Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nesze. Mondtam h félrecsúsztattak vmit a kis köcsögök. Kamu az egész.Boixos írta:Ronaldinho, az FC Barcelona brazil csillaga tagadja, hogy a közeljövőben a Chelsea labdarúgója lesz.
A londoni szerződés lehetőségét az egyik vasárnapi angol bulvárlap szellőztette meg.
"Sohasem mondtam, hogy a Chelsea-ben akarok játszani. Boldog vagyok Barcelonában, itt is szeretnék maradni. Győztes, trófeákat nyerő labdarúgóként kívánok bekerülni a klub történetébe. Tartozom az FC Barcelonának, hiszen sokkal többet kaptam a csapattól, mint amennyit én adtam" - jelentette ki a 24 éves klasszis, miután átvette a FIFA (Nemzetközi Labdarúgó Szövetség) "Év játékosa" díját. (index.hu)
Ronaldinho, az FC Barcelona brazil csillaga tagadja, hogy a közeljövőben a Chelsea labdarúgója lesz.
A londoni szerződés lehetőségét az egyik vasárnapi angol bulvárlap szellőztette meg.
"Sohasem mondtam, hogy a Chelsea-ben akarok játszani. Boldog vagyok Barcelonában, itt is szeretnék maradni. Győztes, trófeákat nyerő labdarúgóként kívánok bekerülni a klub történetébe. Tartozom az FC Barcelonának, hiszen sokkal többet kaptam a csapattól, mint amennyit én adtam" - jelentette ki a 24 éves klasszis, miután átvette a FIFA (Nemzetközi Labdarúgó Szövetség) "Év játékosa" díját. (index.hu)
ha C.Bell csak a palyan setalna es riszalna a kis segget en is ellegedet lennek vele, de nem jelentene, hogy jol jatszot igaz nem is kritizalnameszter21 írta:Végig jól játszott! Ennél többet nem is várhatunk el tőle...boggabor írta:Nem is a vegen volt a baj hanem az elso felido 20-35eszter21 írta: Szerintem meg "nagy eset". Nekem nagyon tetszik, de te biztos jobban látod, h ki néz ki jól meg ki nem.
Tegnap fantasztikus volt(a végén is!)...
es 2. 45-60-dik percig csak allt a palyan
Végig jól játszott! Ennél többet nem is várhatunk el tőle...boggabor írta:Nem is a vegen volt a baj hanem az elso felido 20-35eszter21 írta:Szerintem meg "nagy eset". Nekem nagyon tetszik, de te biztos jobban látod, h ki néz ki jól meg ki nem.boggabor írta: Nem kell tulozni szerintem pasinak nem nagy eset igaz tud focizni es nem volt fantasztikus bar el kell ismerni legalabb hajtott, de egy mecset 90 percig jatszanak en 60-ig szerintem 30 percet megint ellopot, de legalabb hajtott jot tett neki a kituntetes, de 2 het mulva kiderul ki a jobb.
es 2. 45-60-dik percig csak allt a palyan
Nem is a vegen volt a baj hanem az elso felido 20-35eszter21 írta:Szerintem meg "nagy eset". Nekem nagyon tetszik, de te biztos jobban látod, h ki néz ki jól meg ki nem.boggabor írta:Nem kell tulozni szerintem pasinak nem nagy eset igaz tud focizni es nem volt fantasztikus bar el kell ismerni legalabb hajtott, de egy mecset 90 percig jatszanak en 60-ig szerintem 30 percet megint ellopot, de legalabb hajtott jot tett neki a kituntetes, de 2 het mulva kiderul ki a jobb.eszter21 írta:Szerintem azon a képen nagyon jól néz ki...
Tegnap nagyon jól játszott, fantasztikus passzai, cselei voltak
Szerintem meg "nagy eset". Nekem nagyon tetszik, de te biztos jobban látod, h ki néz ki jól meg ki nem.boggabor írta:Nem kell tulozni szerintem pasinak nem nagy eset igaz tud focizni es nem volt fantasztikus bar el kell ismerni legalabb hajtott, de egy mecset 90 percig jatszanak en 60-ig szerintem 30 percet megint ellopot, de legalabb hajtott jot tett neki a kituntetes, de 2 het mulva kiderul ki a jobb.eszter21 írta:Szerintem azon a képen nagyon jól néz ki...
Nem kell tulozni szerintem pasinak nem nagy eset igaz tud focizni es nem volt fantasztikus bar el kell ismerni legalabb hajtott, de egy mecset 90 percig jatszanak en 60-ig szerintem 30 percet megint ellopot, de legalabb hajtott jot tett neki a kituntetes, de 2 het mulva kiderul ki a jobb.eszter21 írta:Szerintem azon a képen nagyon jól néz ki...
Ennél jobban nem lehet játszani...boggabor írta:Aki kap egy jobb szerzodeset kutya kotelsesege jobbnak lenni mint volt, de nem o szarabb lett es meg mar nem is kuzd es ha faj a bokaja akkor ne jatszon igy sem tesz hozza a jatekhoz egy fiatal meg meghalna a palyan es nem a penzert fociznaSilvanus írta:Bár abszolút osztom a véleményeket, sőt én is megfogalmaztam egyet-kettőt Ronaldinho jelenlegi nem túl acélos hozzáállásával kapcsolatban, azért mégis csak meglepő, hogy ennyien, és ilyen látványosan, dühösen nekiestünk!!! Nem? Pedig ha a szívünk mélyére nézünk, akkor még mindig benne látjuk a nagy zsenit, a varázslót, akitől várjuk a gólokat, a nagy megoldásokat, ÉS MINDANNYIAN TUDJUK, hogy azokat akár mikor, egyik pillanatról a másikra szállíthatja is!!! EZ TÉNY!!!
VIVÁ Ronaldinho, szedd össze magad...
Aki kap egy jobb szerzodeset kutya kotelsesege jobbnak lenni mint volt, de nem o szarabb lett es meg mar nem is kuzd es ha faj a bokaja akkor ne jatszon igy sem tesz hozza a jatekhoz egy fiatal meg meghalna a palyan es nem a penzert fociznaSilvanus írta:Bár abszolút osztom a véleményeket, sőt én is megfogalmaztam egyet-kettőt Ronaldinho jelenlegi nem túl acélos hozzáállásával kapcsolatban, azért mégis csak meglepő, hogy ennyien, és ilyen látványosan, dühösen nekiestünk!!! Nem? Pedig ha a szívünk mélyére nézünk, akkor még mindig benne látjuk a nagy zsenit, a varázslót, akitől várjuk a gólokat, a nagy megoldásokat, ÉS MINDANNYIAN TUDJUK, hogy azokat akár mikor, egyik pillanatról a másikra szállíthatja is!!! EZ TÉNY!!!
VIVÁ Ronaldinho, szedd össze magad...