Na nűmegint egy kis beszámoló: (nem tom minek, de jól esik leírni

)
húúú nagyon nagyokat igazoltam és alkottam nyáron,: először Milan ellen 2-1 ide, aztán Marseille 4-2 ide, és még egy olasz másodosztályú kiscsapat 2-1, azt is nyertem, mindezt a Hannoverrel, két év játék után:) Nagy igazolás volt, azaz nagyon bejöttek:
Marco Russ - védő - 1,2 millióért vettem, 3,5 ért adhatnám el
Eric Addo - védő, vkp - 2,1 millióért vettem, sajnos már öreg, de két év alatt kulcsjátékos volt
Tiago Ronaldo - kpk - 20e-ért vettem, most 2 milliót ér, Portugál 19 éves fiatal tehetség.
És akik NAGYON jók, minden középszintű csapatnak, és talán a nagycsapatoknak is:
Dzsudzsák - tkp b,k - 450e ért érkezett, 11 millióért adhatnám el
Rukavina, a horvát - cs - 1millióért vettem, először azt monda a segédedző, adjam el, aztán Bundesliga2 csapatban lenne jó, aztán Bundesliga-ban lenne jó, most meg már kulcsjátékosnak számít:)
Wang Dalei - ka - na ő az akit igazán ajánlok mindenkine, 20 e-ért megvehető, 2008-ban 17 éves, 19 évesen VV-es szintű (a játékban) kapus, 12 meccsen 3 gólt kapott, 3 büntetőt fogott, és az év kapusa lett.
Daniel Vantaggiato - cs - 2,1 m-ért vettem, gólerős olasz, az új szezonban 3 meccsen 4 gól, többet lőtt mint Luca Toni:D eddig.
Na most kényszert éreztem hogy ezt leírjam, ezeket szerintem érdemes megnézni a játékban, mind nagy tehetségek.