2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Sztem ez sokkal de sokkal korrektebb szavazás, mint ami az oldalon van.lincsi írta:most már deco 33%-kal 2., és eto 34%-kal 1. az elmundo szavazásán. lehet, hogy előzés lesz?
majd Palpatin szenátor elintézi klónozástOrdog írta:A 2. gólt is Oleguer miatt kaptuk. Mé kellett olyan kiszorított szögből felrúgni a csatárt??? Másik oldalon Puyol nem bántotta ugyanilyen helyzetben, abból nem történt semmi... Kéne klónozni Puyolt és 7-8 évig nem lenne hátvéd problémánk. Mit szóltok az ötlethez????![]()
Boixos, rátapintottál a lényegre!!!pontosan ezt kérdeztem tőle, mielőtt megcsináltam volna ezt a videótBoixos írta:off
Vito, ki az a fekacsávó az avatarodban, aki arra a kérdésre válaszol, h lesz-e bajnok a margit az elkövetkezendő 10 évben?
Sztem is Oleguer Edmilson páros volt!Boixos írta:az edmilson tuti, puyolt meg a mozgása alapján gondoltam. de asszem, a csk karszalag is látszott. de ebben egyáltalán nem vagyok biztos...majd az összefoglalóban megnézem.
sztem Oleguer és Edmilson volt.Boixos írta:puyol és edmilson páros gyakorlata volt.PetI írta:... Oleguer meg Szilvinnyó mit összeszerencétlenkedtek az egyik Villa gólnál-asszem a 3.nál...