2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ne is köss, mert Debrecen és Ibrány (ahol ábrázolták a térképen) között kb 80 km van, tehát mennyit tévedtek?robertfcb írta:Amúgy 40 km, de nem akarok belekötni semmibedetabarca írta:Azt a 80 km-es tévedést nehéz nem észre venniMessiFan írta:Akkor csak én vettem észre, hogy kisebb és másabb lett Debrecen?:D:Doff vége
sííírok ,nagyon ott van9Dave írta: A részeg pisil a parkban. Meglátja egy csinos hölgy és így szól:
- Micsoda állat!
- Nyugi, nyugi! Két kézzel fogom!
A háborúban csengetnek egy dohány-utcai lakásban:
Kijön a rabbi, kiszól halkan:
-Ki az?
-Barátok.
-Hányan vagytok?
-Fünf...
Amúgy 40 km, de nem akarok belekötni semmibedetabarca írta:Azt a 80 km-es tévedést nehéz nem észre venniMessiFan írta:Akkor csak én vettem észre, hogy kisebb és másabb lett Debrecen?:D:D
Mindenki látja szerintem, hogy meg van cserélve Debrecen és Nyíregyháza, de szerintem ez inkább szánalmas, mint vicces. Mármint az RTL részéről.MessiFan írta:Akkor csak én vettem észre, hogy kisebb és másabb lett Debrecen?:D:D
Azt a 80 km-es tévedést nehéz nem észre venniMessiFan írta:Akkor csak én vettem észre, hogy kisebb és másabb lett Debrecen?:D:D
Monnyon le!lui1698 írta: ... Retekklubb.
a barca 7tel megy a real előtt9Dave írta:Nem értemRobcsyy írta:http://img156.imageshack.us/i/167650186 ... 082112.jpg
"Barcelonában sosem látott hideg van most"..
"De olyanokról is tudok, akik most -7 ben vannak..."
![]()
![]()
Nem értemRobcsyy írta:http://img156.imageshack.us/i/167650186 ... 082112.jpg
"Barcelonában sosem látott hideg van most"..
"De olyanokról is tudok, akik most -7 ben vannak..."
![]()
![]()
De bírom ezeket...bence-barca írta:Nyuszika megy az erdőben, és találkozik a bálnával. - Te bálna! Neked nem a tengerben kéne lenned?? - De.
![]()
Na ezeken sírtam a röhögéstől9Dave írta: A részeg pisil a parkban. Meglátja egy csinos hölgy és így szól:
- Micsoda állat!
- Nyugi, nyugi! Két kézzel fogom!
A háborúban csengetnek egy dohány-utcai lakásban:
Kijön a rabbi, kiszól halkan:
-Ki az?
-Barátok.
-Hányan vagytok?
-Fünf...
A lényeg: Hosszú,lefáraszt,és annyi a vége h meghal a srác,ezért magával viszi a titkot....kb ennyi.FCB.Gabesz írta: velem lehet a baj ,de nem esik le...
Pont ez a lényeg... direkt ilyen hosszú, lefáraszt téged és a végén meg megszívtad. Mivel a gyerek meghal a kórházban, ezért magával vitte a titkot.FCB.Gabesz írta: velem lehet a baj ,de nem esik le...