Hihietetlen alázatos volt..kétszer is labdát szerzett a tizenhatosunk előtt....sokat visszajött...voltak szép megmozdulásai..így tovább jó lesz ez!

Jo, monyuk az is igaz, h most többet küzd Ronie, mint szokottShandor írta:LG írta:Idén csak az Osasuna meccset nem láttam eddigOk. Akkor igazat adok neked.
Hmm.. Már bocs, de a Lyon meccsen kívül lát(hat)tad idén Ronniet játszani? Én nem emlékszem..LG írta:Igaz, h meg sem közeliti MÉG az Arsenalos formáját, de igy is jol játxik, mert hajt, és küzdPedig az Arsenalban ezt 1átalán nem kellett neki. Ronaldinho példát vehetne rola
Én Zidane-tól láttam hasonló labdakezeléseket, Henry is tud szép dolgokat, de még közel sem mutatott annyit, amennyi az Arsenalban elért.LG írta:lionelmessi19 írta: -nemtud labdátkezelni![]()
![]()
![]()
A kapufája előtt ugy lekapta sarokkal, ahogy senki sem tudja rajta kivül. Sztem meg pont ebbe a legjobb a világon...Azok a tipikus Anri levételek, ahogy fülugrik és ugy lekapja a labdát, h egy centit nem pattan el. Perxe messze nincs csucsformában, de KÜZD mint az állat, és igy jol is játxik. A gol meg nem igaz, h nem bir össze jönni nekiTörjön meg az a nagyonnagy jég már
Ez igaz. Amikor be kéne indulni, akkor visszalép, amikor vissza kellene lépni, beindul. Ettől függetlenül meccsről meccsre javul, szerez Ő még sok örömet nekünk!lionelmessi19 írta:És az is hogy ennek nagyon sokszor ő az oka.Capon írta:Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy nem kap sok használható labdát sem.
És az is hogy ennek nagyon sokszor ő az oka.Capon írta:Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy nem kap sok használható labdát sem.
lionelmessi19 írta: -nemtud labdátkezelni![]()
![]()
Így legyen kedves barátom!!!Zsolti írta:Sztem,ha lassult is,amit én nem látok,akkor sem számottevően,mivel nem látom....![]()
![]()
Kicsit még szoknia kel la társakat,az igaz,meg a társaknak is Őt..a gól nagyon jót tehet neki. Egyet ver a hétvégén is,és utána szárnyalni fog..