kabekabe írta:...
Nagyjából egyetértek veled.
Ha Masche jön akkor ugye Xavi helyettese lehetne egy sorral feljebb Busquets. Ha viszont Fabregas érkezne (ha ez megadatik még ezen a nyáron akkor én 3 napig fogok gránátvörös-kékre festett seggel szaladgálni a főtéren) akkor maradhatna Busquets Touré helyettese, és időnkén Iniesta is felléphetne a bal támadó posztra Henry helyett. Ezzel azért is járnánk szerintem jobban, mert MINŐSÉGI ember tudná pótolni Iniestát a kp-n, valamint MINŐSÉGI bal szélső tudná pótolni Henryt is. 1 igazolással 2 lyukat tömnénk be. Viszont mindkét esetben nehéz lesz őket elhozni, mivel mindkét játékos edzője ragaszkodik hozzájuk.
Itt van egyébként a katalán SPORT címlapja, kiemelt hírként foglalkoznak ők is a középpálya sorsával, csakúgy mint a Mundo:
A következő van a játékosok neve alá írva a címlapon:
Mascherano: Guardiola az ő leigazolását preferálja és Messi is szeretné ha argentín csapattársa csatlakozna hozzá.
Fabregas: Ő Laporta nagy álma és bír az edző beleegyezésével is.
Mindkét katalán lap úgy hozta le a hírt (és ahogy látszik is a címlapon)
Mascherano és
Fabregas a két fő kiszemelt, HA nem sikerülne egyiküket sem leigazolni akkor léphetne életbe a 3. opció azaz
Poulsen.
Nem kicsit lennék boldog ha nyár végén így állna a érkezők listája: Maxwell, Ibrahimovic, Fabregas.

Csak ugye ez már 100 millió kiadás...
MÁS
A
La Gazzetta dell Sport értesülései szerint tegnap este már sikerült megegyezni Samuel Eto'oval egy 5 éves szerződésben és egy 10+2 millió euróról szóló fizetésben. Az olasz lap szerint még azért nem jelentik be a transzfert, mivel Mesalles visszautazott Barcelonába, hogy a tárgyaljon a klub vezetőivel a következőről: lelépési pénz! Állítólag Eto'o szeretne még magának kicsikarni egy pár milliót ún. távozási bónuszt, az olasz lap szerint ez 3-4 millió körül lehet. Az olaszok szerint már csak ezen múlik a transzfer hivatalos bejelentése, ők tegnap este mindenben megállapodtak, már csak vissza kell jeleznie Mesallesnek ha sikerült megegyzni a Barcával.
Elég nagy kacsának tűnik, de azért gondoltam megosztom veletek...
Na peace.