Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha lenne belőle az idei idegenbeliből,na az nálam tuti vinné a pálmát....FtcSikiHun írta: Egyébként nagyon rákattant mindenki erre a Messis sigre, több változatban,
Nem csodálom, nekem is nagyon bejön
Csak méretre vágtam, ha így is megfelel, akkor használd egészséggel.Bree írta:Üdv mindenkinek! Valaki vállalkozna egy avatar készítésére ebből a képből?
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 4735_n.jpg
Nagyon megköszönném!
messideco írta:![]()
Csodálkozom mostanában magamon, hogy milyen ritkán váltok siget vagy avát. Emlékszem, hogy régen minden második/harmadik nap másba öltöztem, ez a páros már kb. egy hónapja megvan, de lehet hogy még nincs annyi. Emlékszem, hogy valóságos siggyüjteményem volt a gépen
Nem mert az enyém a legjobb bebeeeeIlúvatar írta:akkorisazenyémalegjobbbeeebeeeee
a színe nagyon tetszik.
Mind a kettő be van kapcsolva. :S Nem tudom mi lehet a baj, mert most cseréltem le a régit, és az ugyanezekkel a beállításokkal működött.davidvilla77 írta:Próbáld meg úgy hogy ahová beírtad ezt az alatt van egy ilyen beállítás kis rész.Zaen írta: szerk.: csak tudnám, hogy miért nem teszi be. :S Feltettem tinypic-re és imageshack-re is, bemásoltam a direct linket az aláírás "négyzetbe", beírtam a link elé, hogy [img]meg%20utána,%20hogy[/img], és mégse sikerül.![]()
Imageshack-nél konkrétan ezt: [img]http://img407.imageshack.us/img407/3911/messio.jpg[/img ] Kivéve a szóközt a második img után...
Ott van egy olyan hogy:
Mindig csatolja az aláírásomat... ott az igen legyen kijelölve.
Meg mikor küldesz egy hsz-t akkor itt az írásnál is van egy olyan hogy Aláírás hozzáadása. ez is ki legyen pipálva.
3. enyémMessithebest írta:Ja és van ebből a Tavalyi Hazai ill. Idegenbeli(a rózsaszínes-sárgás)-ben is+ még a tavalyi Gamperes mezben isRataccess írta:Jahh, elég profi lehet aki legyártotta... Nyilván nem Messi pózolt ugyanúgy mindkét mezben, úgy varázsolhatta rá az alkotó, nem semmiMessa írta:Atyaég. ! Brutálisan jó mindkettő.szerk.: most nézem a sárga változaton van egy kis hiba - a mezén a címer "rálóg" a gyűrődésre, a másikon királyul meg van csinálva.
![]()
Úgyhogy akinek tetszik ez a fajta sig,válogasson
Remélem az idei idegenbeliből is lesz majd.
Próbáld meg úgy hogy ahová beírtad ezt az alatt van egy ilyen beállítás kis rész.Zaen írta: szerk.: csak tudnám, hogy miért nem teszi be. :S Feltettem tinypic-re és imageshack-re is, bemásoltam a direct linket az aláírás "négyzetbe", beírtam a link elé, hogy [img]meg%20utána,%20hogy[/img], és mégse sikerül.![]()
Imageshack-nél konkrétan ezt: [img]http://img407.imageshack.us/img407/3911/messio.jpg[/img ] Kivéve a szóközt a második img után...
A másodikat vinném, ha még eddig senki se foglalta le.Messithebest írta:Ja és van ebből a Tavalyi Hazai ill. Idegenbeli(a rózsaszínes-sárgás)-ben is+ még a tavalyi Gamperes mezben is![]()
Úgyhogy akinek tetszik ez a fajta sig,válogasson
Remélem az idei idegenbeliből is lesz majd.
Ja és van ebből a Tavalyi Hazai ill. Idegenbeli(a rózsaszínes-sárgás)-ben is+ még a tavalyi Gamperes mezben isRataccess írta:Jahh, elég profi lehet aki legyártotta... Nyilván nem Messi pózolt ugyanúgy mindkét mezben, úgy varázsolhatta rá az alkotó, nem semmiMessa írta:Atyaég. ! Brutálisan jó mindkettő.szerk.: most nézem a sárga változaton van egy kis hiba - a mezén a címer "rálóg" a gyűrődésre, a másikon királyul meg van csinálva.
Valóban, gondolom az ami a "földgömb" alatt is folytatódik... Így már érthetőbowlinggolyo írta: Az nem hiba a mezben van a gránátvörös csík és a címer alatt folytatódik azért tűnik úgy mintha rálógna.De nézd meg a 2008as idegenbeli mezt és te is látod:)
Az nem hiba a mezben van a gránátvörös csík és a címer alatt folytatódik azért tűnik úgy mintha rálógna.De nézd meg a 2008as idegenbeli mezt és te is látod:)Rataccess írta:Jahh, elég profi lehet aki legyártotta... Nyilván nem Messi pózolt ugyanúgy mindkét mezben, úgy varázsolhatta rá az alkotó, nem semmiszerk.: most nézem a sárga változaton van egy kis hiba - a mezén a címer "rálóg" a gyűrődésre, a másikon királyul meg van csinálva.
Nem gond,csak erre én is figyelek mindig,és más is.blaugrana!? írta:jójó bocs nem láttam téllleg, kiveszem csak keresek egy másikat télleg sorrry
szerk.: kicseréltem de utánad az enyém lesz
blaugrana!? írta:nem tudom nem betenniRataccess írta:Parancsolj(atok) :
Igazából Messithebest találta, és kérte hogy kicsinyítsék le neki az itteni szabályoknak megfelelő méretűre... De majd lebokszoljátokblaugrana!? írta:nem tudom nem betenniRataccess írta:Parancsolj(atok) :
nem tudom nem betenniRataccess írta:Parancsolj(atok) :
Jahh, elég profi lehet aki legyártotta... Nyilván nem Messi pózolt ugyanúgy mindkét mezben, úgy varázsolhatta rá az alkotó, nem semmiMessa írta:Atyaég. ! Brutálisan jó mindkettő.