Nemzetközi Labdarúgás - Válogatottak, Egyéb bajnokságok

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.18. 13:39:22

Én azt mondom, ha a lengyelek egyedül pályáznak és nyernek, akkor egy szavunk sem lehet. 40 millióan élnek, van csapatuk, vannak stadionjaik, és legalább olyan szinten vannak, mint mi. Az ukránok viszont mocskos módon lehúzták szerintem az ő pályázatuk színvonalát.

Ugyanez nálunk fordítva, a mi kandidálásunknál inkább a magyarok voltak a gyengébb láncszem, viszont egyedül a horvátok kicsik lettek volna. Együtt viszont ideális...

Egyértelmű nekem legalábbis, hogy a vereségben nagy szerepe volt annak, hogy nincs eb-szintű csapatunk és annak, hogy az ukránoknak messzire elért a kezük...
Boixos
Llegenda del Barça

2007.04.18. 13:32:38

grecki, okés, nem vitázni akartam, csak egyszerűen érthetetlen, h mivel tettek le ezek többet az asztalra, mint mi. a tököm tele van ezzel az egész képmutató, megvezethető, korrupt úgynevezett sportdiplomata brigáddal, legyen az atlétika, foci, olimpia vagy bármi más.
fociban úgy néz ki, nekünk no future. ennyi.
PUYOL-XAVI-INIESTA
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.18. 13:28:54

Boixos írta: erről meg annyit, h ezek nagyrészt az ukránoknak sincsenek meg.
na jó, van egy európai középhez tartozó bajnokságuk és egy válogatottjuk, aztán szevasz.
meg van egy csernobiljuk, ami lehet, h összedől az eb-ig, de legalább lesz, ami felvillanyozza a stadionépítőiket.
Nem azt mondtam, hogy nekik sokkal jobb van, hanem, hogy mindkét pályázat ebből a szempontból [auto_cenzúra]. Amit mondok, hogy azért nyertek, mert sokkal jobb volt a lobbijuk (szervező bizottság elnöke=UEFA végrehajtó bizottsági tag).

Stadionok Ukrajnában:

http://www.worldstadiums.com/europe/cou ... aine.shtml

Az infrastruktúra meg tényleg szarabb Ukrajnában... Ők tudják...

Más: egyik barátom anyukája orosz, és minden évben mennek ki kocsival (asszem három napig utaznak!!!). Természetesen Ukrajnán keresztül, és nem egyszer fordult már elő, hogy "álrendőrök" állították meg őket, nem kis pénzt csokorva ki belőlük... Szóval a közbiztonság arrafelé nem a legjobb az egyszer szent...
sergi1989
Capitá del Barça

2007.04.18. 13:15:35

gusztustalan döntés születet szerintem és ujfent minden pénről szólt csak az döntöt ukránoknak remek az uthálózatuk mi?...
biztos sokan beszélnek angolul?...
egy átlag ukrán a jegyet nem tudja majd megvenii?!...
mien távolságok lesznek mondjuk varsó-donyeck-...vagy hasonlóó ráadásul biztonsági helyzet egy álkaidás merénylőnek menyország lesz ez az eb..
biztos elkeseredett vagyok de sztm sok mindenbe igazam van else olvasták pályázatokat sztm már rég elvolt döntve mert ha még az olaszok kapják dehogy ezek...
Vito
Llegenda del Barça

2007.04.18. 13:14:43

Subi! nem egyedül pályáztunk.

és tudod Te is, hogy nem erről szólt a szitu
Subinho
Director del Fútbol

2007.04.18. 13:10:22

A miniszterelnök arra a kérdésre, hogy Magyarország harmadszor pályázott, de egyetlen stadionja sincs készen, amely alkalmas lenne akár csak egy Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés megrendezésére, azt mondta: "a Puskás Ferenc-stadion átépítését és felújítását mindenképpen végig kell vinni, azt nem tudom megmondani, hogy ez a jelenlegi stadionhelyzet mennyiben befolyásolta adöntéshozókat".

biztosan nem!! 8) Az, hogy nincs hol lejátszani egy komolyabb mérkőzést biztosan nem befolyásolt egy olyan szavazást, ahol egy EB 31 lebonyolítandó mérkőzéseiről döntöttek!!! :? No comment...
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.04.18. 13:03:50

Atesz írta:"A BBC szerint a magyarok egyetlen szavazatot sem kaptak, s az ukrán-lengyel jelentkezés 8-4-re nyert az itáliai kandidálással szemben, ami azt jelenti, hogy már nem is volt szükség második körre."
Ja bocs, nem olvastam végig. A tv-ben azt mondták, hogy két kör volt.
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.04.18. 13:02:06

Pedig de szép is lett volna, ennek a 3 nemzetnek én is megköszönöm... :?
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.04.18. 13:00:58

"A BBC szerint a magyarok egyetlen szavazatot sem kaptak, s az ukrán-lengyel jelentkezés 8-4-re nyert az itáliai kandidálással szemben, ami azt jelenti, hogy már nem is volt szükség második körre."
Kép
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.04.18. 12:57:05

Atesz írta:A BBC szerint egy szavazatot sem kaptunk...

http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20 ... o2012.html
Gondolom a második körre értették. Az elsőben 5-4-3 volt a szavazatok megoszlása. Itt kiestünk. A második körben valóban 8-4 volt az arány
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.04.18. 12:55:04

A BBC szerint egy szavazatot sem kaptunk...

http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20 ... o2012.html
Kép
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.04.18. 12:46:14

A 3 szavazatunkat a román, a norvég és a holland küldöttől kaptuk. Köszönjük.

Érdekes azért, hogy románok utálnak minket, mint a 'mit is' ?, és mégis ránk szavaztak.
Azért ez szép volt tőlük.

THX
Kép
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.04.18. 12:44:51

Boixos írta:ezt azért nem gondoltam volna. :shock: :shock:

grecki írta: Egyébként szerintem nem ezen múlott,
Nincs stadionunk
nincs bajnoki színvonalunk
nincs válogatottunk
nincs infrastruktúra
erről meg annyit, h ezek nagyrészt az ukránoknak sincsenek meg.
na jó, van egy európai középhez tartozó bajnokságuk és egy válogatottjuk, aztán szevasz.
meg van egy csernobiljuk, ami lehet, h összedől az eb-ig, de legalább lesz, ami felvillanyozza a stadionépítőiket.
Azt azért nem árt odatenni Csernobil mellé, hogy azt nem ők "gondozzák", hanem egy nemzetközi csoport, vagy valami ilyesmi.

Bajnokságban jobbak, mint mi, meg azért ott vannak stadionok, mégha hasonló állapotban vannak mint a mienink. Bár azért megnéznék egy Dinao Kiejv stadiont...
Infrastruktúra meg szánalmas, ennyi erővel akár Malawiban is lehetne VB.

Bár sztem teljesen egyértelmű, hogy bunda volt az egész. :evil:
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2007.04.18. 12:40:23

A 3 szavazatunkat a román, a norvég és a holland küldöttől kaptuk. Köszönjük.
köszönjük
Boixos
Llegenda del Barça

2007.04.18. 12:37:04

a magyar borokat pedig nem kell szídni! amióta eu-s alapon teleszórják a különböző boltokat az olasz, spanyol, francia, dél-afrikai stb szarokkal, azóta direkt magyar borokat veszek, és meg kell hogy mondjam, kenterbe verik a kintieket. természetesen nem a műanyag flakonos kategóriára gondolok.
villányi cabernet sauvignon foreva!
PUYOL-XAVI-INIESTA
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.18. 12:35:09

Vito írta:kösz Grecki, hogy belinkelted
Sziv, és ez csak egy a tucatnyi szekszárdi borászok közül (Veszergombi, Mészáros, Dúzsi, Vida, Fritz, stb), és akkor ott vannak még a többi borvidék kiemelkedő alakjai...lájk Gere @ co.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.04.18. 12:33:40

ezt azért nem gondoltam volna. :shock: :shock:

grecki írta: Egyébként szerintem nem ezen múlott,
Nincs stadionunk
nincs bajnoki színvonalunk
nincs válogatottunk
nincs infrastruktúra
erről meg annyit, h ezek nagyrészt az ukránoknak sincsenek meg.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Vito
Llegenda del Barça

2007.04.18. 12:29:29

kösz Grecki, hogy belinkelted
Vito
Llegenda del Barça

2007.04.18. 12:28:12

visca el barca írta: unioba valo belépés után vétózták a magyar terméekekt?

alap :D mért ne féltenék amik van nekük. ha a 18.sz.-ban élnénk azt mondanam neked ez a védovamos politika. (amugy nem hinném h a nulla sz@r magyar bor nagy vetelytarsa lett volna a francia boroknak.

hogy mért ok kaptak velunk szemben? jo kérdés...du. ha lesz egy kis idom irok neked egy valaszt kérdésedre.

(azzal meghogy ukrajnaba mennék e meccset nézni mellétrafáltál :D sok sok helyen voltam már kulfoldon meccsen, de az élet ugy hozta h nyugatra - Ausztria kivételével sohs nem jutottam még el.... amugy voltam már törököknél, horvátoknál, szlovéniában, lengyelországban, sőt ha hiszed ha nem még a letteknél is... amugy halkan megjegyzem sztem a lengyel érvek tobbet nyomtak a latba mint a ukrán ---- ha mi kapjuk akkor se magyarország , hanem horvátország miatt...

hosszabb okfejtésem du. :wink:
abban tévedsz csak, hogy nem velem kell vitatkoznod.
alapvető dolgokban nem értünk egyet, mert szerintem a magyar bor igenis jó, mert MAGYAR és, mert a franciák "félnek" tőle. meghát a borok királya még mindig az aszu.
valamint én nem szívesen mennék olyan országba, amelyikben a határtól 20 km-re megszűnik az út, odefelé ötször kirabolnak ésatöbbi. úgyhogy.

magyarként úgy gondolom, hogy a magyar pályázat volt messze a legjobb ezzel ellnetétben úgy néz ki, hogy eleve elrendeltetett volt, hogy mi nem nyerhetünk.

ilyen esemény után nem tudok sem nevetős, sem kacsintós szmájlit tenni, mert szomorú vagyok.

és akármilyen kisesszét írsz, arról engem már senki sem fog meggyőzni az életemben, hogy a franciák nem ott tesznek keresztbe nekünk, ahol csak tudnak.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.18. 12:27:41

Csak, hogy még egy kicsit offoljak:

Takler pincészet Szekszárd (az utcánkban lakik! :8) erdményei (legfontosabb):

2003

Challenge Du Vin Nemzetközi Borverseny- Bordeaux

- Kékfrankos válogatás 2000. - Aranyérem
- Bikavér selection 2000. - Ezüstérem

2004

Challenge Du Vin Bordeaux
-Cabernet sauvignon selection 2000. - Ezüstérem

2005

Les Citadelles Du Vin Bordeaux:

- Noir Gold / Kékfrankos reserve / 2003.- Trophée Citadelles díj, amely aranyéremnek felel meg

- Cabernet sauvignon selection 2000. - Ezüstérem
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára grecki 2007.04.18. 12:28:32-kor.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.18. 12:21:17

visca el barca írta:(amugy nem hinném h a nulla sz@r magyar bor nagy vetelytarsa lett volna a francia boroknak.
Hm... Gyöngyös :arrow: Nagyrédei borok... Még messzire sem kell menned, hogy jó nedűt találj!

Azon kívül meg Villány, Badacsony, Tokaj, Szekszárd

A magyar bor legalább olyan jó, mint a francia, csak sokkal szarabb a marketingje... Minden ezen múlik. Te pl tudsz krva jó francia bort mondani, vagy csak azért mondod, mert tudod, hogy jó, hiszen francia?
visca el barca
Presidente del Barça

2007.04.18. 12:17:05

Vito írta:
visca el barca írta:Vito megértem h szomoru vagy de azért ez nekem erős volt...
(mondom ezt ugy mint történelem tanár)
akkor emlékszel arra is, hogy az unióba való belépésünk után a franciák az összes fronton vétózták a magyar termékeket, amikkel veszélyt jelenthetünk rájuk. például bortermelés...

nézd.
nem azt mondom, hogy trianon miatt nem kaptuk meg, ostoba nem vagyok, de a franciák mindig is a magyarok ellen lobbiztok láthatóan, vagy nem láthatóan, ennek volt a csúcspontja trianon és csak ezért említettem meg.
ha franciák vannak a döntéshozó bizottságban, akkor mindig hendikeppel indul(t)unk.

az ukránoknál nincs parlament, a lengyeleknél nincs futballszövetség, az ukránoknál burjánzik a bűnözés, a maffia, az ukránoknál jónéhány helyen még most sincs áram, 1000 km-es távolságban vannak a stadionok.
Te szívesen mennél ki oda EB-t nézni?
őszinte választ kérek.

és ezek tudatában adj értelmes magyarázatot, hogy velük szemben miért nem mi kaptuk meg.

itt egy idézet egy másik fórumról, így legyen:
Ott fogok őrjöngeni az első sorban amikor a Magyar válogatott hülyére veri a Lengyeleket a saját ultramodern stadionjukban.Mutogatni fogom a középső ujjamat Magyar válogatott mezben azt legalább mindenki érteni fogja!!!
unioba valo belépés után vétózták a magyar terméekekt?

alap :D mért ne féltenék ami nekuk van. ha a 18.sz.-ban élnénk azt mondanam neked ez a védovamos politika. (amugy nem hinném h a nulla sz@r magyar bor nagy vetelytarsa lett volna a francia boroknak...)

hogy mért ők kaptak velunk szemben? jo kérdés...du. ha lesz egy kis idom irok neked egy valaszt kérdésedre.

(azzal meghogy ukrajnaba mennék e meccset nézni mellétrafáltál :D sok sok helyen voltam már kulfoldon meccsen, de az élet ugy hozta h nyugatra - Ausztria kivételével - soha nem jutottam még el.... amugy voltam már törököknél, horvátoknál, szlovéniában, lengyelországban, sőt ha hiszed ha nem még a letteknél is... amugy halkan megjegyzem sztem a lengyel érvek tobbet nyomtak a latba mint a ukrán ---- ha mi kapjuk akkor se magyarország , hanem horvátország miatt...

hosszabb okfejtésem du. :wink:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2007.04.18. 12:14:56

első kör:

5-4-3

a 3 pontott mi kaptuk

második kör:

Ukrajna/Lengyel-Olaszország 8:4

egyéb kérdés?
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.04.18. 12:13:56

Első körben 5-4-3 a szavazatok megoszlása. Itt már ki is estünk. Második körben 8-4

:cry: :cry:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.18. 12:12:22

Platininek is csak egy szavazata volt, más kérdés, ha akarta, akkor nyilván számunkra rossz irányba befolyáslni tudta a szavazók véleményét. Nekem egyébként rossz előérzetem volt, sajnos nem is nyertük meg. Ennél nagyobb sanszunk nem lehetett volna szvsz...
Majd ha belebuknak, jöhetünk mi... :wink:
Lezárt