Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hmm,ez még csak féligazságos volt,mert egy pontot azért még így is kaptak...lionelmessi19 írta:Hölgyeim, és uraim!
Megtörtént az eddig elképzelhetetlen.
A madrid ismét rosszabb volt ellenfelénél, ám a 3 pontot nem tudta megszerezni! Egészen elképesztő. Várnám a hasonlóan igazságos folytatást..
1 pontot sem érdemeltek sehol tegnap. Az Atletico szanaszét kontrázta őket, ahogy minket is. Nekünk nem volt szerencsénk, a madridnak igen.
Minden soroddal egytértek.Varatrix írta:
Nem sansztalan a továbbjutása a Madridnak, de nem túl valószínű!
Két csapat amit utálok egymás ellen.
Ironikus.
Persze inkább a Poolnak szorítok.
Amilyen unalmas meccset produkáltak, mindkettő megérdemelné a kiesést.
Nem sansztalan a továbbjutása a Madridnak, de nem túl valószínű!bali 15 írta:Remélem hogy már elbúcsúztatok a BL-től.
Igen, itt volt már az ideje, hogy elfogyjon a mák. Ha annyi pontot szereztek volna, amennyit megérdemelnek, még mindig lenne vagy 10-15 pontnyi előnyünk simán.lionelmessi19 írta:Hölgyeim, és uraim!
Megtörtént az eddig elképzelhetetlen.
A madrid ismét rosszabb volt ellenfelénél, ám a 3 pontot nem tudta megszerezni! Egészen elképesztő. Várnám a hasonlóan igazságos folytatást..
1 pontot sem érdemeltek sehol tegnap. Az Atletico szanaszét kontrázta őket, ahogy minket is. Nekünk nem volt szerencsénk, a madridnak igen.
Hülye vagyBányász írta:Pedro10 írta:A tisztesség kedvéért,szerencséje van a Barcának,hogy botlott a Real,igy biztosabb az előnye.
Még véletlenül se a Real a szerencsés amiért a Barca elbukott pár meccset mostanában...Pedro10 írta:A tisztesség kedvéért,szerencséje van a Barcának,hogy botlott a Real,igy biztosabb az előnye.
Atletico Madrid - Real Madrid 1-2. (Ráadásul tudjuk, milyen körülmények között...)Röhejes ha a Madrid találkozik egy nagyobb csapattal már folyik a vérük. Very Happy És még visszavannak a nagy meccsek. Sok pontot fognak még elhullajtani Wink
Akkor már csak azt nem értem, hogy minek mentek ki a mérkőzésre?Szóval a 6 pont vesztés könyvelhető, mert mi ütjük őket, megmég 1x minimum buknak idegenbe. Very Happy
Mi meg szépen menetelünk. Wink
Nem kell ezt túlragozni, amikor éppen az Atletico ellen vettek el ősszel két szabályos gólt tőlünk, csak hogy a legfontosabbat említsem.Bízom a csapatba! És a bírókba, hogy a madridnak nem segítenek... Laughing
Lehet. Realba húzóember szerintem Pepe,Robben és Lass. De ez csak az én véleményemBenga írta:ezeket nem kénemr. írta:Röhejes ha a Madrid találkozik egy nagyobb csapattal már folyik a vérük.És még visszavannak a nagy meccsek. Sok pontot fognak még elhullajtani
At. Madrid ellen mi is megszenvedtünk.
Forlannak eszébe jutott, hogy klasszis és azóta úgy tolja...
Pepével amúgy behúzták volna, elhiszitek?
ezeket nem kénemr. írta:Röhejes ha a Madrid találkozik egy nagyobb csapattal már folyik a vérük.És még visszavannak a nagy meccsek. Sok pontot fognak még elhullajtani
Addig jó míg nem láttad, nagyon sok ziccert kihagyott az Atl. Madrid, így hát nyernie kellett volna. Bilbaoban meg nem lesz egyszerű. Hiába Real a nagyobb csapat szerintem ott egy ki-ki meccs lesz, s remélem Bilbao győzelemmel!csababarca írta:Így hogy nem láttam a meccset,örülök az X-nek,majd lehet megnézem az összefoglalót,és bepipulok,de a lényeg hogy pontokat vesztett a real...és Bilbaoban sem könnyű nyerni!!!
Már most tudom, hogy kikaptak a Bilbao-tólcsababarca írta:és Bilbaoban sem könnyű nyerni!!!
az lett volna szégyen ha arra, hogy megsimogatja a karját 11est adnak.Nem feltétlenül megadható de akkor is a karjánál fogva húzták vissza Kun-t
simán tovább kellett volna vinnie, nem tom miért állt meg, én nem éreztem annyira súlyosnak...bowlinggolyo írta:Nem feltétlenül megadható de akkor is a karjánál fogva húzták vissza Kun-tzsuni írta:lesgól az volt. de tizenegyest mire akarnál?
hm..danko94 írta:6 pojint, de lehetne 7 is...![]()
Tehát akkor a Real Madrid (Örülhet a Marghit h a bírók már megint velük voltak Evil or Very Mad óegy jogos tizit nem kapott meg az ATMA és egy les góllal lett x Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad ez megint csak a spanyol játékvezetés szépsége