Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gondolom azért örülnek páran a Real vereségének, mert ez kicsit megzavarhatja őket h kikaptek. Van benne valami. Én nemtudom jobb-e nekünk vagy rosszabb ha kiesik a Bl ből, de nem is ez a lényeg. Az a lényeg, h tartsuk az előnyünket a bajnokságban és h visszanyerjük a formánkat.mindorokke_barca írta:Azok közül akik annyira örülnek a Real vereségének, valaki el tudja magyarázni nekem, hogy miért? Azon kivül a gyenge lábakon álló érveken kivül, hogy mert a Barca riválisa. Főleg annak a fényében nem értem, ezt a hozzáállást, hogy mintha nekünk nem az lenne a legjobb, hogy a Real minél tovább húzza a BLben, ezzel is megosztva a figyelmüket. Nagyon nem mindegy, hogy hetente 1 vagy 2 meccset kell játszani. Rajtunk egyre jobban érződik a fáradtság. Nem könnyű hónapokon keresztül 3-4 naponta meccset játszani.
Ribery nélkül nagyon ikszes meccs lett volna..:Poldi:.. írta:Több gólt lőttünk, mint a többi 7 csapat együtt.![]()
Van még kérdés?
ok. elnézést......fcjoc írta:az hogy miért nem a bayern oldalán kérdezgeted ezt?..:Poldi:.. írta:Több gólt lőttünk, mint a többi 7 csapat együtt.![]()
Van még kérdés?
az hogy miért nem a bayern oldalán kérdezgeted ezt?..:Poldi:.. írta:Több gólt lőttünk, mint a többi 7 csapat együtt.![]()
Van még kérdés?
simán lehet nyerni a Mickey-egér arénájukban,mi is nyertünk...kovinho írta:Gondoltam, hogy valami ilyen góllal fog nyerni a Pool...
Anfielden meg szinte lehetetlen győzni. Nem sok jót jósolok a Realnak.
Ez nem csak a szerencseozsimiki írta:Bayern![]()
jaj éltek a szerencséjükkel, sporting....azért grt nekik.
madrid ennyit tud kb, jó szhar meccs volt, minden párharc második meccse azért jobb lesz picivel szntem.
Március 13-án, pénteken lesz déltől a sorsolás.CFirpo3 írta:Amúgy a sorsolás mikor lesz a következő fordulóla? Nem tudja vki?