Taibi írta:
De miért kell átjárni egymáshoz?
Ezt nem bírom felfogni. Mit keres itt egy madridi?(és mit keres ott egy barcás?)
ha itt nem azzal nyitnak, h puta barca, meg ehhez hasonlók, akkor miért zavar, h néhányszor megnyilvánulnak? azok akik szemétkedni jönnek ide, ki lettek szórva eddig is. arról nem beszélve, h a hozzászólásaik 99% egy topikra, a Barca-reálra korlátozódik, ezt meg azért át lehet ugrani, ha nem tetszik.
Taibi írta:
Ez olyan, mintha meccs közben a reál táborból átmenne valaki a barcás szurkoló táborba.....mondjuk a Boixos Nois-ba.... kíváncsi lennék, hogy ott mit kapna egy reálos.
valószínüleg egy perc alatt széttépnék, de az a Nois, ez meg itt egy magyarországi Barcelona fórum.
Taibi írta:
Itt komolyan nem értem pár szurkoló társamat se. Itt nem "demokráciának" kell lennie, hanem egy barcás tábornak!!!!
sztem nem kevésbé Barcás senki sem, aki elviseli a néhány margitfan - hangsúlyozom, normális - itteni megnyilvánulást. összefoglalva, ha az idelátogató, legyen akármilyen szurkoló, betartja a fórum szabályait és tiszteletben tartja az itteni "lakosokat", azt sztem nem kell elzavarni. a többit beszéld meg az adminokkal és a modokkal.