Bár hangsúlyozom, hogy ki nem állhatom a Madridot, de azért örülnék, ha végre jobbak lennénk. Egy igazán nagy ellenfelet még nagyobb dicsőség legyőzni.

De most komolyan, ahhoz, hogy izgalmas legyen a bajnokság az kellene, hogy legyen egy normális ellenfél. 2 éve tiszta szánalom volt, hogy az lett a bajnokság vége, hogy a 2 [auto_cenzúra] csapat közül, az egy góllal kevésbe [auto_cenzúra] madrid nyert. Szánalom volt a Barca és a madrid teljesítménye is. Tavaly meg szétestünk mint az állat. Kellene már végre agy szoros bajnokság, ahol persze végül győzünk.

Mondjuk az is szánalom, hogy a Madrid szét volt esve, bár ugye utóbbi időkben azért följöttek, de kb. mostanra kezd elmúlni az új edző varázsa, és ennek ellenére mégis ők az egyetlen csapat, aki valamennyire versenyezni tudnak velünk. A sevillával, villareallal, valenciával, atleticoval mi van? Sehol nincsenek. Okés mi ászok vagyunk, és a madrid is csak szerencsével van "csak" 6 pontra, de akkor is, kellenének komolyabb ellenfelek, mert akkor több jó meccs is lenne.
A madrid helyében én a következőket tartanám meg:
Iker Casillas- nem kérdés
Wesley Sneijder annyira nem rossz
Guti - szerintem sokan alulértékelik
Drenthe- látok benne jövőt
Palanca - be fog érni
Pepe - ha jobb lenne a csapat, neki is menne, továbbá nem lehet minden védőt elküldeni
Sergio Ramos - nem kérdés
Rafael Van der Vaart - vagy ő vagy Sneijder
Fabio Cannavaro - kell a rutin 1 évig fixen megtartanám
Marcelo - nem rossz
Torres D - kell ő ide
Ruud Van Nistelrooy - ő mindíg egy ász marad, bár ha tudnak hasonló szintet igazolni, akkor mehet
Klaas-Jan Huntelaar - szerintem be fog válni
Lassana Diarra - jó vétel volt
Higuaín - a jövő
Fernando Gago - nálam maradna
Juande Ramos - megtartanám, mert szerintem nagy edző
Namost ez 15 játékos. Igaz, hogy ezekből jó néhányat azért a padra tennék, de akkor is reálisan kb. 7-8 igazolás kellene, és ebből szerintem 2-3 nagy sztár kell hogy legyen. Pl. Diego, Ibrahimovic... Node mondjuk én a Real helyében körülnéznék a sevillában, villarealban, mert tele vannak viszonylagosan jó áron megszerezhető nagy játékosokkal. És azért ha a Real/Barca hív, menni kell megállapítás eléggé helytálló, kb. minden játékos szeretne Real/Barca csapattag lenni. Persze a fiataloktól is lehet felhozni egy-két tehetséget, csak azért mindíg idő kell, hogy beérjenek. Még Messinek is kellett 1-2 év!!!
Szóval a 17 játékos elküldése túlzó, mert annyit minőségi játékosokkal pótolni lehetetlen, és fölösleges is, mert a nevek jó része kellően tehetséges, illetve elbír még egy szezont. Egy olyan 150 millió Euró elköltésével ki tudna állítani jövőre a Madrid egy sok mindenre képes keretet, és ki tudja talán az új emberek érkezése felkavarná az állóvizet, és a mostanság gyengébben teljesítő játékosok is elkezdenének képességük szerint játszani.
No de száz szónak is egy a vége, ha a Madrid megfeszül is mi leszünk a jobbak, hajrá BARCA!!!