Nemzetközi Labdarúgás - Válogatottak, Egyéb bajnokságok

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Boixos
Llegenda del Barça

2007.04.18. 17:49:44

mink van, mink nincs... a görögök két teniszpályára kapták meg az athéni olimpiát...
nem, ezt akárhonnan nézem, egy képmutató, saját magát meghazudtoló, részrehajló, mutyizgató, tetű szervezetnek a döntése volt. ha 100 allianz-arénánk lenne, akkor sem mi kaptuk volna meg.
hülyítették egy kicsit a népet, mintha számított volna vmit a pályáztatás, közben magasról szartak az egészre, viszik a cuccot az x milliós ukránlengyel piacnak, a többi meg le van sz.rva. csak azt nem értem, h ha már annyira felzárkóztatni akar ez a gyökér békazabáló platini, és annyira nem a pénz körül akarja forgatni a focit, mint ahogy harsogta, amikor megválasztották, akkor miért nem velünk kezdi a zárkóztatást, akik a béka segge alól figyelünk ki már egy ideje, vagy akkor miért érdekesek a piacok, ha ugye nem a pénz dominál nála?

bosszantó ez az egész.
PUYOL-XAVI-INIESTA
visca el barca
Presidente del Barça

2007.04.18. 17:44:48

Charlie írta:Pedig maffia & bűnözők itt is vannak...
C.

hahaha :D

látod Charlie barátom, itthon még a maffia sem olyan jo mint kint...e téren is le vagyunk maradva :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.18. 17:31:44

Hát, most had legyek elfogult. Egyszerűen nem értem az UEFA-t. :? Nem tudok egy okot sem mondani amiért az Ukránoknak meg Lengyeleknek kellett volna adni. Akkor már inkább olasz. Ha ti tudtok valami épkézláb magyarázatot akkor mondjatok az ukránok mellett.
Itt lett volna a nagyszerű alkalom nemcsak a magyar focinak hanem az egész országnak. Mindenki tudja Európában hogy hol áll ez az ország. Ennek tudatában nem értem, hogy eshetett a választás másra. Legalábbis ha az elsődleges cél az, hogy a leglemaradottabb osrzágokat próbálják segíteni. Ha nem ez akkor nem tom h mi. Erre odadaják az EB-t ennek a "se füle, se farka" Ukrán-Lengyel pályázatnak. Összehányom magam... :? :? :|
Persze, mondhatjuk, hogy még nincs se stadionunk se semmink de ha megkapjuk akkor biztos vagyok benne, hogy igen szép stadionokat meg szállodákat építettek volna 2012-re.
Addigra beérett volna a mi válogattotunk is, a most tehetséges fiataloknak lett volna mit keresni egy ilyen világversenyen.
Egyszóval: Az UEFA nem adta meg nekünk az esélyt a totális felzárkózásra!
Charlie
Öreg Harcos

2007.04.18. 17:22:20

Nem azt mondtuk, hogy a stadionokon borult az egész, csak egy futball EB-hez nem árt mondjuk 1 épkézláb stadion. Nekünk az sincs. Azért említettük ezt. Aztán mi nincs még?! Sorolhatnánk sokáig.

Ha a gazdasági szempontok a mérvadók, akkor mi nem fogunk még egy jódarabig :wink: Pedig maffia & bűnözők itt is vannak...
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
visca el barca
Presidente del Barça

2007.04.18. 17:16:59

Charlie írta:Na igen, ez a stadiontéma. A nemzetinek nevezett stadion, sok helyen életveszélyes pl. Erre képtelenek, hogy megcsinálják.

Lehetett akár mekkora player Puskás, attól függetlenül nem kapjuk meg, mert szerencsétlen elhunyt a közelmúltban, és gyászolták szerte a világban. Kevés ez.

3-szor próbálkoztunk, miért nem lehetett tenni a "kudarcok" után? Netán, nagyobb esélyekkel indulhatunk volna.
C.
hja...nem tettnuk semmit...

és a legnagyobb az egeszben, hogy nem is fogunk semmit tenni az elkovetkezendo években

persze a 2016os eb-re megint pályázunk majd...

azon se lepodnék meg ha bosnyák-albán pályázat nyerne akkor :D
(amugy sztem azt odaadják majd az északiaknak vagy az oroszoknak)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.04.18. 17:15:02

Ugyan már, ennek semmi köze a stadionokhoz! Nyilvánvaló, hogy csak a gazdasági szempontok (és az ukrán maffia pénze) döntöttek!
Ha a stadionok döntöttek volna, az olaszoké lenne az eb.
Charlie
Öreg Harcos

2007.04.18. 17:10:12

Na igen, ez a stadiontéma. A nemzetinek nevezett stadion, sok helyen életveszélyes pl. Erre képtelenek, hogy megcsinálják.

Lehetett akár mekkora player Puskás, attól függetlenül nem kapjuk meg, mert szerencsétlen elhunyt a közelmúltban, és gyászolták szerte a világban. Kevés ez.

3-szor próbálkoztunk, miért nem lehetett tenni a "kudarcok" után? Netán, nagyobb esélyekkel indulhatunk volna.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Rumig
Entrenador del Barça

2007.04.18. 17:08:26

Elkeseredett és csalódott vagyok. :cry: Én igen is hittem benne, hogy most megkaphatjuk, de nem sikerült. Az ok valóban az lehet, amit írtatok, miszerint ott sokkal nagyobb a piac, no meg Szurkisz személyes lobbija is sokat jelenthetett. Esetleg még az is, h ez van legmesszebb az előző Eb-től (Svájc-Ausztria), és nem akarták megint Közép-Európába tenni, inkább Kelet-Európa. :roll: Bár valszeg az előbbi kettő fontosabb tényező volt.

U.I.: mi töri órán néztük rendes tv-n, tanár megengedte, mert meggyőztük a döntés fontosságáról. Utánna könnyen leadta az anyagot, valahogy most nem kellett fegyelmeznie.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rumig 2007.04.18. 17:10:56-kor.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
visca el barca
Presidente del Barça

2007.04.18. 16:51:43

Rivaldo11 írta:nyolc év alatt készült három pályázat, és nulla stadion...
Nagyon sajnálom.
errol van szo...2004re az osztrakokkal, 2008 ban egyedul pályáztunk

az azota eltelt évek alatt sehova nem haladtunk. hogy csak egy példát emlitsek, egyetlen normalis stadionunkban egy büdös széket nem cseréltek ki.
(apropo...azt tudtatok h az europai stadionok közul a népstadionban van legtávolabb a pálya a nézotertol?...)
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.04.18. 16:50:05

Charlie írta:Halott emberrel kampányolva nem rendezünk EB-t, semmit nem tettünk érte szinte, hogy mi rendezhessük.

Ukránok futballban előrébb vannak jóval mint mi, országuk meg ugyanakkora szemétdomb mint a miénk.
C.
Nem igaz. Jóval nagyobb szemétdomb az övék. Ebben benne an Blatter keze is, az hétszentség. Az a "halott ember" pedig minden idők legnagyobb játékosa volt. Persze én is azt mondom, le kellett volna tenni valami konkrétumot az asztalra. Pl egy stadiont.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2007.04.18. 16:56:32-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.04.18. 16:48:29

Érdekes döntés...Nemrég nagy port vert fel, hogy Blatter járt a lengyel-ukrán pályázók valamelyikénél, és megigérte nekik a győzelmet...Platini egy sz*rdarab bábfigura, a Fifa elnökének embere. Ezt tuti Blatter intézte el.
Más kérdés, hogy mi is tehetünk erről. Nem kiváló pályázatot kell benyújtani, hanem stadionokat építeni. nyolc év alatt készült három pályázat, és nulla stadion...
Nagyon sajnálom. Véleményem szerint ez a magyar futball utolsó esélye volt. Ne legyen igazam.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.04.18. 16:46:24

Boixos írta:grecki, okés, nem vitázni akartam, csak egyszerűen érthetetlen, h mivel tettek le ezek többet az asztalra, mint mi.
90 millió emberből jobban lehet profitálni mint 20 millióból. Ráadásul mind a lengyelek mind az ukránok ott voltak a VB-n. Meg nyilván az ukrán maffia több pénzt tett le az UEFA-nak mint mi. 21 éve voltunk utoljára labdarúgó VB-n. Azóta se EB se VB és erről nem feltétlen az UEFA tehet, hanem mi.

Olyan mint ha jégkkorong VB-t akarnánk rendezni...
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.18. 16:11:02

Fenébe :? :? :?

Siralmas,komolyan mondom...

Amúgy csak azt szeretném kérdezni azoktól,akik most egyből vágják,hogy miért Ukránok kapták,hogy akkor miért bíztak h nyerünk? Ha már eleve lehetettelen volt,mivel Francia sóder...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2007.04.18. 16:05:48

Hát a visszhangokból az szűrődött le hogy mi vagyunk az esélyesek,ennek ellenére még 1 árva szavazatot sem kaptunk :evil: :oops: :shock: Tiszta nevetséges és szomorú,engem nagyon megelepett,főleg hogy akkor legalább az olaszoknak kellett volna kapnia...
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.04.18. 15:57:14

Ez van,én sem fűztem hozzá különösebb reményeket,de nem lett volna rossz. :roll: :oops:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
visca el barca
Presidente del Barça

2007.04.18. 15:25:35

grecki írta:
visca el barca írta:(amugy nem hinném h a nulla sz@r magyar bor nagy vetelytarsa lett volna a francia boroknak.
Hm... Gyöngyös :arrow: Nagyrédei borok... Még messzire sem kell menned, hogy jó nedűt találj!

Azon kívül meg Villány, Badacsony, Tokaj, Szekszárd

A magyar bor legalább olyan jó, mint a francia, csak sokkal szarabb a marketingje... Minden ezen múlik. Te pl tudsz krva jó francia bort mondani, vagy csak azért mondod, mert tudod, hogy jó, hiszen francia?

az mind1 h én ittam e vagy nem (persze h igen :D), teljesen feleslegesen gyözködjuk egymast.
hiaba linkelsz be ide nekem XY borversenyt (ami kitudja milyen rangos - lehet az lehet nem) én ugyanugy tudok szerezni egy rakás másikat ahol sehol nem vagyunk... az meg h van 4-5 fajta jo borunk meg 5 normalis europa szerte elismert pinceszetunk édes kevés ahhoz nyugatra vigyuk a termékeinket... noh off ezzel befejezve vissza eb-hez

abszolut nem tudom h egyesek itt mire alapozván akartak eb-t rendezni.
se foci, se út, se stadion se semmi (az meg nem érdekel h ukrajnaban sincs, maj megépitik...). csak a hangzatos igeretek meg értelmetlen se.gg nyalá.s. meg kellett volna kenni azt a 10-en egynéhány szavazót fejenként 30 millával oszt jónapot. egy rohadt medencét alig tudtunk felépíteni.
amugy [auto_cenzúra] ez az egesz rendszer h 1X ember dontesen mulik az egesz.

a jegyszerzésre (foleg magyar meccs) meg tudod mennyi eselyed lett volna....semmi. jo esetben 5%.
Kép
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.04.18. 14:57:31

Hát ez döbbenetes, hihetetlen, nevetséges (bár nem tudok nevetni) :evil:
Úgy gondoltam, hogy megkapják az olaszok, szavunk nem lehet, sok mindenben jobbak, mint mi. De ezek...

Ba...a meg, a mi maffiózóink miért nem a fociban (és egyéb sportokban) mossák a pénzüket?

Még most sem hiszem el, ez a sport arconköpése...
PCsabi
aka Game90

2007.04.18. 14:52:10

"Ebben a versenyben nincs vesztes, csak olyan pályázatok, amelyek ezúttal nem nyertek. Csak a legnagyobb elismeréssel tudok a három kandidáló erőfeszítéseiről és lelkesedéséről beszélni. Mind az öt résztvevő szövetségnek köszönjük a munkát, de köszönet illeti a politikusokat és a futballszurkolókat is, akik támogatták a pályázatokat" - mondta Michel Platini, az UEFA-elnöke a szavazást követően.

..Lengyelország és Ukrajna esetében 85 milliós, „megdolgozásra” váró piacról van szó, és az UEFA szponzorainak ez a legfontosabb.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Boixos
Llegenda del Barça

2007.04.18. 14:47:18

ha viszont ennyire a lóvéra és a piacokra van kihegyezve ez a bugi, akkor mi a f-szért nem mondják meg előre, h ne veressék magukat a vízzel a többiek, mert úgyis előre tudják már, h ki lesz a következő nyertes? hónapokig idegesítenek itt fölöslegesen milliókat, amikor már régen le volt vajazva minden... persze, ebben nincsenek vesztesek.. platini is elmehet a francba.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.04.18. 14:47:08

Sajnálom hogy már a fociban is ilyen kőkeményen benne van a maffia. :roll:

De azért köszönjük annak a 3 vak országnak!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Los Banditos 2007.04.18. 14:49:34-kor.
in to exile
PCsabi
aka Game90

2007.04.18. 14:38:25

Én már sajnos előre megmondtam, hogy nem kapjuk meg :? Most lett volna egy nagy esély, sztem egy ideig nem lesz itt EB. Köszönjük a 3 szavazatot, de sajnos ez kevés.
A WC-ben :) hallgattuk rádión az eseményeket, nem kicsit lepődtünk meg, hogy a lengyel-ukrán nyert :shock:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Vito
Llegenda del Barça

2007.04.18. 13:53:07

grecki írta:Én azt mondom, ha a lengyelek egyedül pályáznak és nyernek, akkor egy szavunk sem lehet. 40 millióan élnek, van csapatuk, vannak stadionjaik, és legalább olyan szinten vannak, mint mi. Az ukránok viszont mocskos módon lehúzták szerintem az ő pályázatuk színvonalát.

Ugyanez nálunk fordítva, a mi kandidálásunknál inkább a magyarok voltak a gyengébb láncszem, viszont egyedül a horvátok kicsik lettek volna. Együtt viszont ideális...

Egyértelmű nekem legalábbis, hogy a vereségben nagy szerepe volt annak, hogy nincs eb-szintű csapatunk és annak, hogy az ukránoknak messzire elért a kezük...
szvsz
tévedsz.
a lengyeleknek semmi esélyük semlett volna egyedül.
sokat gondolkodtam a dolgon:

az ukrán (volt szoc. blokk) hatalmas piac, rengeteg pénz. ez döntött.
nemhogy az ukránok húzták le az esélyeket, hanem CSAK nekik köszönhetően nyerték meg. a lengyeleket csak arra használták, hogy a hátukon beszlalomozzank európába.

pénz. erről szólt a dolog.
nézzetek szét, az összes nagymúltú angol(!) klub mágnásokkezében van, a szeretett csapatunk csak úgy tarthatja velük a versenyt, hogy elmennek a kínaiakhoz haknizni, ennek rendelik alá a szezont. az ukránokhatalmas pénzeket ölnek, hogy az európai élcsoporthoz felzárkózzanak.
ukrajnában burjánzik a korrupció és rengeteg pénz van. az EB-ből pedig mégtöbbet lehet csinálni jónéhány maffiózónak.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.04.18. 13:46:27

de 12ben hol lesznek az ukránok a focijukkal? klubszinten csak azért vannak ott, ahol, mert az otthonmaradt maffiózók elkezdtek focisat játszani, úgy mint abramovics barátjuk és megvesznek minden mozdítható brazilt. de ettől még akár egy kalap [auto_cenzúra] is lehet addigra a válogatottjuk, mint ahogy a lengyeleké is. mennek egy kört és kész. arról nem beszélve, h mikor fognak nyugati tömegek elmenni dnyepropetrovszkba meccset nézni? és főleg mivel fognak menni? lovaskocsival? tényleg [auto_cenzúra] hely mao, de azért sztem öt perc alatt kiürülne itt minden, ha olyan lenne a bugi, mint odakint.
PUYOL-XAVI-INIESTA
PetI
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.18. 13:44:32

:( Szomorú vagyok az EB miatt... Pedig előzetesen talán a legnagyobb esélyesek voltunk, aztán kiderül, h lehet, szavazatot sem kaptunk :roll: Van egy olyan érzésem, hogy majd akkor rendezhetünk valamit, ha már mindenki jelentkezett, megkapta és a végén már csak mi maradunk... :?
Charlie
Öreg Harcos

2007.04.18. 13:40:03

Halott emberrel kampányolva nem rendezünk EB-t, semmit nem tettünk érte szinte, hogy mi rendezhessük.

Ukránok futballban előrébb vannak jóval mint mi, országuk meg ugyanakkora szemétdomb mint a miénk.
C.
Lezárt