Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
az is benne van de Avram is konyit a szakmához,az biztos!Henknek szerintem a Ballack-Seva duo szárnyalásában van naggyon nagy szerepe!!!LG írta:Szép gol, de miköze van Adebayoréhoz![]()
![]()
Etooka![]()
A cselzi akkor lett nagyon jo, mikor HENK is odament. Én amugy nem kedvelem a cselzit, de szurkolok, h a mut megelőzzék, mert azt meg gyűlölöm.
Szép gol, de miköze van AdebayoréhozTim írta:http://youtube.com/watch?v=wy1EJG-lRAE&feature=relatedEnrique írta:Hát micsoda gól volt amit ez az AdeBajor gyerek lőtt...![]()
Ilyet nem láttam még, az biztos.![]()
Talán még emlékszik erre valaki...Bárcsak fele olyan jó edző lenne,mint amilyen jó játékos volt!
http://youtube.com/watch?v=wy1EJG-lRAE&feature=relatedEnrique írta:Hát micsoda gól volt amit ez az AdeBajor gyerek lőtt...![]()
Ilyet nem láttam még, az biztos.![]()
Pedig mostanában az Arsenalban hatalmasokat szokott védeni. Biztos jobb mint a James, vagy a lepkefogo Robinson.bouba írta:Az azért erős túlzás ,hogy ő jó kapus ...LG írta: Az angoloknak meg kell egy jo kapus.
Az azért erős túlzás ,hogy ő jó kapus ...LG írta: Az angoloknak meg kell egy jo kapus.
A franciák lefocizták a brazilokat, Zidane ugy szivatta őket ahogy akarta. AMugy nézd meg ki vezeti az angol bajnokságot, számold meg hány angol van bennevarga tamás írta:A 'Barca Igazolások' topicban elírt utolsó véleményedben, kedves Zoli, elkövettél két apró csacskaságot.
1. azt írod, hogy a brazilokat egy szervezetten játszó francia csapat "lefocizta". Azért egy 1-0-ás mérkőzést nem neveznék lefocizásnak, ez költői túlzás. A franciák szervezettebbek voltak, mint pl. a legutóbbi El Classicón a RM.
2. azt is írod, hogy az angol válogatott nem egyenlő az angol bajnoksággal. A 2006. évi VB angol keretében 2 játékos híján mindenki a PL-ben játszott. A 2 kakukktojás közül az egyik Beckham, a másik az a Hargreawes, aki a VB-t követően hazatért a MU-ba. Akkor , miről beszélsz?
A tények, Zoli, a tények! Tudom, makacs dolgok.
Ugy bexélsz mintha ilyenek csak az angol bajnokságban lennének. Pedig semmivel sincs több mint a spanyolban.Rivaldo11 írta:Ráadásul "műsztárokat generálnak". Pár éve mindenki felkapta Kieron Dyert, meg Scott Parkert, meg még sorolhatnám.