Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
preferences - > a windowed mode ne legyen kipipálva.Tofi írta:Üdv
Az lenne a kérdésem hogy ma elinditottam a játékot és ablakba nyilt meg nem teljes képernyőbe!
Csak néztem mint a moziba!
Szóval azt szeretném megkérdezni hogy lehetséges-e hogy teljes képernyőre állitsam??A játékba ki van pipálva a teljes képernyő!
Az "ablak mod" meg ugy van h lácci a tálca meg az asztal széle 1 kicsit!
Előre is köszi
bb
A játékhoz ugy nem értek de sztem próbáld ki az Alt+Enter bill. kombinációt. Általában müxik...Tofi írta:Üdv
Az lenne a kérdésem hogy ma elinditottam a játékot és ablakba nyilt meg nem teljes képernyőbe!
Csak néztem mint a moziba!
Szóval azt szeretném megkérdezni hogy lehetséges-e hogy teljes képernyőre állitsam??A játékba ki van pipálva a teljes képernyő!
Az "ablak mod" meg ugy van h lácci a tálca meg az asztal széle 1 kicsit!
Előre is köszi
bb
Változik, de akkor sem igazolhatsz akárkit.tenkl írta:egy újjabb kérdés: a magyar másodosztályú Jászberénnyel vagyok, (átigazolásra persze nincs pénz:P) és ha valakit le akarok igazolni, a szerződésnél mindig előre kiírja, hogy nem szándékozik hozzám igazolni, ezért csak pár magyar (nekem) nonamet tudok leigazolni. Ugye ez változik, ha pl. feljutok az első osztályba? előre is köszi.
Szabadságra tudsz menni, így gyorsul a játék, és nem áll meg, csak akkor amikorra beállítottad, hogy visszatérsz a szabadságról. Menedszer -> Szabadságra menni. Ott beállítod, hogy meddig akarod, és leokézod.Messa írta:Mi a fene az a feldolgozás?
Komolyan mondom, mint a tetű, olyan gyors. Kiírja, hoogy 27 nap múlva lesz a következő meccsem. Azt meg kell várni, még letellik, vagy lehet valahogy gyorsítani a játékon?
Mire nekem 1 nap letellik, az 5-6 perc. Már 2 hetet kihúztam, de van még kb. 2 hét a köv. meccsig.![]()
Mit csináljak?
Ja, amúgy a Barcelonánál vagyok, mint manager, Pep Guardiola néven.
9 millió maradt az átigazolásokból, mondom megveszem Alvést, csak 16 millió.
9 bajnokság, közepes adatbázis. Tehát, akkor ez lehet az oka?Zozzy 5 írta:Több oka is lehet. Ha vírus fogja a gépet akkor nem kérdés, csak rendszercsere fogja megoldani. Viszont az is lehet, hogy túl sok bajnokságot töltöttél be túl nagy adatbázissal és a géped memoriája nem bírja.Messa írta:Nektek is ilyen lassú a game? Mert nekem baromira lassan tölt, meg az egész játék nagyon lassú. Talán attól lehet, h ment a netem?
Vagy csak az, hogy nem rendes cd-ről megy? Nem is bírom kivárni, mikor kiírja, hogy feldolgozás, fél óráig töltöget ott, én meg semmit nem tudok csinálni.
Ez így normális? Ja, és mit takar az a feldolgozás?
de amugy hogy lehet megoldani azt,hogy ne irogassa nekem állandóan a magyar,meg az angol bajnoki eredményeket? gondolom ez azért van,mert az elején kiválasztottam 3 nemzetet...Zozzy 5 írta:Több oka is lehet. Ha vírus fogja a gépet akkor nem kérdés, csak rendszercsere fogja megoldani. Viszont az is lehet, hogy túl sok bajnokságot töltöttél be túl nagy adatbázissal és a géped memoriája nem bírja.Messa írta:Nektek is ilyen lassú a game? Mert nekem baromira lassan tölt, meg az egész játék nagyon lassú. Talán attól lehet, h ment a netem?
Vagy csak az, hogy nem rendes cd-ről megy? Nem is bírom kivárni, mikor kiírja, hogy feldolgozás, fél óráig töltöget ott, én meg semmit nem tudok csinálni.
Több oka is lehet. Ha vírus fogja a gépet akkor nem kérdés, csak rendszercsere fogja megoldani. Viszont az is lehet, hogy túl sok bajnokságot töltöttél be túl nagy adatbázissal és a géped memoriája nem bírja.Messa írta:Nektek is ilyen lassú a game? Mert nekem baromira lassan tölt, meg az egész játék nagyon lassú. Talán attól lehet, h ment a netem?
Dzsudzsák Balázsisti010 írta:valaki írjon már néhány jó felfedezett játékost fiatalok és lehetőleg ne legyenek drágák nagyon köszi fontos lenne a football managerhez
CFirpo3 írta:Az attól függ, hogy te milyen csapattal játszol, mert egy 3. osztályúnak egy rosszabb játékos is jó lehet.isti010 írta:valaki írjon már néhány jó felfedezett játékost fiatalok és lehetőleg ne legyenek drágák nagyon köszi fontos lenne a football managerhez
Az attól függ, hogy te milyen csapattal játszol, mert egy 3. osztályúnak egy rosszabb játékos is jó lehet.isti010 írta:valaki írjon már néhány jó felfedezett játékost fiatalok és lehetőleg ne legyenek drágák nagyon köszi fontos lenne a football managerhez
fiatal Brazil, talán nem Barca szint, de: Jackson asszem a Santostól, jól szerel , jók az átadásai és a cselei, jól fejel. én 3,5 milláért vettem.Victor_Valdes írta:Elírtam. Úgy gondoltam jobb védő. Bamba vagyok.