Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja, eszetlen a BL... Én csak azt sajnálom, hogy ilyen meccsek már a 16 köözött lemennek, mint ManU-Inter, Chelsea-Juve, Pool-Real, Arsenal-Roma.lionelmessi19 írta:Azt kell mondjam, egy bentlévő csapat sincs a 16 közt, aki hűde jól nyomná, vagy nagy formában lenne..
Lyonlionelmessi19 írta:Azt kell mondjam, egy bentlévő csapat sincs a 16 közt, aki hűde jól nyomná, vagy nagy formában lenne..
Iniestával vagy nélküle, de Qumma gyengén játszottunk...Kapura csak szabadból löttünk, és amit már végképp nem értek, h vettünk keitat-hlebet és egy b csapatból idén felkerült srác kell játszon a bl-ben...Megérteném ha akkor zsuga lenne a srác(szerintem még nem az...), és felmerül a kérdés h kiket vettünk a nyáron milliokért caceressel az élen, ha busquets kell játszon a bl-ben.Mental_Theo írta:a Barca kicsivel gyengébb szereplését a tegnapi BL meccsen egyszerűen meg kell magyarázni Iniesta hiányával:)
LG írta:Azért a 2. félidő már nem volt olyan szégyen, sztem igazságos eremény ez az x. Julio Cesart én már évek óta klasszisnak tartom, sokkal jobb kapus, mint Valdes.ozsimiki írta:PFFFF az Inter van otthon![]()
![]()
![]()
Jajj hálát adhatnak Cesarnak, meg Manchesteri támadóknak eddig...remélem 1-2 be is megy azért. szégyen amit a hazaiak művelnek.
Igy is azért esélyesebb a mu, de 1 gólt mindig lehet találni, és ha az Inter szerezne vezetést, onnan sztem meg lenne.
Ma én is Poolért szorítok, remélem azért jó meccs lesz.ozsimiki írta:második félidőre feljavult az inter, sok helyzet volt végülis összességében. nem volt az a csúcs szép meccs, de nem is volt rossz. veszélyes eredmény azért ez a M.U.nak,de megoldják remélem.
Azért a 2. félidő már nem volt olyan szégyen, sztem igazságos eremény ez az x. Julio Cesart én már évek óta klasszisnak tartom, sokkal jobb kapus, mint Valdes.ozsimiki írta:PFFFF az Inter van otthon![]()
![]()
![]()
Jajj hálát adhatnak Cesarnak, meg Manchesteri támadóknak eddig...remélem 1-2 be is megy azért. szégyen amit a hazaiak művelnek.
Rendben, akkor talán ércesen fogalmaztam, so sorry. De a mondanivalóm így már világosBenga írta:Félreértettük egymást.
Nem azzal volt a problémám, hogy kritizáltad csak a stílussal meg azzal, hogy szerinted már megint mázlival behúzták. Ehhez a szerencsének semmi köze. Az Arsenal is sérültekkel tűzdelt. Amúgy az Arsenal ott rontotta el, hogy hagyta elmenni Hleb-et. Flamini meg ott , hogy elment az Arsenalból. Így keresztbe tett nekik is meg a saját karrierjének. Pedig mennyire bírtam...
Amúgy a védelem elől hiányzik egy labdabiztos Fabregas szóval a sérültekkel jóval stabilabb lesz az Arsenal ehhez kétség sem férhet.
Az Arsenal összes meccsét láttam az elmúlt 4 hétben, beleértve a Cardiff elleni 4-1-et, az első 0-0-át, a Spurs elleni 0-0-át és a hétvégi döntetlent is. Most megnéztem az Arsenal-Roma meccset is. Továbbra is álíltom amit mondtam, jelenleg a top 4 angol csapat közé nem sorolom be, ahogy sokan mások sem. És itt nagyon rossz indok egy Adebayorral, Rosickyvel meg a társaival jönni. Tény, hogy minőségileg jobb játékosok a mostani kezdőknél, ettől még Denilson, Eboue és a többi "klasszis" nagy jóindulattal sem nevezhető Premier League top-játékosnak.Benga írta:
Ha láttad volna a meccseket azt mondom, hogy oké. Az Arsenal győzelme TELJESEN megérdemelt volt, és a Roma örülhet, hogy csak egy gólt kaptak. Ráadásul ezt Fabregas és Adebayor nélkül úgy, hogy Arshavin nem játszhat a Bl-ben. Szóval jó néhány kulcs ember hiányában is egy magához képest gyengébb Arsenal jobb játékkal ( az általad említett mázlinak köze sem volt a dologhoz) megverte a Romát. Mondom ezt úgy, hogy mindkét csapatot bírom.
Kicsit állíthatnál a stílusodon mert az embernek kinyílik a bicska a zsebébe, akarva-akaratlanul.gekkodan írta:
Az Arsenal egy fertő. Megint behúzták mázlival, ritka ratyi csapat, ott a Romára tennék.
Az AtMa-Porto meg egy majomparádé, menjen tovább a kisebbik sz*r
MU-Inter Hát ez eldőlt ez az én személyes véleményem. Old Trafford jelenleg Európa legnagyobb oroszlánbarlangja ha ennek a tarcsis védősornak nem sikerült gólt rugni otthon akkor idegenben sem fog menni. 21 éves ír gyerek úgy levette "abrakadabrát" hogy úgy tűnt az interbe csak 10-en játszanak. A visszavágóra felépül Anderson,Gary Neville,Rafael Letölti eltiltását Vidics szval még erősebb védelemmel kell szembenézni az internek 85% MU továbbjutás Fergusson-szpesöl zéró párharcról pedig annyit hogy akkor még bőven épülőben volt a MU .gekkodan írta:Megnéztem a MU-Intert is. Igazából csak azt láttam ma megint, hogy Julio Cesar egyre közelebb jut a Cech-Casillas-Buffon páholyhoz. Hihetetlen kapus.
A meccs? Nem volt rossz, de semmi extra. Nem írnám le az Intert, főleg, ha Samuel felépül. Mourinho már egyszer a Portoval is hozott egy továbbjutásra elég 1-1et Manchesterben, szóval simán mehet még a süllyesztőbe a MU is.
Amúgy manapság már egy bekapott gól nélküli hazai olykor többet ér egy 1 gólos győzelemnél.
Szerintem még teljesen nyílt.
Az Arsenal egy fertő. Megint behúzták mázlival, ritka ratyi csapat, ott a Romára tennék.
Az AtMa-Porto meg egy majomparádé, menjen tovább a kisebbik sz*r
második félidőre feljavult az inter, sok helyzet volt végülis összességében. nem volt az a csúcs szép meccs, de nem is volt rossz. veszélyes eredmény azért ez a M.U.nak,de megoldják remélem.socio66 írta:Az Inter-MU hozta a várhatót,otthon a MU simán behúzza a továbbjutást.
Arsenalnak respect,szép győzelem volt.
Atma-Porto jó kis meccs lehetett,bár a két gól amit láttam,nagy potya volt..