gergo9 írta:Boixos írta:....
Na ez azért enyhén szólva tulzás
Azért a fanyűvőkék elég szépen lemostak mindenkit a pályáról. A 3 olasz jómadár az angolok ellen ugy zuhant ki hogy 6 meccsből egyet sem nyertek. Roma ugye gólt sem rugott kettős verség, Inter kettős vereség a franctudjamilyennapotkifogó liverpool ellen, a nulla arzenál pedig lefutballozta a Milan-t a pályáról.
Az meg hogy máshol is vannak bőven olyan jó csapatok is mint a MU az meg egy kcsit vicces. Csak az uccsó két év: 2x pl győztes,2x angol szuperkupagyőztes,BL győztes,klubvilágbajnok, aranylabdása.aranycipőse van stb stb. A Barca az egyetlen csapat ami nagyon komoly esélyekkel indulna harcba a mu ellen. Nem hiszem hogy az Inter ki tudja ejteni a mu-t. Esélyek olyan 60%-40% a MUnak. Sőt sztem Milanoba se fog tudni mit kezdeni a MU-val nemhogy az Old Traffordon ami gyakorlatilag mészárszék az elmult években.
a csapatok jelenlegi helyzetéről beszéltem, nem arról, h eddig az évek során mit sikerült összekapirgálniuk és kiket mostak le anno a pályákról. (ezt ne vedd bszgatásnak, csakhát nem arról írtam, amire reagáltál...)
de ha már inter-mu, akkor azért azt is el kell mondani, h az olaszoknál az a murinnyó az edző, aki a szőrnek még azokat a gondolatait is ismeri, amiket az öreg még meg sem gondolt, persze ez igaz visszafelé is. na, sztem ha van olyan meccs amit krvára nem lehet tutira venni, akkor ez az lesz.
a cselzi egy szétesett szr mostanában és nem tudom, h hiddink mennyire tud úrrá lenni ezen a helyzeten ilyen rövid idő alatt, pláne, h - szerinte legalábbis - erőnléti problémáik is vannak, amiket szintén nem két perc helyrerakni. ehhez képest a púposok nagyon együtt vannak, a blben fűti őket a becsvágy, mint az állat, és nem utolsósorban a cselzitől anno kirúgott ranieri is tuti, h virítani akar majd vmit az exgazdájának.
az arzenál szintén nem túl erőteljes jelen pillanatban, nem az a brigád, akik akkor voltak, amikor mondjuk döntőztek velünk a blben. de még ha ugyanazok is lennének, természetesen akkor is az ASR tuvábbjutásában bíznék, mert elfogult vagyok velük szemben.
a liverpoolról annyit, h túl azon, h ők sem a klub legszebb napjait juttatják eszembe mostanság, ettől függetlenül sztem vért fognak vizelni a madrid ellen, ha tovább akarnak jutni, már ha egyáltalán...
nem lesz egyszerű történet ez sem, de a többi sem.
aztán majd úgyis meglátjuk, h merre hány méter.