Off: amit írtál lejjebb Lionak,h ha vesztünk az edző sara,ha nyerünk akkor meg miért nem dícsérjük,hm volt a Barcának egy edzőjeVarga Tamás írta:Oroszország-Franciaország 32-31.
Az oroszok lesznek az ellenfeleink az elődöntőben. Nem verhetetlenek, kétszeri hosszabbítás után tudták legyűrni a franciákat.
HAJDÚ JÁNOS!nem is olyan rég, szntem te is hasonlóan reagáltál akkor.
(ne itt offoljunk,ha válaszolsz menjen más topicba
)
Akkor nem csak nekem jutott eszembe ez a hasonlatLG írta:Amikor leirta VT ezt Lionak, annyira tudtam, h vki föl fogja hozni Rijkaardot
Nem örültem neki,de egy: a női vízilabda népszerűsége nem túl nagy,tehát ugyan megnézem a meccsüket,de különösebb érzelmeket nem vált ki belőlem az se ha nyernek. Ellenben a fiúkkal,akiknek teljes szívemből szurkolok. kettő: ezeket a Hollandokat megvertük az Eb-n,megvertük itt az Olimpián, most,amikor nagyon kellett volna,simán vertek minket...erre nem tudok mit mondani,elég bosszantó lehet nekik is...ozsimiki írta:Látom sokakat nem mozgatott,h a női vizilasztisok nem jutottak finálébe,pedig esélyesek voltak,arany is könnyen lehetett volna belőle.
Off: amit írtál lejjebb Lionak,h ha vesztünk az edző sara,ha nyerünk akkor meg miért nem dícsérjük,hm volt a Barcának egy edzőjeVarga Tamás írta:Oroszország-Franciaország 32-31.
Az oroszok lesznek az ellenfeleink az elődöntőben. Nem verhetetlenek, kétszeri hosszabbítás után tudták legyűrni a franciákat.
HAJDÚ JÁNOS!
LG írta:R80 ahelyett, h visszanyerné a formáját, 1re rosszabb. Meg aztán a milanba a nyugdijasok között se hiszem, h olyan jó esélye van erre.bali 15 írta: Hát igen, pedig én nekik szurkoltam,bár inkább annak hogy R80 visszanyerje a formáját. Az Argentínoknak csak a Vb-n szoktam szurkolni mert csak 2 címük van (a Brazilokhoz képest)
Igaz, 1 meccs alapján nem lehet megitélni őket, de a szinvonalas brazil bajnokságnál azért egy olimpia mégis csak komolyabb, és nálam azért most eléggé leirták magukat. Persze ettől még lehetnek jó játékosok, de azért az túlzás, h sokan itt a fórumon sirtak-ritak utánnuklionelmessi19 írta: Hernanes meg Tiago Neves, Norbertnek és társainak üzenem hogy ezek a kölykök nemsokat mutattak. Pedig lett volna azért alkalom. Egy meccs alapján nem lehet elítélni őket,
Replay írta:A MESSI-Agüero-Riquelme hármas csodálatos volt.
Ronnie az elmúlt idénybeli formáját mutatta. Kb erre számitottam, súlyos azért, hogy az olasz média hogy elájult tőle, mert jobban ment neki Vietnam és Szinagpúr ellen...ugyanakkor rossz nézni, mennyire szomorú, több alkalma már nem lesz olimpiát nyerni.