azért nem lennék most Laportáék helyében, az nyilvánvaló, hogy Franknek mennie kell, sokan Mourinho-t messiásként várják, de mi lesz akkor ha ő se tudja gatyába rázni a srácokat? (vagy bárki, aki az új edző lesz)
mert az nyilvánvaló, hogy nem csak Frankkel van baj, a játékosok hozzáállása nem méltó a Barcához (tisztelet a kivételnek)
na és a fő probléma: bízzanak benne, hogy az új edző irányítása alatt rendeződnek a dolgok, és R10, Deco, stb. magára talál és újra hengerel, vagy marad minden úgy ahogy van, és a Barca szurkolóknak újabb 1 évnyi trágya játékot kell nézniük
mellesleg az sem kis probléma, hogy hiába van a legerősebb keretünk a világon, de hogy nincs 2 meccs ahol ugyanaz a 11 ember játszana
valamiért a sors nagyon bünteti Franket, sorban sérülnek le a kulcsjátékosok, lehet baj akár az erőnléti edzőkkel, a nem megfelelő bemelegítéssel, de hogy valami van az biztos!
én mindesetre adnék a játékosoknak esélyt egy új stáb irányítása alatt, csak pár csereembert kéne lecserélni/igazolni, új orvosi stábot, aztán lesz ami lesz
ha ugyanúgy marad a jelenlegi helyzet, akkor gyökeres változásokat eszközölnék a csapatban, olyan játékosokat igazolnék akik TÉNYLEG SZERETNÉNEK itt játszani, mellesleg én újra szívesen látnék holland játékosokat a keretben (a de Boer fivérek, Cocu, Kluivert, Overmars mennyi örömöt okozott nekünk anno)
na csak ennyit akartam, többet nem nagyon szólok hozzá ehhez a topikhoz