Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze hogy kamu... Ilyen magasságról az ember koponyája szétloccsan a betonon. Sajnos láttam már ilyet.Messithebest írta:Ez szerintem össze van vágva. Aláraktak biztos vmit,ami nem látszik a kamerában,arra ugrott,utána meg kicsit összefestették a padlót és ott kezdődött a felvétel h már fekszik,és ennyi...
Ez szerintem össze van vágva. Aláraktak biztos vmit,ami nem látszik a kamerában,arra ugrott,utána meg kicsit összefestették a padlót és ott kezdődött a felvétel h már fekszik,és ennyi...
Ha te a úgy írod,hogy hat 7 akkor igenlevproff írta:Akkor egy 7-es kimaradt, nem?Barca_10 írta:Mi a gólya telefonszáma? 125693. Magyarázat: egyszer voltunk ketten öt percig, hat hét múlva észrevettem, hogy kilenc hónap múlva, hárman leszünk...
Akkor egy 7-es kimaradt, nem?Barca_10 írta:Mi a gólya telefonszáma? 125693. Magyarázat: egyszer voltunk ketten öt percig, hat hét múlva észrevettem, hogy kilenc hónap múlva, hárman leszünk...
Ányáááád, ez de nagy
Sajna eltanulta tőle a mesterséget, pedig előtte nagyon megcopatta.18Barca99 írta:http://www.youtube.com/watch?v=jdSaPuen ... re=related
Azért Puyolra már akkor is rossz hatással volt Cr7
Amúgy volt egy cikk valahol nem is olyan régen, ilyen érdekes átigazolásokról. Volt pl. labdákkal fizettek egy játékosért, talán fél disznó is volt, meg ilyenek. Ehhez képest a 25 Volkswagen nem is olyan rossz.MessiFan írta:![]()
Istenem ez a stopli mennyi hülyeséget tud összehordani
Majd Fabregast megvesszük 150 BMW-ért és 2 yachtért + Messi email címét
Ez kemény.Boixos írta:„Litvániának nagyon jó csapata van. Figyelmeztető jel, hogy minden játékosuk válogatott.”
Sergio Ramos