Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
11-esről szó sem volt. A bíró előnyszabályt alkalmazott, (rosszul) de szabadrúgást kellett volna ítélni és Thuramot ki kelllett volna állítani (Juve szurkoló is vagyok)Charlie írta:szparimiro írta:Sikeresen vette a Juventus a következő akadályt is! A Fiorentinát vertük 1:0-ra a Stadio Delle Alpiban! Rosszul ment a játék, de a minimumot, ami elég ahhoz, hogy nyerjen a Juventus azt sikerült nyújtani! Oliveira rúgta az egyetlen gólt! A Milan csak X-elni tudod, és ennek következménye képpen a Juve 6 pontos előnyre tett szert!
Gyenge meccs volt,rohadt nagy mázli volt a Juve győzelem,állítólag a végén nem kapott tizit a Fiorentina?
C.
Ami természetesen pfffúúj...redlions írta:Pedig egyszerű... Olasz foci... A fő a védekezés...Zsolti írta:Én nemis értem az inter döntetlenszériáját...pedig annyi jó játékosuk van,hogy két sztárcsapat is simán kijönne belőlük...Szerintem Manchini el lesz küldve a sok döntetlenjével.Nade szombaton a juve is beégett!tök elsőként kikaptak az utolsótól!
Pedig egyszerű... Olasz foci... A fő a védekezés...Zsolti írta:Én nemis értem az inter döntetlenszériáját...pedig annyi jó játékosuk van,hogy két sztárcsapat is simán kijönne belőlük...Szerintem Manchini el lesz küldve a sok döntetlenjével.Nade szombaton a juve is beégett!tök elsőként kikaptak az utolsótól!
Enrique írta:De tényleg! Biztos van olyan h a legtöbb döntetlent összeszedő csapat! Most ez tutter megdől!Charlie írta:A bajnokság végére sztem lex vagy 18döntetlenjük,világrekord lex!Enrique írta: Én már a 7. után kirúgtam volna... 10 döntetlen??? Van akinek 1 bajnokság alatt lesz annyi...
C.
De tényleg! Biztos van olyan h a legtöbb döntetlent összeszedő csapat! Most ez tutter megdől!Charlie írta:A bajnokság végére sztem lex vagy 18döntetlenjük,világrekord lex!Enrique írta:Én már a 7. után kirúgtam volna... 10 döntetlen??? Van akinek 1 bajnokság alatt lesz annyi...Charlie írta:2győzelem + 10döntetlen,szegényekMikor rúgják ki az edzőt vajon?
C.
C.
Enrique írta:Én már a 7. után kirúgtam volna... 10 döntetlen??? Van akinek 1 bajnokság alatt lesz annyi...Charlie írta:2győzelem + 10döntetlen,szegényekMikor rúgják ki az edzőt vajon?
C.