Olyan szezon egy van az ember életében , és egy van egy évtizedben is . Ne várjátok hogy olyan lesz újra.Zozzy 5 írta:Én is ettől tartok, de remélem rámcáfol a bajnokságban.Zsolti írta: megmondom őszintén,én Ronaldinhoban nem nagyon látom,hogy fog még úgy játszani,ahogy játszott két éve..az előző szezonhoz képest javul,de olyan jó már sztem nem lesz.
Igazad van.Andrisveres írta:Na , én végig követtem Henry pályafutását , amikor tehettem Arsenal meccset néztem.
Ez az ember 4szeres angol király , egy igazi vezér.
Ja ,hogy őt ott sztárolták de itt majd más mert itt Ronaldinho meg mindneki...
ŐT ott azért imádták mert kihacolta magának a közönség szeretetét , azért mert egy csúcsképességű játékos , mert millió meccset eldöntött. És mezőnyben is kumma jól játszik!!! Aki odafigyelt a felkészülési meccseken az látta , hogy mekkora zsugákat tud adni. Komolyan nézzzetek meg egy 15 perce összeállítást ami egy kis szösszenet a tudásából.
Itt meg örülnötök kéne ,hogy itt van és nem rinyálni h a bayern ellen kihagyott egy nagy helyzetet, azért van itt ,hogy segítsen , és menni is fog neki ebben biztos vagyok.
és szerintem is nagy arca van , de arra ahogy játszik. Pl mikor egyszer felrúgták majdnem összeverekedtek a védővel , kapott egy szabadot. Odaállt bevágta és annyit mondott : Is that enough?
ez sokaknak nem tetszhet de szerintem nagyon gizda és ő nem fog alibizni , elhízni és nem fogja azt állítani ,h ő Barca megkövetelni h kezdő legyena Liverpool ellen , mint Eto.
Ha csere lesz majd beáll és rúg 3 gólt , és jogosan mutogatja majd a hátán a nevét , de eddig nem is nagyképűsködött. nem értem sokan miért nem bíznak benne azok után amit elért , úgy ,hogy nem egy van nisterooy jött ,hanem egy játékot színező , hatékony Joga Bonito , aki nagyon szeretne itt játszani!!!!!
Én is igy gondolom, de most már mind1. A vezetők bizalmat szavasztak Rijkaadnak, igy hát nekünk is bizni kell benne, h rendet tex a játékosok fejében, főleg Ronaldinhora és Decora férne rá.Capon írta:Sajnos egyetértek veletek én is. De Én ennek a megoldását egy új edzőben látom (sajnos)Ádám02 írta:Ennyire "optimisták" azért nem legyetekkéne valaki aki rendet tesz a fejében amíg ezt nem teszik meg nem lesz olyan mint régen de bízok benne hogy segitenek neki...
Ami egy ideig még nem lesz...És lehet utána meg már késő leszCapon írta:Sajnos egyetértek veletek én is. De Én ennek a megoldását egy új edzőben látom (sajnos)Ádám02 írta:Ennyire "optimisták" azért nem legyetekkéne valaki aki rendet tesz a fejében amíg ezt nem teszik meg nem lesz olyan mint régen de bízok benne hogy segitenek neki...
Sajnos egyetértek veletek én is. De Én ennek a megoldását egy új edzőben látom (sajnos)Ádám02 írta:Ennyire "optimisták" azért nem legyetekkéne valaki aki rendet tesz a fejében amíg ezt nem teszik meg nem lesz olyan mint régen de bízok benne hogy segitenek neki...
Ennyire "optimisták" azért nem legyetekZozzy 5 írta:Én is ettől tartok, de remélem rámcáfol a bajnokságban.Zsolti írta: megmondom őszintén,én Ronaldinhoban nem nagyon látom,hogy fog még úgy játszani,ahogy játszott két éve..az előző szezonhoz képest javul,de olyan jó már sztem nem lesz.
Én is ettől tartok, de remélem rámcáfol a bajnokságban.Zsolti írta: megmondom őszintén,én Ronaldinhoban nem nagyon látom,hogy fog még úgy játszani,ahogy játszott két éve..az előző szezonhoz képest javul,de olyan jó már sztem nem lesz.
Egyáltalán nem Henry a legjobb és ezt lesz neki nehéz megszokni h ő itt csak egy a sok közül. A második résszel viszont egyetértek.ultrasur írta:Sztem Henry a Barca legjobb játékosa és a nyár legjobb igazolása.
(Ribery ilyen igazolás)
Henry-nek kellet volna már kapni aranylabdát pl: Shevchenko helyett.