Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Charlie írta:Pedig maffia & bűnözők itt is vannak...
C.
hja...nem tettnuk semmit...Charlie írta:Na igen, ez a stadiontéma. A nemzetinek nevezett stadion, sok helyen életveszélyes pl. Erre képtelenek, hogy megcsinálják.
Lehetett akár mekkora player Puskás, attól függetlenül nem kapjuk meg, mert szerencsétlen elhunyt a közelmúltban, és gyászolták szerte a világban. Kevés ez.
3-szor próbálkoztunk, miért nem lehetett tenni a "kudarcok" után? Netán, nagyobb esélyekkel indulhatunk volna.
C.
errol van szo...2004re az osztrakokkal, 2008 ban egyedul pályáztunkRivaldo11 írta:nyolc év alatt készült három pályázat, és nulla stadion...
Nagyon sajnálom.
Nem igaz. Jóval nagyobb szemétdomb az övék. Ebben benne an Blatter keze is, az hétszentség. Az a "halott ember" pedig minden idők legnagyobb játékosa volt. Persze én is azt mondom, le kellett volna tenni valami konkrétumot az asztalra. Pl egy stadiont.Charlie írta:Halott emberrel kampányolva nem rendezünk EB-t, semmit nem tettünk érte szinte, hogy mi rendezhessük.
Ukránok futballban előrébb vannak jóval mint mi, országuk meg ugyanakkora szemétdomb mint a miénk.
C.
90 millió emberből jobban lehet profitálni mint 20 millióból. Ráadásul mind a lengyelek mind az ukránok ott voltak a VB-n. Meg nyilván az ukrán maffia több pénzt tett le az UEFA-nak mint mi. 21 éve voltunk utoljára labdarúgó VB-n. Azóta se EB se VB és erről nem feltétlen az UEFA tehet, hanem mi.Boixos írta:grecki, okés, nem vitázni akartam, csak egyszerűen érthetetlen, h mivel tettek le ezek többet az asztalra, mint mi.
grecki írta:Hm... Gyöngyösvisca el barca írta:(amugy nem hinném h a nulla sz@r magyar bor nagy vetelytarsa lett volna a francia boroknak.Nagyrédei borok... Még messzire sem kell menned, hogy jó nedűt találj!
Azon kívül meg Villány, Badacsony, Tokaj, Szekszárd
A magyar bor legalább olyan jó, mint a francia, csak sokkal szarabb a marketingje... Minden ezen múlik. Te pl tudsz krva jó francia bort mondani, vagy csak azért mondod, mert tudod, hogy jó, hiszen francia?
szvszgrecki írta:Én azt mondom, ha a lengyelek egyedül pályáznak és nyernek, akkor egy szavunk sem lehet. 40 millióan élnek, van csapatuk, vannak stadionjaik, és legalább olyan szinten vannak, mint mi. Az ukránok viszont mocskos módon lehúzták szerintem az ő pályázatuk színvonalát.
Ugyanez nálunk fordítva, a mi kandidálásunknál inkább a magyarok voltak a gyengébb láncszem, viszont egyedül a horvátok kicsik lettek volna. Együtt viszont ideális...
Egyértelmű nekem legalábbis, hogy a vereségben nagy szerepe volt annak, hogy nincs eb-szintű csapatunk és annak, hogy az ukránoknak messzire elért a kezük...