Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Valaki már leírta, hogy a Real a XX század csapata. Gondolom azt is szavazással döntötték el. Akkor abban is egyetértessz?lionel19 írta:de ki kapta a legtöbbet? Maradona ennyi
ha nemtudod mennyi a % akkor ezt minek is irtad....? nem kell kötekedned... amugy maradona kapta a legtöbb % tehát legtöbben őt tartják legjobbnak!grecki írta:Gondolom szavazott 10 millió ember...
Maradona kapott pl 20%
Pelé pl 15%
stb...
Tehát, te azt állítod, hogy a szavazók 20%-ának véleménye szignifikáns eredmény? Mert szerintem a szavazók 80%-a nem értett ezzel egyet. A számokat csak kitaláltam, csak illusztrálni akartam...
én barca fan vagyok,de kedvelem a man utd is....de mindig a barcát szeretemlionel19 írta:mondja ezt egy manchester fan egy barca oldalon? hmm Maradona a barcában jáccott (igaz keveset) Zidane a realban és szted jobb volt Zidane... hmm mondjuk egy manchester fannak nem kell barcást szeretnie tehát megértem
Lionel erre semmi szükség, most már fejezzétek be, mielőtt még komoly veszekedés lesz.lionel19 írta:mondja ezt egy manchester fan egy barca oldalon?
és Zidane sportemer hát nem.. Maradonát senki nem fogja überelni még egy ideig (talán Messi ő fiatal és már mennyi cime van) ez a szavazás pedig hivatalos fifa szavazás volt az évszázad játékosáról, szal az vmi.. Majdha igazából azért szidjátok Maradonát mert nemtudjátok elfogadni hogy most nincs igazatok. Ő volt a legjobb az elmult században. Puskás nagyjátékos volt csak sajnos rossz csapatban jáccott. edzőséget meg nekeverd ide az nem a pályán elért teljesitmény , tény hogy Maradona "rossz utra tért" de nem azért doppingolt hogy jobban jácchasson hanem azért mert rászokott a drogra...Raziel írta:ez igyvan,mindig vannak szavazások,zidane is lett pl az elmúlt 50év legjobbja ...szal ez semmit nem jelent.de nem kell sztárolni maradonat,nagyon elvitte magát a droggal ez nem sportemberhez való dolog.Los Banditos írta:Szerintem nem lehet eldönteni hogy ki a jobb.Mindegyik játékos a maga korában volt a legjobb.Másban voltak legjobbak.
Úgyhogy elég nehéz eldönteni ezt mert 25-30 év különbség van köztük.
ez igyvan,mindig vannak szavazások,zidane is lett pl az elmúlt 50év legjobbja ...szal ez semmit nem jelent.de nem kell sztárolni maradonat,nagyon elvitte magát a droggal ez nem sportemberhez való dolog.Los Banditos írta:Szerintem nem lehet eldönteni hogy ki a jobb.Mindegyik játékos a maga korában volt a legjobb.Másban voltak legjobbak.
Úgyhogy elég nehéz eldönteni ezt mert 25-30 év különbség van köztük.
nemtudom milyen szavazás ez,de te nagyon el vagy szállva maradonavallionel19 írta:Az elnök az évszázad labdarúgója címet nem egy, hanem két játékosnak ítélte oda: az egyik (Diego Maradona) az internetes szavazók befutója, a másik (Pelé) pedig a FIFA (a "Nagy Elektorok") jelöltje volt.
az internetes szavazók befutója diego armando maradona, hivatalos fifa szavazás, Ő LEGJOBB
dehogyis...azért ennyire nem kell sztárolni,nagyon sok játékos volt aki nagyon jó volt,de én azt mondom nem kell vitázni,szavazott az inteneten az egész világ,és Puskás öcsibácsi lett az első,a best a legjobb...és énis őt tartom a legjobb és mindigis ő lesz a legnagyobb,ha a régiekről van szó akkor ő a legjobb mert magyar vagyok és büszke vagyok rá hogy volt egy ekkora játékosunk mint ő,és nemérdekel h az ellenfél csapatát erősitett,NYUGODJ BÉKÉBEN ÖCSI BÁCSIlionel19 írta:van basten és pelé senkik maradonához képest maradona a világ valaho volt legjobbja!Raziel írta: van basten,pelé ez a kettő már jobb mint maradona.