Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazad van!Aragones még nem volt Barca meccsen!Simán beférne a válogatottba!Főleg a mostani formájával!Gyerünk Victor!Sikerülni fogRivaldo11 írta:Klasszis kapus, nem értem hogy előzheti őt Reina a rangsorban. Aragonest ki kellene vinni egy Barca meccsre.
Egyetértek veled, régebben miatta ment pár meccs el, de most pedig ő hozza a meccseket nekünk inkább. Nagyon felnőtt a feladathoz véleményem szerint és kiválló kapus. Nem véletlenül vezeti a gólnélküli tabellát...LG írta:Nem értem azokat, akik akarnak uj első számu kapustRégebben sokat bakizott, de az utobbi 3 évben, ha el is ment 1-2 meccs rajta, kb. 10x annyit hozott is nekünk a bravurjaival. Jelenleg csak Casillas nyujt jobb teljesitményt nála, mostanában Cech sem az igazi
Kár, hogy ezek közül mind gyengébb kapus, mint Victorhajimegaben írta:Sztem nem Pintot kellet volna megvenni ha nem egy jó első számú kapust és Valdest meglerakni a padra ! megkellene venni valamelyiket ezek közül:
Hildebrand Valencia
Reina Liverpool
Richardo Real Betis
Skatelenburg Ajax
Csongor!Perrero írta:ha pl az ellenfél szemszögéből nézzük, akkor Abidal a jobb oldalon vanvarga tamás írta:Etooka!
A kapu sarkait mindig a SAJÁT kapus szemszögéből nézzük. Hiszen ezen az elven alapul az is, hogy pl. Zambrotta a jobbhátvédünk, Abidal meg a balhátvédünk. Nem pedig fordítva.
Egyébként, a végeredmény szempontjából tényleg lényegtelen. Szépen védett, ez a legfontosabb.
Attól függ,honnan nézzük!De lényegtelen,csak VV-t akartam dícsérnivarga tamás írta:Az a jobb alsó volt, emlékeim szerint - legalábbis VV szemszögéből nézve.Etooka írta:Azért amikor fejbe lőtték,így utólag,röhögtem magamban!De jól védett,Navas lövését kiszedte a bal alsóból
Boldog Szülinapot VV!!!!
Off:varga tamás írta:grecki: van igazságos Ricardo zamorával kapcsolatban, de ő legnagyobb sikerei a Real Madridban érte el. Ott lett bajnok, nálunk kétszeres kupagyőztes (1922, 1925) csupán. De, tény: Barcelonában vált meghatározó kapussá, még ha legsikeresebb éveit nem is nálunk töltötte.
Zamorát ne hagyd ki.varga tamás írta:Isten éltesse Victor Valdés Arribast! Ha így folytatja, akkor Antonio Ramallets, Salvador Sadurni, Pedro Valentin Morá, Miguel Reina Santos, Urruticoetxea és Andoni Zubizarreta magasságába emelkedhet. Minden adottsága megvan hozzá.
Az a jobb alsó volt, emlékeim szerint - legalábbis VV szemszögéből nézve.Etooka írta:Azért amikor fejbe lőtték,így utólag,röhögtem magamban!De jól védett,Navas lövését kiszedte a bal alsóból
Boldog Szülinapot VV!!!!