Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem kötekedésből, vagy vitaindítóul, de engem ennél kultúráltabb hsz-ért lehülyéztél, meg kétségbe vontad elkötelezettségemet a Barca iránt, kioktattál, és helyre tettél.Los Banditos írta:2-0 Mata
Rijkaard takarodj a jó büdös kumma anyádba!![]()
![]()
Álmodj királylány:D sajnos nem fog:PGiga999 írta:Ha kikapunk akkor legalább Franket küldjék el vagy mondjon le magától és akkor legalább lesz valami jó a roszban!!!!
szégyen, hogy rijkaard iránti utáladot már abban nyílvánul meg, hogy a csapat vereségét kívánod!Dawe írta:Nincs MESSI nincs BARCA!!!!
Remélem ha kikapunk akkor Rijkard takarodik!
Matematikai esélyük van, szal nincs vége tényleg. De a becsület az már mióta elúszott! Mióta nem kaptunk semmit tőlünk? 10 emberrel nem tudnak tartani egy gólós elönyt az almeria ellen?? (csakhogy a közelmúltról beszéljek) Most meg kiszúrják a szemünk ilyen antifocival? Ennyire nem lehetnek rossz formában.Enrique írta:Kockáztatni kell, ez egyértelmű, mert gólokat kell rúgni.
Gondolom egyből jön is Henry, ha nem, akkor már én sem értem Rijkaardot. Innen már tökmindegy, legalább a becsületért küzdjenek.
Még nincs vége!!!
Meccs előtt kur...vára csak 1gól kelett mer 1:0al jók lettünk volnaozsimiki írta:Azért a kisgyerekek szépen reagálnák a történésekre...büszke lehetnek egyesek magukra.
Amúgy meccs előtt is 2gól kellett a továbbjutáshoz,most is annyi kell,de vmi nagyon nagy változásnak kellene bekövetkeznie,és a 'védőknek' (aposztróf a mostani időszakban teljesen jogos) nem szabadna ilyen gyermeteg hibákat elkövetnie...szánalmas amit hátul művelünk.
Azt irok ki amit akarok! De ezen ne vitázzunk...Pedro10 írta:"Real Madrid a 20. század legjobb csapata...Már a 21. században élünk,ahol a BARCELONA a legjobb csapat!!!!! "
Ez gyanus nekem.A baj az vele hogy nem igaz.A Madrid ebben a században is job csapat.Cseréld le mert ez égő.
Valaki dobja ki innen lécci, mert mindenre van szükségem, de erre nem...Pedro10 írta:"Real Madrid a 20. század legjobb csapata...Már a 21. században élünk,ahol a BARCELONA a legjobb csapat!!!!! "
Ez gyanus nekem.A baj az vele hogy nem igaz.A Madrid ebben a században is job csapat.Cseréld le mert ez égő.
Azt látom a meccsen hogy Messi és R10 hiányzik,nincs támadószekcio.