Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez a FIFA szavazás végeredménye?lionel19 írta:1. Diego Maradona 53.60 százalék
2. Pelé 18.53
3. Eusebio (portugál) 6.21
...
És mi van a maradék hetven százalékkal? Mind1, lényegtelen, neked Maradona, nekem nem feltétlenül...lionel19 írta:a többség szerint akkor az!grecki írta:Úristen, ember!!!!!lionel19 írta:de ki kapta a legtöbbet? Maradona ennyi
Ha 100 emberből
- 30 a cseresznyét
- 25 a körtét
- 15 a dinnyét
- 15 a barackot
- 10 az epret
- 5 a szőlőt
jelölte meg a legfinomabb gyömülcsnek, akkor az azt is jelenti, hogy a Föld lefinomabb gyümölcse a csersznye??????![]()
![]()
![]()
![]()
Nem, kedves LM19, azon megy a vita, hogy Lionel19 meg van győződve arról, hogy Maradona a világ valaha volt legjobb játékosa, mert a FIFA honlapján ezt az erdményt hirdették. Természetesen nála lehet a legjobb, hiszen ez az ő véleménye. Én csak arra akartam rávilágítani, hogy ez még nem megrendíthetetlen bizonyíték...lionelmessi19 írta:Neeem igaz. Most komolyan azon megy a vita, h ki volt minden idők legnagyobbja??
És ne plagizálj...lionelmessi19 írta: Meg egyébként sincs semmi értelme, kinek ez, kinek meg a paplan (ugye Grecki ?)
Nem voltál egyedül, akinek nem jutott eszébelionelmessi19 írta:Ahham. Hogy ez nekem mért nem jutott eszembe...
De ez csak 100 ember a 6 milliárdbóllionel19 írta:a többség szerint akkor az!grecki írta:jelölte meg a legfinomabb gyömülcsnek, akkor az azt is jelenti, hogy a Föld lefinomabb gyümölcse a csersznye??????![]()
![]()
![]()
![]()
a többség szerint akkor az!grecki írta:Úristen, ember!!!!!lionel19 írta:de ki kapta a legtöbbet? Maradona ennyi
Ha 100 emberből
- 30 a cseresznyét
- 25 a körtét
- 15 a dinnyét
- 15 a barackot
- 10 az epret
- 5 a szőlőt
jelölte meg a legfinomabb gyömülcsnek, akkor az azt is jelenti, hogy a Föld lefinomabb gyümölcse a csersznye??????![]()
![]()
![]()
![]()
Úristen, ember!!!!!lionel19 írta:de ki kapta a legtöbbet? Maradona ennyi
Gondolom Maradonát többen látták játszani. Ezért kaphatott több szavazatot.lionel19 írta:Pff ne kezd te is Game Pelé csak a brazilok szerint jobb... Maradona még sokhelyen ! Nemmellesleg a kedvenc csapatodban is jáccott!
alább leirtam ők a legeredményesebb csapat az előző századbanGame90 írta:Valaki már leírta, hogy a Real a XX század csapata. Gondolom azt is szavazással döntötték el. Akkor abban is egyetértessz?lionel19 írta:de ki kapta a legtöbbet? Maradona ennyi