Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Nekem az tetszett a legjobban , hogy végig láttam rajta a tűzet, hogy bízonyitani akar, és fogott is olyanokat, hogy csak pislogtammarkionni írta:Sajnalom melysegen eztba sracot, messze jobb kapus, mint amilyen szerepre karhoztatva van. Engem szemely szerint a felkeszulesi meccseitek alatt lenyugozott a magabiztossaga es a kello karizmaja ami ehhez a poszthoz kell.
(Zarojelben megjegyzem, szerintem joval jobb mint a tulhajpolt Stegen, akit erthetetlen hogy miert tolnak ennyire.)
Félig-meddig off ugyan, meg már sokszor lefutott körök, és nem is akartam írni először, de Varas, Alves meg Asenjo a szint?Nero. írta:A Stegenes résszel egyet értek es orulok hogy egyre több embernek tűnik fel hogy ot lekéne cserélni, de én nem Cillessenre mert neki is volt egy-két nagyon érdekes manővere.
Én a ligából hoznék egy rutinos kapust (Alves, Asenjo, Varas stb.). Bravo és Navas esetében láthattuk hogy ezekkel a palikkal nem lehet mellé lőni.
A német meg nem fog arra a szintre jutni soha, amiről itt egyesek álmodoznak. Nem rossz kapus nem azt mondom, de nagyon sok gólt kap és ezt nem lehet csak a védelemre fogni.
A Stegenes résszel egyet értek es orulok hogy egyre több embernek tűnik fel hogy ot lekéne cserélni, de én nem Cillessenre mert neki is volt egy-két nagyon érdekes manővere.markionni írta:Sajnalom melysegen eztba sracot, messze jobb kapus, mint amilyen szerepre karhoztatva van. Engem szemely szerint a felkeszulesi meccseitek alatt lenyugozott a magabiztossaga es a kello karizmaja ami ehhez a poszthoz kell.
(Zarojelben megjegyzem, szerintem joval jobb mint a tulhajpolt Stegen, akit erthetetlen hogy miert tolnak ennyire.)
Ez jó nagy böszmeség lenne. Miért akarnánk kigáncsolni magunkat?MessiNeymarSuarez írta:Vezetőség helyében leülnék vele beszélni, hogy tényleg másodkapus akar-e lenni itt, és Spanyol Kupák jutnak neki, vagy pedig el akar menni másik csapatba, mert ennél jobb kapus hogy itt padozzon.
Ugyanolyan kugli feje van, mint neki.palesz77 írta:Cillessen egy Marid mezes sráccal pózolt.
De a címert legalább eltakarta....palesz77 írta:Cillessen egy Marid mezes sráccal pózolt.
palesz77 írta:Cillessen egy Marid mezes sráccal pózolt.
Nekünk az csak jó, ha a versenyhelyzet jobb teljesítményre ösztönzi MAtS-et. De reméljük, hogy ebből most nem lesz sértődés, meg fenyegetőzés, hogy lelép valamelyik ha nem ő véd minden fronton.Tromort77 írta:Luis Enrique: "We signed Cillessen for the kind of things he did tonight, not just because he's tall, blonde and handsome."![]()
![]()
Nagyon gyorsan beilleszkedett. Tetszik, hogy ilyen nyugodt és nem kapkod akkor sem ha nála van a labda.
A büntetőnél látva azt a mosolyt amit nyomott én már biztos voltam benne, hogy az ki fog maradni.
Egyébként MAtS azóta pörgött fel mióta Cillessen-nek jöttek a kupa meccsek és bizonyítani tudott.
Alig van feltételezés a hsz-benStalkyard írta:Amúgy esküszöm ha kapura megy a tizi lehet megfogja.