Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azt kell mondjam, én is ezt csinálnám legszívesebben.Vito írta:itt egy idézet egy másik fórumról, így legyen:Ott fogok őrjöngeni az első sorban amikor a Magyar válogatott hülyére veri a Lengyeleket a saját ultramodern stadionjukban.Mutogatni fogom a középső ujjamat Magyar válogatott mezben azt legalább mindenki érteni fogja!!!
akkor emlékszel arra is, hogy az unióba való belépésünk után a franciák az összes fronton vétózták a magyar termékeket, amikkel veszélyt jelenthetünk rájuk. például bortermelés...visca el barca írta:Vito megértem h szomoru vagy de azért ez nekem erős volt...
(mondom ezt ugy mint történelem tanár)
Ott fogok őrjöngeni az első sorban amikor a Magyar válogatott hülyére veri a Lengyeleket a saját ultramodern stadionjukban.Mutogatni fogom a középső ujjamat Magyar válogatott mezben azt legalább mindenki érteni fogja!!!
Értem, hogy miről beszélsz, én is szomorű vagyok, csak szerintem Palitini nevét és Trianont egy mondatban említeni...Vito írta:nem Grecki.
de tény,hogy a franciák ahol lehetett keresztbe tettek nekünk a történelem folyamán.
mondd azt, hogy nem
Vito megértem h szomoru vagy de azért ez nekem erős volt...Vito írta:Sharky! hogy hogyan?
ki intézte el nekünk trianont?
ki az elnöke az uefa-nak?