2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
henry is kiveszi a részét bőven. azt el tudom fogadni ellene felhozott érvként, hogy nem lövi be a helyzeteit, nem termeli a gólokat, de hogy ne venné ki a részét a játékból, az nem igaz. azért gólpasszból legalább annyit jegyez már itt, mint gólból, abszolút csapatember, nagyon jó labdákat tud adni.Lionel85 írta:Larsson azért jobban kivette a részét a játékból, mint Henry, egyébként meg ez Eto'o topik.
Nekünk nem kell csatárt vennünk,mert a világon nincs annyi jó csatár mint nálunk!okos666 írta:Jaja!! Nekem Henke nagyon hiányzik,mert én nagyon szeretem a játékát.....ás ráadásul nagyon jól szerepelt nálunk!!
E mellett tényleg kéne egy gólerős csatár.....Vajon ki lehetne ő????
Várom a tippeket!
ne legyünk madrid azért.....okos666 írta:Ha én új csatárt vennék én Rooney-t
hát ja.. ezért is mondtam, hogy tán nem tom tényleg Sheringham még játszikBányász írta:Diego Milito nem hinném,h leülne a padra!
Diego Milito nem hinném,h leülne a padra!VictorValdes19 írta:van már egy gólerős csatárunk Eto'o mellet Henry csak kicsit sincs formában Titi..okos666 írta:E mellett tényleg kéne egy gólerős csatár.....Vajon ki lehetne ő????
Várom a tippeket!meg ugye Bojan is szépen fejlődik nem tom tán Diego Milito
van már egy gólerős csatárunk Eto'o mellet Henry csak kicsit sincs formában Titi..okos666 írta:E mellett tényleg kéne egy gólerős csatár.....Vajon ki lehetne ő????
Várom a tippeket!
Jaokos666 írta:Szerintem a Real ellen nem teljesítettünk rosszul:mi is megérdemeltünk volna egy gólt a 2. félidőben mutatott játék alapján....
Azért Pepe érdemeit nem szabad elvenni, valoban simán levette a pályárol Etoot, folyton megelőzte, ha sikerült is nagy ritkán labdához jutnia Etoonak, Pepe azonnal szerelt. Elősször azt mondtam nem mentek labdák neki, azért ez igaz is, de mikor láttam egy videot Pepe játékárol a klasszikuson, akkor ott azért láttam, h felé pár labda, de Pepe állandoan megelőzte. + Pepe még Ronaldinhonak is elég gondoz okozott, ha netán Ramost nagynehezen legyürte, Pepe már ott is volt és szerelte.Atesz írta:Ja és még valami, sztem Eto'o sokkal fontosabb a csapatnak mint amire általábn tartják, és kb. azóta döcög a szekér mióta először megsérült. Persze szép hogy lőtt kettőt a Valenciának, de szerintem kell még egy pár meccs mire tényleg harapni fog és összeszoknak megint, utána talán megindulunk felfele.
Ez nem ide tartozik, azonban tényleg igaz, ezért mosolyogtam nagyot, amikor a madridistán istenítették Pepét, hogy megfota Eto'o-t aki még sztem rohadtul nincs csúcsformában. Annak a Valenciának azért nem volt olyan nehéz gólt lőni!!!
Én egyetlen egy Valenciát sem láttam a pályán érdekes...lehet másik meccset néztem. Egy kiesőjelölt gyakran szebb focit mutat be mint a Valencia, szóval nem vehető egy súlycsoportba. A real ellen kellett volna bizonyítni.Etooról annyit hogy témában maradjunk amíg a rémgyönge Valencia ellen kapott labdákat Messitől (vagy Messiről). Real ellen esélye sem volt, mivel nemvolt játék SEHOL SEMIKOR.ennyit erről részemről lezárva pont.okos666 írta:Remélem ez a vereség nem fogja elszomorítani a fiúkat,és olyan játékot játszanak majd mint a Valencia ellen..Hajrá!!
de ha megnézed,ott is messi adta be neki a labdát eggy szép csel után és abból tudott samu cselezni és golt lőni!viszont most senki nem tudott neki adni egy olyan labdát,amikor n em háttal volt a kpaunak!igy értettem...Tomi`FCB írta:azért nem mindig! pl Valencia - Barcelona 0-3 1. gólja
sztem azzal senki nem szolgálta ki, a második góljánál igen de mire van egy befejező csatár ha nem arra hogy kiszolgálják. neki nem az a feladata hogy megcsinálja magának hanem az hogy gólt lőjön
Pontosan!!!!!Tomi`FCB írta:azért nem mindig! pl Valencia - Barcelona 0-3 1. gólja
sztem azzal senki nem szolgálta ki, a második góljánál igen de mire van egy befejező csatár ha nem arra hogy kiszolgálják. neki nem az a feladata hogy megcsinálja magának hanem az hogy gólt lőjön
Pontossan, Messi előkészítette neki a labdát és ő csak bekelett segítse azt. Messi játéka nagyon hiányzik ha ő nemlenne a Barca nemlenne sehol ezt megmerem kockáztatni. Ha nem is a góljaival képrásztat el minket de az előkészítései és játéka bámulatos.LG írta:Nem kapott 1etlen értékelhető labdát se, Tehetetlen volt, kiszolgálás nélkül egy csatár nem tudja a világot megváltani. Ezért lett volna jo Messi. A Valencia ellen oxtotta neki a labdákat, Etoo meg rugta is a golokat.