Fecooo írta:
Rosell egyelőre csak a pénzügyi dolgokkal foglalkozik... legalábbis véleményem szerint...
Fecooo idehoztam, mert erre reagálnom kell
Olvasgatom a vitátokat, tökölünk nem tökölünk, van még időnk nem kell kapkodni!
Ez véleményem szerint nem állítja be negatívan a klubbot, illetve most mindennél fontosabb, hogy pénzügyileg rendbe jöjjünk (logikai szinten nézem, jóval több ment átigazolásokra kifelé, mint befelé, illetve a világon nálunk a legmagasabb az összfizetés, így én elhiszem, hogy van baj)!
Nekem pont ez volt a bajom Laportával, hogy adta a nagy mézes mázos arcát, közben meg pénzügyileg volt tehetségtelenebb!Egy elnöknek véleményem szerint a legfontosabb, hogy az üzletre figyeljen, s gazdaságilag minél nagyobb profitot termeljen!A csapatról kialakult arculat már a játékon múlik, ez pedig már a szakmai stáb feladata!
Az hogy most azért ítéljük el Sandrot, mert esetleg megfontoltabb, szerintem nem jogos!Egy csatár mindenféleképpen kell ha elmegy Bojan, most az hogy mi van Sanchezzel nem lehet tudni, de továbbra is bőven van időnk, s lehet bízni benne, hogy megnyugszik a piac, s megfelelő alternatívaként elhozzuk a chileit, vagy esetleg mást!
Amit én felrónék az elnöknek, illetve unblock a vezetésnek, az hogy a kölcsönszerződések nincsenek, nem lettek még konkretizálva!Ez égetőbb kérdés lenne véleményem szerint, s már mikor megnyílt a piac is fontosnak tartottam!Az "jó", hogy a jelenlegi keretből, akikre nem tart igényt Pep próbáljuk csereüzletekbe belevinni, ezzel is bőven lehet spórolni, viszont az unásig lerágott csontok Hleb, Keirisson (még a nevét se tudom, hogy így kell írni...) hol folytatják.....