Hosszú idő után az első...
Ezentúl hallgatok egy kicsit a Nemzetire azt hiszem.Meg megnézem a tabellákat mielőtt tippelek.

Szerk:
Igen,Livescore szerint be.Köszi.

Úgy látom bejöttBányász írta: GAIS - Brommapojkarna V
Paderborn - Bielefeld V
Guingamp - Le Havre V
Reading - Liecester V
200- 10.565 FT
Köszönöm a gyors infót.marci. írta:Egyes szorzóval számitják.
Abból a 25 ropiból majd futja egy ehető kalpagra,nemde?fcbarca0827 írta:Mai, arcoskodó:
Liverpool - Manchester United H![]()
![]()
Schalke - Hamburg H
Videoton - Debrecen D
Fenerbahce - Galatasaray D
River Plate - Boca Juniors V
200 Ft25515 Ft
Eddig jó!(Ha ez bejön, megeszem a nem létező kalapomat...)
Hali!Primitive írta:akocka = ozsimiki, ez te vagy az Insidenation.com-on?
Mindenesetre, akárki is az 7/7 az átlaga, nagyon szépNekem a tegnapi NHL fordulóból bejött 7 találat, kaptam 100 pontot
Amúgy, ha néztétek, a Gladiatoros játékba Pool vs. Man. City van írvaHolott az Uniteddel meccselnek... Mindenesetre, én behúztam, hogy a 'City' fog többször kapura lőni.
Más : múltkor volt egy kérdés, hogy a Watford - Sheffild Wed. meccsen ki lő többet kapura. 4-1 lett az eredmény, ennek ellenére a Sheffild Wed. többször lőtt kapura, és én erre tettem, nem hittem a szememnek, mikor megláttam
Jó szerencsét mindenkinek a mai napra, amúgy szerintem a Villarreal hatalmas fix mára
Persze mindegyikkel lehet rottyanni, de itt most kisebb az esélye szerintem,mint egy bl meccsen. hiába a hasonló odds.gekkodan írta:Az ilyen 2x-es szorzójú, ráadásul 4 meccses kombókkal pont úgy lehet rottyanni, mint a kazannyal szerdán.
Üdv!Shirocco írta:
szerk.:Primitive,csak 2eurot kaptam nem 5öt
nem megy sajna,még mivel próbálkozzak szerinted?Primitive írta:A szöveg részbe írd bele, hogy KM, és ne a tárgy részéhez. Remélem, hogy ezt rontottad el..Shirocco írta: arról az emailról küldtem amelyikről reggeltem de már másfél napja várom a bonuszt,nemkell vmit állítani?mi legyen email tárgya,csak azt irjam bele h KM?és a KM kódot honnan szerezted?előre is köszi a helpet
Ha így csináltad, akkor viszont gőzöm sincs, hogy mi lehet a gond..
Ha visszaolvasol láthatod, hogy egy jópáran már leírták, mit tesznek! TomyMU még szépen le is vezette!gygerike írta:A hétvégére ki milyen meccset javasol ??Boccs ezért a kérdésért , de gondoltam teszek 1-et magamtol, és teszek 1 "eurobarca" szelvényt
. Várom a meccseket
A szöveg részbe írd bele, hogy KM, és ne a tárgy részéhez. Remélem, hogy ezt rontottad el..Shirocco írta: arról az emailról küldtem amelyikről reggeltem de már másfél napja várom a bonuszt,nemkell vmit állítani?mi legyen email tárgya,csak azt irjam bele h KM?és a KM kódot honnan szerezted?előre is köszi a helpet
arról az emailról küldtem amelyikről reggeltem de már másfél napja várom a bonuszt,nemkell vmit állítani?mi legyen email tárgya,csak azt irjam bele h KM?és a KM kódot honnan szerezted?előre is köszi a helpetPrimitive írta:Remélhetőleg arról az e-mail címről küldted a KM szót, amiről regeltél..Shirocco írta:
valencia nincs formában,többi sztem egész jó
5eurom még mindig nem jött meg Primitive,honnan szedted azt a KM kódot?Nekem megjött pár órára rá a bónuszom
![]()
Tegnap UEFA Kupa buliszeló :
Benfica - Everton H 5-0
Lazio - Villarreal H 2-1
Montreal - NY Islanders H 5-1
Bilbao - Nacional H 2-1
Partizan - Unicaja V 64-72
Shakhtar D. - Toulouse H 4-0![]()
Austria W. - Werder - mindkét csapat szerez gólt 2-2
Fulham - Roma - mindkét csapat szerez gólt 1-1
és, amiket nem kellett volna még rátennem :
B. Borisov - AEK 2.5 under 2-1
Celtic - Hamburger - mindkét csapat szerez gólt 0-1
Hát, elég szerencsétlen vagyok.. Összehoztam egy 200 feletti eredő oddsot, alaptéttel megjátszottam, de kilökött ez a két pár. Kár érte, szép lett volna.
Hétvégére a Villarrealnak érik már egy győzelem.