2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha már lenne videóbíró, nem játszanánk BL-döntőt. Elnapolva a bajnoki cím ünneplése, nagy cucc. Amit a Chelsea ellen adott a sors, azt most visszavette. Nem ma ünneplünk, hanem leghamarabb szerdán és jövő héten. Én sem tudtam volna a helyükben teljes erőbedobással küzdeni a második félidőben. Megvan a gólrekord, Eto'o növelte előnyét a góllövőlista élén, és egyetlen pontnyira vagyunk a bajnoki címtől plusz két győzelemnyire a triplázástól. Legyen ez a meccs tanulság, tegyük oda rendesen magunkat a kupadöntőn, és ha nem kapunk ki Mallorcán, az Osasuna elleni hazai meccsen lehet ünnepelni és pihentetni.M.I.P.A.X. írta:VIDEÓBÍRÓT ÉS KÉSZ!!!!![]()
Így van.Rivaldo11 írta:Nézzük a jó oldaláról a dolgokat: Ma ismét növeltük 1 egységgel előnyünket a tabellán a madriddal szemben
Erről Boixos Sanyi aláírása jut eszembe:Rivaldo11 írta:Nyugodjunk meg. Semmi sem történt. Majd a jövő héten behúzzuk, a kövi hazai derbi meg sorfallal, meg trófeaátvétellel kezdődik.
Azon kesergünk, hogy egy héttel elúszik a bajnokavatás-persze közben nyerhetünk egy kupát is ráadásnak.
Nagy problémáink vannak.
DE KÖZBEN LESZ MÉG EGY KIRÁLY KUPARonaldinho&Barca írta:2. félidőben picit lazára vettük, ehhez az x-hez meg jött egy jókora bírói segédlet, inkább most mint mondjuk majd egy döntőn.. Abidal pirosa kamu volt, 3-4 les meg vicc csupán. Gyerekek, így is úgy is bajnokok vagyunk, nekem annyira 8 h nem ma, hanem majd jövő héten. Lényeg h Bajnokok vagyunk.
Azért arra nem lehet alapozni, hogy ha egyszer nekünk fújnak, akkor következőleg ellenünk kell.antiimperialista írta:Dehogynem, elment 1000 Ft-om a bwinen... Amit kaptunk szerdán a bírótól, azt most elvette a mai, ez van, emiatt nem lehet hőbörögni. Csak az a kumma pénz...ozsimiki írta:Semmi gond nem történt...
Azért normális esetben itt 4-1-nek kellett volna állnia az eredményjelzőn a 75. percben. 2005-ben a Levante ellen úgy húztuk be a bajnokságot, hogy 85. perctől kezdve a védőink passzolgattak egymásnak, és már mindenki a csak a sípszót várta. Gondolom ma is valami ilyesmire készültek, hogy a végén már csak hullámzás meg ollézás lesz, aztán mindenki ünnepelhet (én legalábbis ezt vártam). A bíró megadta az esélyt a Villarrealnak, akik éltek vele, holott egyenlő létszámnál kb 2-szer voltak a kapunknál összesen. Ráadásul az utolsó góljuk miatt is kezet csókolhatnak Fortunának.Mihu írta:Vicc amit a játékosok ma műveltek![]()
Kimegy ÉRTÜK 98 ezer ember, sokan azért is, hogy életük legnagyobb élményét éljék át, erre a játékosok kimennek a 2. félidőre akkora mellénnyel hogy hihetetlen. Tisztára mint a Milan a Liverpool ellen 2005-ben. Nem arról van szó hogy kiállították Abidalt, hanem arról, hogy rúgni kellett volna még egyet, nem pedig passzolgatni meg sarkazgatni meg mittudom én mit csinálni a 16-oson belül is. 4-1-nél nincs az a bíró, nincs az a Villareal aki vissza tudott volna jönni a meccsbe. Nem csak sok szurkolót fosztottak meg életük legnagyobb élményétől, de azt hiszem hogy földöntúli lett volna a legtöbb játékos számára, ha 98 ezer ember előtt, hazai pályán ünnepelhette volna a bajnoki címet. Nem a bajnoki cím miatt vagyok mérges, hanem a hozzáállás miatt. Gondolhattak volna arra a 98 ezer emberre is akik azért mentek ki hogy bajnoki címet ünnepelhessenek. Hányszor volt telt ház a szezonban? Szerintem max 2-3x.
Osztom, Puyolnak lassan vége, én legalább is így látom. Imádom a csávót amúgy, mielőtt lehordanátok.lesliejr12 írta:Nem hibázna többet, mint Puyol az idén, ebben meg én fogadnék bárkivel.Hogy veget vessek mar az egesz hulyesegnek:NEM FOG A BL DONTOBEN CASERES JATSZANI!!!!!!!!!!!!!!!aki mashogy gondolja fogadok vele...
Nem hibázna többet, mint Puyol az idén, ebben meg én fogadnék bárkivel.Hogy veget vessek mar az egesz hulyesegnek:NEM FOG A BL DONTOBEN CASERES JATSZANI!!!!!!!!!!!!!!!aki mashogy gondolja fogadok vele...
Dehogynem, elment 1000 Ft-om a bwinen... Amit kaptunk szerdán a bírótól, azt most elvette a mai, ez van, emiatt nem lehet hőbörögni. Csak az a [auto_cenzúra] pénz...ozsimiki írta:Semmi gond nem történt...
[/quote]hajnesz írta:Idezet:Egyálatlán nem voltunk lazák...
MÁS: Mostantól én a Puyol-Pique-Caceres-Sylvinho védő4-est játszatnám hogy összeszokjanak a BL-döntőre mert Touré ne legyen megint védő mert a kp. akkor átjáróház lesz a MU ellen!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Meg hala Istennek,hogy nem te vagy az edzo...Ez nem a FIFA manager legujabb resze,ocsi...