Na ami be van keretezvePrimitive írta:Én, nagyon hülye lehetek, de én nem találom...kovinho írta:A honlap alján...Primitive írta:Hol lehet mwgtalálni ezt a blogot?![]()

Na ami be van keretezvePrimitive írta:Én, nagyon hülye lehetek, de én nem találom...kovinho írta:A honlap alján...Primitive írta:Hol lehet mwgtalálni ezt a blogot?![]()
Én, nagyon hülye lehetek, de én nem találom...kovinho írta:A honlap alján...Primitive írta:Hol lehet mwgtalálni ezt a blogot?
Én olvasom, és írni is szívesen írnék, amennyiben lehetőség van/lesz rá!rhynn írta:Csak érdekelne, mert adminban nem látom a statisztikát:
Van aki olvassa a blogot? ill. Van, aki szeretne oda irogatni?
Javaslatom:rhynn írta:Csak érdekelne, mert adminban nem látom a statisztikát:
rhynn írta:Csak érdekelne, mert adminban nem látom a statisztikát:
Ezt már más is felvetette, de jogi és más szempontok miatt nem lehet megvalósítani, ha jól tudom.kis-leo-messi írta:Én csak azt szeretném hogy legyen ki írva hogy melyik csatornán lehet látni a meccseket[/b][/i]
Bocs, hogy megint beszólok, de a mostani változatt sem tökéletesZ. Iván írta:Köszi, tényleg sántított, de egy harmadikat választottam
"Ten Cate Chelsea-hez való igazolása, az én szemszögemből, semmi különöset nem tartalmaz" vagy "...., teljesen érdektelen". Így értelmesebbnek hangzik.Slither írta:„Ten Cate Chelsea-hez igazolásában az én szemszögemből nézve nincs semmi különös."
csak nekem tűnik hiányosnak ez a mondat?
Akkor jó...de azért akkor is furán hangzik nekem.Enrique írta:Szerintem igen...Slither írta:„Ten Cate Chelsea-hez igazolásában az én szemszögemből nézve nincs semmi különös."
csak nekem tűnik hiányosnak ez a mondat?
![]()