Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a csapatok jelenlegi helyzetéről beszéltem, nem arról, h eddig az évek során mit sikerült összekapirgálniuk és kiket mostak le anno a pályákról. (ezt ne vedd bszgatásnak, csakhát nem arról írtam, amire reagáltál...)gergo9 írta:Na ez azért enyhén szólva tulzásBoixos írta:....![]()
![]()
Azért a fanyűvőkék elég szépen lemostak mindenkit a pályáról. A 3 olasz jómadár az angolok ellen ugy zuhant ki hogy 6 meccsből egyet sem nyertek. Roma ugye gólt sem rugott kettős verség, Inter kettős vereség a franctudjamilyennapotkifogó liverpool ellen, a nulla arzenál pedig lefutballozta a Milan-t a pályáról.
Az meg hogy máshol is vannak bőven olyan jó csapatok is mint a MU az meg egy kcsit vicces. Csak az uccsó két év: 2x pl győztes,2x angol szuperkupagyőztes,BL győztes,klubvilágbajnok, aranylabdása.aranycipőse van stb stb. A Barca az egyetlen csapat ami nagyon komoly esélyekkel indulna harcba a mu ellen. Nem hiszem hogy az Inter ki tudja ejteni a mu-t. Esélyek olyan 60%-40% a MUnak. Sőt sztem Milanoba se fog tudni mit kezdeni a MU-val nemhogy az Old Traffordon ami gyakorlatilag mészárszék az elmult években.
Nem azt mondtam, hogy rögtön abból a meccsből kell leszűrni. De abból a meccsből látszott igazán, hogy mennyire klasszis és hasznos játékos az Interben. Legalábbis nekem nagyon tetszik / tetszett a játéka.manuel írta:Attól hogy valakinek van egyjó meccse akkor te szerinted az már egyből világklasszis?????nembántásból kérdezem .kovinho írta:Aki látta az Inter-Milan meccset, az ne mondja nekem, hogy nem világklasszis Cambiasso. Eszméletlen mennyit mozgott, mindenhol ott volt a pályán.
Hát, azt kell, hogy mondjam, abból nem kell messzemenő következtetéseket levonni, hogy nem kellett a Madridnak...Eto'o se kellett!Cambiasso ha akkora világklasszis lenne akkor ragaszkodtak volna hozzá madridban, semmi extra az az ember.
Madridban egy bizonyos Makeleléhez sem ragaszkodtak, úgyhogy ez a tény nem mérvadó. Muntari amúgy szerintem is egy remek vkp, és abban sem vagyok biztos, hogy a Mu annyira simán továbbmegy majd...lluisllach89 írta:Cambiasso ha akkora világklasszis lenne akkor ragaszkodtak volna hozzá madridban
Attól, h nem tudod leirni a nevüket, ők még nem lesznek rosszabbak, de téged hülyének fognak nézni. Muntari lehet nem eszes, de neki nem is az a dolga. Egy remek védekező középályás. Stankovics valóban nem nagy szám, ő a gyenge lánczszem a kpn. De Cambiasso és Zanetti világklasszisok. Azért Nani meg Anderson még fiatalok, Carick sincs sztem oylan jó, mint pl. Cambiasso, az öregek a legjobbak a mu közéályáján, Scholes és Giggs. Ronaldot meg inkább már a támadók közé sorolnám, és azok nagyon jók a Munál: Ronaldo, Tevez, Rooney, Berbatov, ezekből általában 3 egyszerre a pályán van, nagyon ütős csatársor. A védelme nagyon erős is nagyon erős a Munak, főleg a Vidic, Ferdinand páros középen, de Evra is nagyon jó a szélen, Rafael is nagyon tehetséges.lluisllach89 írta:Ezt te se gondoltad komolyan.LG írta:Cambiasso, Stankovics, Zanetti, MuntariAzért ez elég ütős.
Mig a nem tudom, mostanában kik szoktak a kp-n játszani...gondolom Carrick, Scholes, meg még vkik...
A technikás Sztánkovics meg az eszes Muntári... Világverő középpálya a Bologna ellen.
De nem a Mu ellen. Scholes, Carrick középen, Anderson is elkezdett edzegetni, széleken Cr7, Nani, Giggs.
Ibra a fő fegyverük meg Murinnyó. Amíg a cselszki edzője volt a portugál, SAF nagyon ritkán tudott győzni ellene. Bár szerintem most sikerülni fog neki ahogy a továbbjutás is.