2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Talált süllyedt...Charlie írta:Nem véletlenül a Maradona vs. Ronaldinho-s videó ez?a saját könyvtáramból, 147 MB-os (20 perces)
köszi a segítséget
C.
a saját könyvtáramból, 147 MB-os (20 perces)Enrique írta:Honnan milyet?lincsi írta:be akarok rakni egy dinho-s videot, de nem tudok![]()
Talán tudok/tudunk segíteni.
mindenre én sem emlékezhetek.HAnonymus írta:De ki volt az a csávó akinek a szomszédja ismerte az öreget????Boixos írta:okés, csak úgy jött össze, h annak idején sao pauloban lakott egy csávó, akinek a szomszédja ismerte a cafú nagymuterját, aki iskolába hordta a kis cafúgyereket, ahol a tornatanár meglátta benne a tehetséget és szólt annak a csávónak, aki együtt capoeirázott valakivel, akinek volt ismeretsége az fc sao paulónál, és bevitte megmutatni a kis cafút, akit utána ott is fogtak. innentől kis ugrással eljutottunk oda, h a cafú szólt a ronaldinhonak, h hova rúgja a zsugát a vb-n a seamannak.
De ki volt az a csávó akinek a szomszédja ismerte az öreget????Boixos írta:okés, csak úgy jött össze, h annak idején sao pauloban lakott egy csávó, akinek a szomszédja ismerte a cafú nagymuterját, aki iskolába hordta a kis cafúgyereket, ahol a tornatanár meglátta benne a tehetséget és szólt annak a csávónak, aki együtt capoeirázott valakivel, akinek volt ismeretsége az fc sao paulónál, és bevitte megmutatni a kis cafút, akit utána ott is fogtak. innentől kis ugrással eljutottunk oda, h a cafú szólt a ronaldinhonak, h hova rúgja a zsugát a vb-n a seamannak.
OhhBoixos írta:okés, csak úgy jött össze, h annak idején sao pauloban lakott egy csávó, akinek a szomszédja ismerte a cafú nagymuterját, aki iskolába hordta a kis cafúgyereket, ahol a tornatanár meglátta benne a tehetséget és szólt annak a csávónak, aki együtt capoeirázott valakivel, akinek volt ismeretsége az fc sao paulónál, és bevitte megmutatni a kis cafút, akit utána ott is fogtak. innentől kis ugrással eljutottunk oda, h a cafú szólt a ronaldinhonak, h hova rúgja a zsugát a vb-n a seamannak.
Gondoltam hogy láttadarra céloztam, az nagyon kemény volt. azóta is "szeretik" Róma ASR-felén a nedvedet azért a megmozdulásáért.
arra céloztam, az nagyon kemény volt. azóta is "szeretik" Róma ASR-felén a nedvedet azért a megmozdulásáért.Charlie írta:Biztos láttátok már azt a videót amikor Cafú halálra szívatja Nedvedet,és Nedved megunja azt inkább belerúg egy jó nagyotBoixos írta:abban a szezonban igen. utána nem sokkal ment a Romába, h hülyét csináljon az akkor még lazios nedvedből.![]()
C.
Tuti hogy az fikázta le a másikat,aki most nyalókázik hogy ki lehetett ez a szemét dög!?Boixos írta:akkor most azt mond meg, h ki volt aki fikázta a srácokat a magyarbarca topikban, mert látom, nagyon ott vagy a helyes következtetések levonásábanCharlie írta:Ráhibáztam véletlenülHAnonymus írta:Vader nagyúr, honnan a halálból tudsz te ilyeneket?Amúgy Cafú szemtanúja volt annak a Zaragoza elleni nagy potyának amit kapott Seaman,és a VB-n is ezt tanácskozta Ronaldinhoval a rúgás pillanata előtt.
C.
akkor most azt mond meg, h ki volt aki fikázta a srácokat a magyarbarca topikban, mert látom, nagyon ott vagy a helyes következtetések levonásábanCharlie írta:Ráhibáztam véletlenülHAnonymus írta:Vader nagyúr, honnan a halálból tudsz te ilyeneket?Amúgy Cafú szemtanúja volt annak a Zaragoza elleni nagy potyának amit kapott Seaman,és a VB-n is ezt tanácskozta Ronaldinhoval a rúgás pillanata előtt.
C.