Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ez nem magyarázat arra a hulladékra, amit ma előadtak football néven.baguvixXx a másik topicba írta:A világ legjob játékos keretével rendelkező csapata ellen betömörülve kell játszani egy kisebb csapatnak.
Pont az alapozás miatt lehetnek fáradtak....vale írta:Ezek az emberek olyan alapozáson vannak túl hogy nem lehetnek fáradtak... ez nem kifogás , max a BL mecs lehetne de akkor sem értem...
Hát még mi?vale írta:Ha tényleg ez a kezdő Pep elmehet a [auto_cenzúra] , ez a hazai debütáló mecs , nem csak az a lényeg hogy nyerjünk...![]()
Ezek az emberek olyan alapozáson vannak túl hogy nem lehetnek fáradtak... ez nem kifogás , max a BL mecs lehetne de akkor sem értem...CFirpo3 írta:Szerintem nem. Messi fáradt, Busquets gólt szerzett a kupán.Victor_Valdes írta:CSak nekem tűnik kicsit lenézőnek ez a kezdő?
szerk: jah és Ini is biztos báradt
Hát,elég furcsa,de nem biztos hogy rosszabb mint a két héttel ezelőtti..Victor_Valdes írta:CSak nekem tűnik kicsit lenézőnek ez a kezdő?
De, ez így nagyon gyenge, és elég bátor. Igaz, hogy otthon játszunk, kis csapat ellen, de... Hol van Iniesta, Messi? Úgy fogunk járni, mint a Numancia ellen...Victor_Valdes írta:CSak nekem tűnik kicsit lenézőnek ez a kezdő?
Nem kéne messze menő következtetéseket levonni belőle, de eléggé gyanús. És akkor finoman fogalmaztam.Replay írta:A kezdő...nc.
Valdés - Dani Alvés, Puyol, Piqué, Abidal - Keita, Busquets, Xavi - Pedro, Hleb, Eto'o.
Mindenesetre bátor, mert ha ma sem nyerünk...Victor_Valdes írta:CSak nekem tűnik kicsit lenézőnek ez a kezdő?