Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

sajnos tenyleg gyenge volt Albertini szintu Gerardra nincs szuksegunk en meg jol nem lattam jatszani iden es Terry rolla fejelte a goltLG írta:Elég gyengénBlasko írta:Marquez ma nagyon fog hiányozni a kp-ról.Kíváncsi vagyok Gerard hogy helyettesíti.
BARCELONA
Elég gyengénBlasko írta:Marquez ma nagyon fog hiányozni a kp-ról.Kíváncsi vagyok Gerard hogy helyettesíti.
BARCELONA
Remélem igen, mert nagy szemétség lenne a szöv-től, ha 2 v. több meccsre tiltanák el egy olyan szabálytalanság miatt, amiért nem járt volna lap (hiszen csak elcsúszott, és ezért volt olyan látványos a szabálytalanság). Ráadásul tudják, h a real lesz a 2. meccs...LG írta:Ugye csak 1 meccsre tiltsák el![]()
mrmonster írta:Mert a húzódást nem lehet "összedrótozni". Csak a pihentetés a gyógyír.LG írta:De miért nem tugyák Rafát is ugy osszedrotozni mint Duffot![]()
![]()
![]()
![]()
Szerintem is. Vagy Albertini helyett Gerard játszik, mert szerintem Rijkaard közben rájött, hogy az olasz haverja nem is olyan jó. Csak a rutin itt nagyon kevés...Xavi írta:Pedig, ha nem játszik Rafa, akkor Oleguer és Albertini is játszani fog...Szerintem...
Ja...akkor inkább már Oleguer.Enrique írta:Albertitni csak ne játsszon ha kérhetném...PetI írta:Rafa kemény srác. Az orvostudomány meg tart már ott, hogy összefoltozzák, ha nagyon kell. (ld. Gattuso a Juve elleni Bl-döntőben, vagy Duff most ellenünk) De nem kellene mindenáron kockáztatni. Mindenesetre biztosabb lenne a Puyol-Márquez tengely, előttük meg Gerard (vagy Albertini?).![]()
Albertitni csak ne játsszon ha kérhetném...PetI írta:Rafa kemény srác. Az orvostudomány meg tart már ott, hogy összefoltozzák, ha nagyon kell. (ld. Gattuso a Juve elleni Bl-döntőben, vagy Duff most ellenünk) De nem kellene mindenáron kockáztatni. Mindenesetre biztosabb lenne a Puyol-Márquez tengely, előttük meg Gerard (vagy Albertini?).
NSO hír...szovalXavi írta:Remélem csak annyira biztos, hogy nem játszik, mint Duff itt ellenünk...Barcelona: érzékeny vérveszteség a Chelsea ellen
NSO, 2005-03-06 23:20
A spanyol labdarúgó-bajnokságban a listavezető FC Barcelona ma az Osasunát verte idegenben Eto’o első félidőben szerzett góljával minimális különbséggel 1-0-ra, ám a katalán örömbe némi üröm is vegyült, hiszen a gárda alapembere, a mexikói légiós Refael Marquez kisebb sérülést szenvedett - izomhúzódás a jobb lábában -, ám az már most biztosnak tűnik, hogy ki kell hagynia a jövő hét keddi, Chelsea elleni BL-nyolcaddöntő visszavágót.
Remélem csak annyira biztos, hogy nem játszik, mint Duff itt ellenünk...Barcelona: érzékeny vérveszteség a Chelsea ellen
NSO, 2005-03-06 23:20
A spanyol labdarúgó-bajnokságban a listavezető FC Barcelona ma az Osasunát verte idegenben Eto’o első félidőben szerzett góljával minimális különbséggel 1-0-ra, ám a katalán örömbe némi üröm is vegyült, hiszen a gárda alapembere, a mexikói légiós Refael Marquez kisebb sérülést szenvedett - izomhúzódás a jobb lábában -, ám az már most biztosnak tűnik, hogy ki kell hagynia a jövő hét keddi, Chelsea elleni BL-nyolcaddöntő visszavágót.
Remélem Marquet van olyan kőkemény, mint ahogy manapság játszik, és mint amilyennek kinéz. Ha van, akkor 99%, hogy fel fog épülni.LG írta:Ez is igazCharlie írta:Csodálkozunk hogy megsérült?Hihetetlen rúgásokat kap!
C.Az Espanol meccsen is rola állították ki a csákot
...eddig Ronie szokott ilyeneket kapni, de o is mindíg a meccsre felépult...remélem Rafaval sem lesz másképp.