Azt gondolom, intelligenciabeli problémái vannak.. Benne az volt a jó, hogy mert vállalkozni, de nyilván abban is volt bőven hülyeség, leszegte a fejét és ment, bármi történjék is.
Viszont jelenleg teljesen ellentéte önmagának, mindent lepasszolna, visszaadna, keresi a társakat, majdnem mindig rosszul dönt, talán még a gólvonalról is felnézne a passz lehetőségét keresve. Egy rutinos védő megeszi így reggelire. Egy csatár, akármennyire alárendeli magát a csapatnak, magában kell hordozza a váratlant, ami miatt bizonytalanná teszi a védőt. Ez Duliból teljesen hiányzik most, ráadásul az önbizalma a nullával egyenlő a rosszul elsült döntéssorozatok miatt. Ezért gondolom azt, hogy egy beszélgetés, akár sportpszichológussal, akár az edzővel, akár bárkivel, segíthetne, aki átlátja ezt és tud segíteni, mert a fent említettek elegye,(a csapatért való játék és a kezdeményezőkészség vegyítése úgy, hogy rá meri lőni, ha kell, mer vállalkozni) kis szerencsével sokat javíthatnának a teljesítményén, hiszen a tehetsége nem veszett el...
Az előbb olvastam, hogy nem az izgulás miatt olyan, amilyen... pedig de!!!
A Milant nem megbántva, egy átlagos európai csapat lett, hatalmas hagyományokkal, viszont a Barcelonához mérni pillanatnyilag nem lehet! Csak mentális problémái vannak a srácnak! Én is dühöngök a tévé előtt a sokadik bénázása miatt, de minden fejben dől el!
A Barcelona ma a csúcs, ennél nincs feljebb klubszinten, óriásiak az elvárások, teljes görcs a gyerek! Egy jó meccsel kaphatsz még egy lehetőséget vagy többet, de egy szarral vagy többel, lehet eladnak a télen...

" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano