Hosszú idő után ismét leültem játszani FM 2012-vel, és a célom az, hogy NB1-től eljutok top csapatig, és nagy sikerekig. A választásom ezúttal az NB1-es csapatok közül a Paksra esett, velük kezdtem el játszani...
Igazolásaim és eladásaim nyáron a következők voltak:
http://kepfeltoltes.hu/130707/atigazola ... es.hu_.jpg
A Barcelonáéhoz hasonló játékrendszert alakítottam ki, 4-3-3-as rendszerben játszattam végig a csapatomat, ellenféltől függetlenül a bajnokságban. A szezon első fele jól sikerült (őszi szezon), első helyen álltam a bajnokságban, az Újpest előtt:
http://kepfeltoltes.hu/130707/teliszune ... es.hu_.jpg
Télen a következő játékosokat hoztam: Verpecz (Debrecen, 20e font), Remili (Újpest, 18e), Csermelyi (Siófok II, 500), Kabát (Újpest, 20e), Villám (8e)
A következő játékosokat adtam el: Sipeki (50e, Modrovia), Heffler N. (12e, Baltika), Pokorni (Orenburg, 7e), Tamási (Fehérvár, 16e)
A szezon vége azonban nem lett sajnos ilyen fényes, végül csak a harmadik helyen zártam a bajnokságot.
http://kepfeltoltes.hu/130707/szezonveg ... es.hu_.jpg
Ebben nagy szerepet játszott a hatmeccses nyeretlenségi sorozatom egymás után (23-28. forduló): Diósgyőr ellen 0-0 (idegenben), Pécs ellen 0-0 (i), Debrecen ellen 1-2 (otthon), Pápa ellen 2-3 (o) /itt külön megjegyezném, 90+4. percben kaptam harmadik gólt.../, Siófok ellen 2-3 (o) /változatosság kedvéért 90+6. percben kaptam tizenegyesből harmadik gólt, a tizenegyest Böde hozta össze -.-"), Újpest ellen 2-0 (i).
A kupa és ligakupa menetelésem rövidre sikeredett. Ligakupában utolsó lettem a csoportban (Kecskemét, Újpest, Szolnok mögött), míg a kupában pedig kettős vereséggel estem ki a Debrecentől az ötödik körben (0-3 otthon, 5-0 idegenben). Egyébként ezt a két sorozatot nem vettem annyira komolyan, itt kevesebbet szóhoz jutó játékosaim játszottak.
A szezon pozitívumai a számomra:
+ Legtöbb gól a bajnokságban (61)
+ Második legkevesebb kapott gól a Győrrel együtt (31)
+ Vayer lett az Év játékosa (25 meccsen 12 gól, 11 gólpassz, bal oldali támadóként)
+ Lipták lett a legtöbbször a meccs legjobbja a szezonban (28 meccsből 7*)
+ Berkó Ádám (középhátvéd, 21 éves) játéka meglepetés volt nálam a számomra, 7.3-as átlagot hozott a bajnokságban, és 24 meccsen öt gólt szerzett. Amikor nem volt eltiltva v sérült, mindig ő volt kezdő Lipták mellett a védelemben.
+ Fulhamet megvertem El selejtező második körében idegenben (0-1), igaz otthon kikaptam 3-1-re utána.
+ Úgy lettem harmadik, hogy csak magyar nemzetiségű játékos volt a keretemben.
A szezon negatívumai:
- Első helyről buktam el bajnokságot.
- Hat meccses nyeretlenségi sorozat (fent említettem)
- Egy-egy kulcsembert nem pótolták megfelelően többiek (pl amikor Vayer v Lipták kidőlt...)
Egyelőre még nem tudom maradok-e vagy megyek, attól függ, hogy milyen csapatoknál lesz munka, illetve hogy kik akarnak majd leültetni a kispadra. Ha maradok El-be való bejutás a cél. Egyébként a nyáron már ingyen fog érkezni (Bosman törvény révén) Bertus (Kecskemétről bal hátvéd), és Dibusz (Pécs, kapus).
(Sry szerkesztésért, csak véletlen kiraktam képet, az nagy volt;)