Iván elment berúgni.Perrero írta:IvánPÜ
FONTOOOOOOS

Bocsi, ez Enrique színe. Csak nehezen megkülönböztethető. Sorry....MessiFan írta:Akkor még mi nem foglalt... Ez? Indigó
Bocs hogy itt kérdezősködök
De igen.MessiFan írta:Oké
Végülis még válogatok
Nem ez Enrique színe?
Szerintem, nemcsak 'randa', hanem nehezen kivehető. Legalábbis a számomra. A szürke alapon ez a halványzöldre-barnára hajazó szín nem nagyon üt el. De, felőlem.ozsimiki írta:Nemvok modi, de ez ronda egy színPersze ha szabad, akkor szabad...
A következő hivatalos meccs a 2. forduló lesz, addig még van 10 nap. Gondolom, előtte pár nappal frissítik, és tippelhetsz.royalbarca7 írta:koszonom, de ha a meccskezdeteig lehet, akkor most mert nem lehet fogadni semmire se?Varga Tamás írta:royalbarca7!
A tippelés nem pénzért megy.
A meccsek kezdéséig lehet tippeket tenni.
A végén az első 3 helyezett valamilyen tárgyi jutalomban részesül, az összesített eredmények alapján.
Azaz? ha bejön, ha nem
.
Tálcán váltsd vissza HUN-ra és elvileg jó lesz.La Pulga írta:Mert meg nincs frissitve. Nem jo a billentyuzetem.royalbarca7 írta: koszonom, de ha a meccskezdeteig lehet, akkor most mert nem lehet fogadni semmire se?
koszonom, de ha a meccskezdeteig lehet, akkor most mert nem lehet fogadni semmire se?Varga Tamás írta:royalbarca7!
A tippelés nem pénzért megy.
A meccsek kezdéséig lehet tippeket tenni.
A végén az első 3 helyezett valamilyen tárgyi jutalomban részesül, az összesített eredmények alapján.
Azaz? ha bejön, ha nem
.
Én csak a Tamást ismertem, az anyja a sulinkban az igazgatóhelyettes... Az évnyitón az igazgató végig sírva mondta a beszédét...Morminho írta:http://www.bama.hu/index.php?apps=cikk&cikk=170529
Két haverom és két ismerősöm ült a kocsiban. Ketten már meghaltak, az egyik életéért küzdenek, de lehet, hogy a lábai bánják az egészet, a negyedikről nem tudok még semmit...
Na én meg őt ismertem..d.OR írta:Sörös Milos 27 éves mentőápoló volt. 2008. július 31.-én épp egy súlyosan megégett 2 éves kisfiún próbált segíteni, amikor a kórház felé tartó helikopter lezuhant. Sörös Milos azonnal életét vesztette. A fiatal mentőápoló a még csak járni tudó kisgyermekét és várandós feleségét hagyta maga után.
Írnál egy konkrét példát?LG írta:Ez igy van, ahogy mondod, csak ahogy te is irtad, nem mindenkinek telik nagyobb autóra. Amugy nekem a kamionosokkal van tele a tököm...tudják, h balesetnél ugysem ők szivnak, és ez látszik is a vezetési stilusokon, vadbarmok, tisztelet a kivételnek.