Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem azt mondtam, hogy nekik sokkal jobb van, hanem, hogy mindkét pályázat ebből a szempontból [auto_cenzúra]. Amit mondok, hogy azért nyertek, mert sokkal jobb volt a lobbijuk (szervező bizottság elnöke=UEFA végrehajtó bizottsági tag).Boixos írta: erről meg annyit, h ezek nagyrészt az ukránoknak sincsenek meg.
na jó, van egy európai középhez tartozó bajnokságuk és egy válogatottjuk, aztán szevasz.
meg van egy csernobiljuk, ami lehet, h összedől az eb-ig, de legalább lesz, ami felvillanyozza a stadionépítőiket.
Ja bocs, nem olvastam végig. A tv-ben azt mondták, hogy két kör volt.Atesz írta:"A BBC szerint a magyarok egyetlen szavazatot sem kaptak, s az ukrán-lengyel jelentkezés 8-4-re nyert az itáliai kandidálással szemben, ami azt jelenti, hogy már nem is volt szükség második körre."
Gondolom a második körre értették. Az elsőben 5-4-3 volt a szavazatok megoszlása. Itt kiestünk. A második körben valóban 8-4 volt az arányAtesz írta:A BBC szerint egy szavazatot sem kaptunk...
http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20 ... o2012.html
A 3 szavazatunkat a román, a norvég és a holland küldöttől kaptuk. Köszönjük.
Azt azért nem árt odatenni Csernobil mellé, hogy azt nem ők "gondozzák", hanem egy nemzetközi csoport, vagy valami ilyesmi.Boixos írta:ezt azért nem gondoltam volna.![]()
![]()
erről meg annyit, h ezek nagyrészt az ukránoknak sincsenek meg.grecki írta: Egyébként szerintem nem ezen múlott,
Nincs stadionunk
nincs bajnoki színvonalunk
nincs válogatottunk
nincs infrastruktúra
na jó, van egy európai középhez tartozó bajnokságuk és egy válogatottjuk, aztán szevasz.
meg van egy csernobiljuk, ami lehet, h összedől az eb-ig, de legalább lesz, ami felvillanyozza a stadionépítőiket.
Sziv, és ez csak egy a tucatnyi szekszárdi borászok közül (Veszergombi, Mészáros, Dúzsi, Vida, Fritz, stb), és akkor ott vannak még a többi borvidék kiemelkedő alakjai...lájk Gere @ co.Vito írta:kösz Grecki, hogy belinkelted
erről meg annyit, h ezek nagyrészt az ukránoknak sincsenek meg.grecki írta: Egyébként szerintem nem ezen múlott,
Nincs stadionunk
nincs bajnoki színvonalunk
nincs válogatottunk
nincs infrastruktúra
abban tévedsz csak, hogy nem velem kell vitatkoznod.visca el barca írta: unioba valo belépés után vétózták a magyar terméekekt?
alapmért ne féltenék amik van nekük. ha a 18.sz.-ban élnénk azt mondanam neked ez a védovamos politika. (amugy nem hinném h a nulla sz@r magyar bor nagy vetelytarsa lett volna a francia boroknak.
hogy mért ok kaptak velunk szemben? jo kérdés...du. ha lesz egy kis idom irok neked egy valaszt kérdésedre.
(azzal meghogy ukrajnaba mennék e meccset nézni mellétrafáltálsok sok helyen voltam már kulfoldon meccsen, de az élet ugy hozta h nyugatra - Ausztria kivételével sohs nem jutottam még el.... amugy voltam már törököknél, horvátoknál, szlovéniában, lengyelországban, sőt ha hiszed ha nem még a letteknél is... amugy halkan megjegyzem sztem a lengyel érvek tobbet nyomtak a latba mint a ukrán ---- ha mi kapjuk akkor se magyarország , hanem horvátország miatt...
hosszabb okfejtésem du.
Hm... Gyöngyösvisca el barca írta:(amugy nem hinném h a nulla sz@r magyar bor nagy vetelytarsa lett volna a francia boroknak.
unioba valo belépés után vétózták a magyar terméekekt?Vito írta:akkor emlékszel arra is, hogy az unióba való belépésünk után a franciák az összes fronton vétózták a magyar termékeket, amikkel veszélyt jelenthetünk rájuk. például bortermelés...visca el barca írta:Vito megértem h szomoru vagy de azért ez nekem erős volt...
(mondom ezt ugy mint történelem tanár)
nézd.
nem azt mondom, hogy trianon miatt nem kaptuk meg, ostoba nem vagyok, de a franciák mindig is a magyarok ellen lobbiztok láthatóan, vagy nem láthatóan, ennek volt a csúcspontja trianon és csak ezért említettem meg.
ha franciák vannak a döntéshozó bizottságban, akkor mindig hendikeppel indul(t)unk.
az ukránoknál nincs parlament, a lengyeleknél nincs futballszövetség, az ukránoknál burjánzik a bűnözés, a maffia, az ukránoknál jónéhány helyen még most sincs áram, 1000 km-es távolságban vannak a stadionok.
Te szívesen mennél ki oda EB-t nézni?
őszinte választ kérek.
és ezek tudatában adj értelmes magyarázatot, hogy velük szemben miért nem mi kaptuk meg.
itt egy idézet egy másik fórumról, így legyen:Ott fogok őrjöngeni az első sorban amikor a Magyar válogatott hülyére veri a Lengyeleket a saját ultramodern stadionjukban.Mutogatni fogom a középső ujjamat Magyar válogatott mezben azt legalább mindenki érteni fogja!!!