Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
az van, de így, magában nagyon kevés ezen a szinten. ezt harsogják minden évben. de majd csöndesebbek lesznek a srácok, ahogy nem jönnek az eredmények.Vito írta:Vanderlei Luxemburgo, a Real Madrid brazil vezetőedzője azt mondta, hogy a következő idényben a spanyol labdarúgó-bajnokságot, a Bajnokok Ligáját és a Király Kupát is megnyeri csapatával.
"Új, történelmi időszak következik" - nyilatkozta a brazil tréner a Folha de Sao Paulo című napilapnak. - "Olyan együttest kell létrehoznom, amely képes és akarja is a sikereket." A madridi elitklub szerény szezont zárt: a második lett a Primera Divisiónban, a BL-ben és a Király Kupában pedig már a nyolcaddöntőben elbúcsúzott.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
önbizalom az van!
magyaroknak nem tudom.csak ha valaki barca drukker,ahhoz közel áll katalunya is.legalábbis én így látom.redlions írta:De ott nemzetiségi kérdés is van... Mi köze hozzá a magyaroknak?Zsolti írta:hát azért az ultras sur,meg a boixos nois nem hinném,hogy olyan jókat szokott volna beszélgetni.
De ott nemzetiségi kérdés is van... Mi köze hozzá a magyaroknak?Zsolti írta:hát azért az ultras sur,meg a boixos nois nem hinném,hogy olyan jókat szokott volna beszélgetni.
Jártok ti meccsekre?Rapika írta:Taibi írta:De miért kell átjárni egymáshoz?
Ezt nem bírom felfogni. Mit keres itt egy madridi?(és mit keres ott egy barcás?)
Ez olyan, mintha meccs közben a reál táborból átmenne valaki a barcás szurkoló táborba.....mondjuk a Boixos Nois-ba.... kíváncsi lennék, hogy ott mit kapna egy reálos.
Itt komolyan nem értem pár szurkoló társamat se. Itt nem "demokráciának" kell lennie, hanem egy barcás tábornak!!!!
Ezzel teljes mértékben egyet értek!![]()
![]()
![]()
ha itt nem azzal nyitnak, h puta barca, meg ehhez hasonlók, akkor miért zavar, h néhányszor megnyilvánulnak? azok akik szemétkedni jönnek ide, ki lettek szórva eddig is. arról nem beszélve, h a hozzászólásaik 99% egy topikra, a Barca-reálra korlátozódik, ezt meg azért át lehet ugrani, ha nem tetszik.Taibi írta: De miért kell átjárni egymáshoz?
Ezt nem bírom felfogni. Mit keres itt egy madridi?(és mit keres ott egy barcás?)
valószínüleg egy perc alatt széttépnék, de az a Nois, ez meg itt egy magyarországi Barcelona fórum.Taibi írta: Ez olyan, mintha meccs közben a reál táborból átmenne valaki a barcás szurkoló táborba.....mondjuk a Boixos Nois-ba.... kíváncsi lennék, hogy ott mit kapna egy reálos.
sztem nem kevésbé Barcás senki sem, aki elviseli a néhány margitfan - hangsúlyozom, normális - itteni megnyilvánulást. összefoglalva, ha az idelátogató, legyen akármilyen szurkoló, betartja a fórum szabályait és tiszteletben tartja az itteni "lakosokat", azt sztem nem kell elzavarni. a többit beszéld meg az adminokkal és a modokkal.Taibi írta: Itt komolyan nem értem pár szurkoló társamat se. Itt nem "demokráciának" kell lennie, hanem egy barcás tábornak!!!!
Taibi írta:De miért kell átjárni egymáshoz?
Ez olyan, mintha meccs közben a reál táborból átmenne valaki a barcás szurkoló táborba.....mondjuk a Boixos Nois-ba.... kíváncsi lennék, hogy ott mit kapna egy reálos.
Itt komolyan nem értem pár szurkoló társamat se. Itt nem "demokráciának" kell lennie, hanem egy barcás tábornak!!!!
De miért kell átjárni egymáshoz?Boixos írta:nem tudom, mi a szarért kell olyanokat rúgdosni, akik semmi okot sem adtak erre. ez egy szabad weboldal, aki betartja a szabályokat, miért ne írogathatna ide. voltak már itt magukat margitfannak nevező gyökerek, akik ki lettek pörgetve 1 perc alatt, mert úgy nyilvánultak meg a fórumon. akik viszont most piszkálva vannak, nem ez a kategória. akik most keménykednek, nézzék meg, h viselkednek odaát az enriquével, a reddel, v a zsoltival. megadják nekik a tiszteletet, persze ők is tiszteletben tartják az ottaniakat. egy olyan szitu volt ott, ami nagyon nem jött be, amikor a badit megtalálták, pedig sztem neki volt igaza. de ezt írhatjuk az akkori felfokozott madridista idegállapot, és az ismét, ráadásul nem utoljára elbukott bajnokságuk miatti frusztráltságuk számlájára. szal, amíg olyanok írogatnak ide, akik semmi rosszat nem csinálnak, addig ne nyírja őket senki.
Ha - két hozzászólás részemről - kultúrált, akkor örülök neki. Inkább canterával levelezem.egyrealoska írta:akik átjárnak a margitistára azokkal semmi bajunk nincs normálisan kulturáltan beszélnek
Hala Boixos barátotok;)Boixos írta:nem tudom, mi a szarért kell olyanokat rúgdosni, akik semmi okot sem adtak erre. ez egy szabad weboldal, aki betartja a szabályokat, miért ne írogathatna ide. voltak már itt magukat margitfannak nevező gyökerek, akik ki lettek pörgetve 1 perc alatt, mert úgy nyilvánultak meg a fórumon. akik viszont most piszkálva vannak, nem ez a kategória. akik most keménykednek, nézzék meg, h viselkednek odaát az enriquével, a reddel, v a zsoltival. megadják nekik a tiszteletet, persze ők is tiszteletben tartják az ottaniakat. egy olyan szitu volt ott, ami nagyon nem jött be, amikor a badit megtalálták, pedig sztem neki volt igaza. de ezt írhatjuk az akkori felfokozott madridista idegállapot, és az ismét, ráadásul nem utoljára elbukott bajnokságuk miatti frusztráltságuk számlájára. szal, amíg olyanok írogatnak ide, akik semmi rosszat nem csinálnak, addig ne nyírja őket senki.
Szívemből beszéltl!Boixos írta:nem tudom, mi a szarért kell olyanokat rúgdosni, akik semmi okot sem adtak erre. ez egy szabad weboldal, aki betartja a szabályokat, miért ne írogathatna ide. voltak már itt magukat margitfannak nevező gyökerek, akik ki lettek pörgetve 1 perc alatt, mert úgy nyilvánultak meg a fórumon. akik viszont most ba..gatva vannak, nem ez a kategória. akik most keménykednek, nézzék meg, h viselkednek odaát az enriquével, a reddel, v a zsoltival. megadják nekik a tiszteletet, persze ők is tiszteletben tartják az ottaniakat. egy olyan szitu volt ott, ami nagyon nem jött be, amikor a badit megtalálták, pedig sztem neki volt igaza. de ezt írhatjuk az akkori felfokozott madridista idegállapot, és az ismét, ráadásul nem utoljára elbukott bajnokságuk miatti frusztráltságuk számlájára. szal, amíg olyanok írogatnak ide, akik semmi rosszat nem csinálnak, addig ne nyírja őket senki.
De azzal a pár normális emberrel miről beszélsz? Hát a Barcáról! Szóval ne mond, hogy nem érdekel a Barca, mert itt végig a Barcáról van szó. De ugye a Barca a legjobb, tehát most itt vagy -csaknem divatból? ááá dehogy. (gondolom tavaly ilyenkor egy valencia fórumon nyaltál.)Colin írta:nah akkor all: 2. kedvenc csapatom a világon: L'Pool. Második kedvenc csapatom a SPANYOL bajnokságba a bilbao... De vannak olyan játékosok akikről elismerem h nagyon jók és örülnék ha a reálban játszana... ilyen Yeste, Torres, és David Villa. LG: Tőled fel sem veszemOrdog írta:Neeeeeeeem, a 2. kedvenc csapata a L'pool nem??? Ott játszik Luis Garcia a volt barcás, aki nagy kedvence Colinnak. Vagy várj... lehet, hogy mégis Torresért van oda, aki kijelentette, hogy csak a Barcában hajlandó továbbjátszani (Spanyolo.-ban). Vagy lehet, hogy télleg a Bilbao.... Áhhhh, franc se tud már ezen kiigazodniLG írta:A 2. kedvenc csapata a Bilbao, Torres és Yeste a kedvenc játékosaiSztem 1értelmu h divatdrukker.
![]()
![]()
![]()
BAJNOKCSAPAT!!!!!! és ez a lényeg...Zsolti: Kössz. Rivaldinho: Szintén kössz
Taibi: NEM a barcelona miatt vagyok itt, mert az magasról nem érdekel. Hanem a szurkolóik miatt... Mert találtam itt pár normális emberkéket és jöttem velük beszélgetni.. egyébként te pont olyan lehetsz akineka reál nem ellenfél, hanem ellenség. Jól gondolom? Badi: Most aránylag sok szabadidőm van, mert a sulinak mindjárt vége, é már nem szivatnak minket... (annyira)
Remélem mindenki megértett mindent : )
nah akkor all: 2. kedvenc csapatom a világon: L'Pool. Második kedvenc csapatom a SPANYOL bajnokságba a bilbao... De vannak olyan játékosok akikről elismerem h nagyon jók és örülnék ha a reálban játszana... ilyen Yeste, Torres, és David Villa. LG: Tőled fel sem veszemOrdog írta:Neeeeeeeem, a 2. kedvenc csapata a L'pool nem??? Ott játszik Luis Garcia a volt barcás, aki nagy kedvence Colinnak. Vagy várj... lehet, hogy mégis Torresért van oda, aki kijelentette, hogy csak a Barcában hajlandó továbbjátszani (Spanyolo.-ban). Vagy lehet, hogy télleg a Bilbao.... Áhhhh, franc se tud már ezen kiigazodniLG írta:A 2. kedvenc csapata a Bilbao, Torres és Yeste a kedvenc játékosaiSztem 1értelmu h divatdrukker.
![]()
![]()
![]()
BAJNOKCSAPAT!!!!!! és ez a lényeg...
Mi lesz itt nyáron???Badi írta:az viszont már nem, hogy a legnagyobb rivális csapata honlapján küldd napi 10-20 nem is rövid hsz-t. nem tudom mennyi szabad ideje lehet, ha emellett a madridistárais jár legalább ennyit. ha van nem szóltam...Zsolti írta:Colin jó fej.őt ne bántsátok.mellesleg sztem ő nem egy divatdrukker,csak érdekli,hogy mi folyik a rivális klub körül és ez teljesen normális.![]()
Neeeeeeeem, a 2. kedvenc csapata a L'pool nem??? Ott játszik Luis Garcia a volt barcás, aki nagy kedvence Colinnak. Vagy várj... lehet, hogy mégis Torresért van oda, aki kijelentette, hogy csak a Barcában hajlandó továbbjátszani (Spanyolo.-ban). Vagy lehet, hogy télleg a Bilbao.... Áhhhh, franc se tud már ezen kiigazodniLG írta:A 2. kedvenc csapata a Bilbao, Torres és Yeste a kedvenc játékosaiSztem 1értelmu h divatdrukker.