Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így van!Bányász írta: Viszont a nagy taktikus Mourinho a bivaly erős kerettel rendelkező Chelseavel nem tudtad megnyerni a Bl-t....szóval két oldala van az éremnek.
És azért mostanában az Inter sincs csúcsformában.Nyerik ugyan a meccseiket de elég nyögvenyelősen....a Bl-ben meg végképp nem úgy megy nekik ahogy azt az ember elvárná.
Nálam egyértelműen a MU a favorit.
Viszont a nagy taktikus Mourinho a bivaly erős kerettel rendelkező Chelseavel nem tudtad megnyerni a Bl-t....szóval két oldala van az éremnek.messi6502 írta:Akkor mégse tartotta kézbe...cruyff írta:Mit húzott elő murinnyó a tarsolyából a MU ellen anno? A visszavágón jó nagy MÁKot.... mikor a továbbjutásra álló és a meccset végig kézbentartó MU ellen a 93. percben találtak egy gólt....
Azért murinnyó, akkor 1 sokkalta rosszabb játékos álománnyal, ütötte ki a MU-t a blből, mint amilyen csapata most van.
Arról a különbségről nem beszélve, hogy, akkor a portó + a MU közt mekkora volt a különbség..és mégis murinnyóék mentek tovább..
Akkor mégse tartotta kézbe...cruyff írta:Mit húzott elő murinnyó a tarsolyából a MU ellen anno? A visszavágón jó nagy MÁKot.... mikor a továbbjutásra álló és a meccset végig kézbentartó MU ellen a 93. percben találtak egy gólt....
Azt hiszem Murinnyó, a Portóba és a Chelseaben is megmutatta, hogy számára nincs olyan állás/meccs, hogy ne tudna valamit előhúzni a tarsolyából.lluisllach89 írta: Miért nyerné a taktikai párbajt murinnyó? Miért nagyobb taktikus mint SAF? Kíváncsian várok 1 értékelhető választ...
messi6502 írta:Barcaforever írta:Én az Intert nem írnám le a helyetekben annyira.Tény nem játszanak látványosan mindig, de képesek egy x-re Manchesterben és otthon betuszkolni egy gólt.
Barcaforever írta:Én az Intert nem írnám le a helyetekben annyira.Tény nem játszanak látványosan mindig, de képesek egy x-re Manchesterben és otthon betuszkolni egy gólt.
Ezzel vitatkoznék picit.Titinho írta: Atlético Madrid - FC Porto : Na ez lesz még egy kérdéses meccs. Ez is majd a 2 hónappal későbbi formán fog szerintem múlni, papíron szinte egyformák, még is az Atlético-nak fogok szurkolni. Remélem továbbmennek. Tj.: Atlético Madrid.
az enyémen nemrég nyertekmessi191 írta:a bl döntö a szülinapomon van és azt kérem a barcátol, hogy jusson be és nyerje meg a döntöt
ja, az fsza lenne, csak nekem nincs tv6-om, de azért, így is meglesem (nagyeséllyel) a mu-intertbarcamessi írta: Ha jól tudom akkor az M1 egy meccset közvetít élőben egy Bl fordulóból, a TV6 pedig kettőt. Nah már most ha szerencsénk van, akkor az M1 az Inter-Man.Utd. meccset közvetíti majd, és ebben az esetben van rá esély hogy a TV6 lenyomja a mi meccsünket élőben
Ha jól tudom akkor az M1 egy meccset közvetít élőben egy Bl fordulóból, a TV6 pedig kettőt. Nah már most ha szerencsénk van, akkor az M1 az Inter-Man.Utd. meccset közvetíti majd, és ebben az esetben van rá esély hogy a TV6 lenyomja a mi meccsünket élőbensasi1 írta:Megvannak az időpontok is...
Atlético - Porto 24/02 » 11/03 »
Lyon - Barcelona 24/02 » 11/03 »
Arsenal - Roma 24/02 » 11/03 »
Internazionale - Man. United 24/02 » 11/03 »
Real Madrid - Liverpool 25/02 » 10/03 »
Chelsea - Juventus 25/02 » 10/03 »
Villarreal - Panathinaikos 25/02 » 10/03 »
Sporting - Bayern 25/02 » 10/03 »
Sportingnak még egy Klose-ja sincs, nemhogy Toni vagy Ribéry. Messze nem egy szint a 2 csapat. A BM bármelyik csapatot képes megverni most, a sporting pedig a leggyengébb csapat a 16 között.Fernando írta:Sporting-Bayern München. Szerintem az egyik legkiélezettebb párharc lesz. Eléggé egy szint a tudásszint, de azért a rutin miatt inkább a Bayernt mondanám.:
Bayernt nem kaphattuk volna.Messa írta:Szerintem a lehető legkönnyebb csapatot kaptuk, én személy szerint jobban örültem volna a Bayernnek, de így se lehet 1 szavam(szavunk) sem.