Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Nem nagyon ismerem ezt a Jeffrent de ha Pep jónak látja akkor tényleg jó. Gondolom játszatni fogja az ifiket a Tottenham ellen. Majd meglátjuk hogy milyen játékos.Titinho írta:Az El Mundo Deportivo szerint, ha megfelelő teljesítményt nyújt Jeffren a felkészülési időszak alatt, akkor Pep őt fogja szánni Henry cseréjének (vagy esetleg a még fiatalabb Gai Assulin, ha beválik) és nevezi minden sorozatra, számítana rá egész évben. Persze Iniesta lenne a legelső megoldás, de ha a középpályán van Inire szükség akkor jöhet Jeffren a bal szélre.
Az El Mundo Deportivo szerint, ha megfelelő teljesítményt nyújt Jeffren a felkészülési időszak alatt, akkor Pep őt fogja szánni Henry cseréjének (vagy esetleg a még fiatalabb Gai Assulin, ha beválik) és nevezi minden sorozatra, számítana rá egész évben. Persze Iniesta lenne a legelső megoldás, de ha a középpályán van Inire szükség akkor jöhet Jeffren a bal szélre.MessiFan írta:Felőlem jöhet Masch de szvsz kéne igazolni 1 játékost Henry helyére ha netalántán lesérül vagy rossz formában van. Olyat kéne aki 30 alatt van és nem is méregdrága. Talán megint keresni kéne 1 Brazil tehetséget.
Henry helyére (ha esetleg Ő sérült) sztem tökéletesen megfelel Iniesta, de akkor viszont télleg kéne venni még egy középpályást!MessiFan írta:Felőlem jöhet Masch de szvsz kéne igazolni 1 játékost Henry helyére ha netalántán lesérül vagy rossz formában van. Olyat kéne aki 30 alatt van és nem is méregdrága. Talán megint keresni kéne 1 Brazil tehetséget.
Minek hoznánk vissza?més_que_un_club írta:Miután ez lezárult az Eto'o - Ibra transzfer, én azt a Quaresma gyereket hoznám ide... elférne nálunk a középpályára - padra - nem?
hát nem.més_que_un_club írta:Miután ez lezárult az Eto'o - Ibra transzfer, én azt a Quaresma gyereket hoznám ide... elférne nálunk a középpályára - padra - nem?
Felesleges igazolni középpályást....Xavi,Ini,Touré-vel fogunk szinte állandóan játszani+Keita és Busi is meccseket akarnak játszani. Ide melléjük egy Masce pl már felesleges lenne. Egy J. dos Santos amolyan tehetséges "6.-ik" kp-nak bőven elég lenne. A védelem is készen van szvsz, Caceres kölcsönadása benne van még. A támadósor kicsit szegényes egyenlőre. Messi-Ibra-Herny alap 3-as rendben van és még Bojannak sincs gond, de ezen kívül senki. Pedrot leeht még említeni, de ő amolyan vízhordó fiatal. Vagy igazolunk még egy balszélsőt, vagy marad Gai Assulin. Állítólag van akkora ígéret mind Bojan vagy Messi anno.És Messi is 18 éves korától bizonyít a felnőtt csapatnál.matyi25 írta:A SPORT szerint még mindig nem tettünk le masche szerződtetéséről. Ez jó hír tehát középpályára tényleg keresünk valakit. Hiányosak vagyunk ott a padot nézve.
Igen, csak kölcsönbe, hátha jó szezont fut, és akkor legalább az áránál leszünk, ha eladjuk, ha pedig jó volt, akár maradhat is nálunk. Idén még nem volt képes felnőni a Barcához, de a képességei megvannak. Nem szívesen válnék meg tőle(főleg nem egy Poulsen miatt), de ha itt marad nem tud bizonyítani.Skeraj írta:Caceres ügy
Ugy látszik ez is kezd biztossá válni de azért remélem h Poulsen nem jön!Elég ha csak egy évre kölcsön adjuk Cacerest!
Sztem
Villa és Filipeügynek vége. Filipe helyett Maxwell érkezett az Interből, mert megunta a vezetőség a Depor szrakodását. Villáért 50-et kértek, amit nem adott meg a Barca, így Ibra után kezdtek érdeklődni. Meg is állapodtak az Interrel.davide22 írta:Valaki irja le legyen szives hogy mik történtek múlt hétfő óta mert nyaralni mentem és nagyon lemaradtam!A Villa üggyel mi történt?és Filipe?Kerrison?
Ibrának is ugyanúgy örülnék mint Villának
Filipe helyett Maxwellt igazoltuk le az Interből! Keirrison jönni fog, de Pep nem szán neki szerepet a következő szezonban! Ibra jön Villa helyett, Eto'oért, Hlebért (kölcsönbe) és 45 milláért!davide22 írta:Valaki irja le legyen szives hogy mik történtek múlt hétfő óta mert nyaralni mentem és nagyon lemaradtam!A Villa üggyel mi történt?és Filipe?Kerrison?
Ibrának is ugyanúgy örülnék mint Villának
Úgy legyen, de ha igy lesz, kakor ma úgyis kiderül! Várom a fejleményeket!LM10 írta:A SPORT-on már biztosak benne, h Ibra legkésőbb holnap Barcelonába repülhet. Abban szintén, hogy már a mai napon Eto'o az Interé lehet.
Nagyon helyes, jó lenne minél hamarabb lezárni a dolgokat, hogy aztán nyugodtan készülhessenek, beilleszkedjenek az új csapatuknál.LM10 írta:A SPORT-on már biztosak benne, h Ibra legkésőbb holnap Barcelonába repülhet. Abban szintén, hogy már a mai napon Eto'o az Interé lehet.
Azt tudjuk, hogybingyo írta:sziasztok ti tudtok valamit errol a poulsen caseres ugyrol?vajon tenyleg idehozzak !?