Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
1. De igenis lefocizták őket. A brazilok nem tudták hol vannak, nem erre számítottak. Egyébként mi is le lettünk focizva 23-án.varga tamás írta:A 'Barca Igazolások' topicban elírt utolsó véleményedben, kedves Zoli, elkövettél két apró csacskaságot.
1. azt írod, hogy a brazilokat egy szervezetten játszó francia csapat "lefocizta". Azért egy 1-0-ás mérkőzést nem neveznék lefocizásnak, ez költői túlzás. A franciák szervezettebbek voltak, mint pl. a legutóbbi El Classicón a RM.
2. azt is írod, hogy az angol válogatott nem egyenlő az angol bajnoksággal. A 2006. évi VB angol keretében 2 játékos híján mindenki a PL-ben játszott. A 2 kakukktojás közül az egyik Beckham, a másik az a Hargreawes, aki a VB-t követően hazatért a MU-ba. Akkor , miről beszélsz?
A tények, Zoli, a tények! Tudom, makacs dolgok.
Buta futball? Ez maximum a magyar NB1-re mondható el, nem a világ legjobb színvonalú bajnokságára.Rivaldo11 írta:Az meg a te figyelmedet kerülhette el, hogy mit írtam. A játékosok hiába jobb képességűek, ha "buta futballra" neveli őket a közeg. Vajon miért nem tudnak masszív, jó csapattá alakulni az amúgy jó légiósokkal megerősített középcsapatok? Játékintelligencia...kihagytad a legfontosabbat: Az adott szituációban élvezhető, és jó megoldást választani.
Ez meg hiánycikk.
Egy pár becsúszástól, meg bruszttól pedig nem élvezek el, ha megengeded.
És egy kiharcolt szöglet miatt sem üvöltöm vörösre a fejem-bár ott az a szokás.
Na persze, kinek mi megfelelő...Rivaldo11 írta:Ide írom, megkímélve a modikat az off-ra való figyelmeztetéstől.![]()
Nos, amit Zozzy írt...a meccseket-a gólgazdagokat-egymás között játszották. Erről ennyit. Az általa felsorolt csapatok pedig olyan rakkolást mutatnak be, amit nézni is rossz. Van 4 csapat-nemrég még 3 volt-amely képes futbalozni. a többiek? Tele aktuális, éppen felfújt emberkékkel, akik aztán szépen tűnnek is el a süllyesztőben...A csapatokra pedig a legjobb példa az Everton. Pár éve 4. helyen végzett a bajnokságban.
A Bl-ben pedig még a csoportkörbe sem került be... Egyébként ezeknél a csapatoknál a természetes játékintelligencia hiánya a legszembetűnőbb...És itt abszolút nem arra gondoltam, ki hogy "bánik a lasztival"...
Érveket találtam, csak nem megfelelőeket.
Tottenham meg szépen összekapta magátSaviola írta:Wahahahahahaaa.![]()
nem lehetett piskóta meccs, mert ahogy elnéztem, 1-1 után mindig a reading vezetett, innen jött föl a spurs. ráadásul robbie keane egy 11est is kihagyott... mindenesetre éppen itt volt az ideje, h magukra találjanak végre, nonszensz volt amit a szezon elején műveltek!kovinho írta:Tottenham H. 6-4 Reading
Gsz.: Berbatov (4), Malbranque, Defoe ill. Cissé, Ingimarsson, Kitson (2)
Mekkora meccs volt, még Livescore előtt is izgultam...![]()
Éledezünk, éledezünk! Glory Glory Tottenham!!!
Kukit éledeztekkovinho írta: Éledezünk, éledezünk! Glory Glory Tottenham!!!
6-4 most meg, Berbatov nagy meccse volt ezLG írta:Én már mondtam multkori meccs után is, h nagyon jo formában van a Spurs. Igaz most nem volt vmi acélos az ellenfél, de azért igy is szép az 5-1.