Barça vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LG
Az Év fórumozója 2016

2005.06.06. 14:51:57

Mit akar a kis szardarab luzerburger, oktoberben már nem o lex a kispadon :!:
Boixos
Llegenda del Barça

2005.06.06. 11:49:02

Vito írta:Vanderlei Luxemburgo, a Real Madrid brazil vezetőedzője azt mondta, hogy a következő idényben a spanyol labdarúgó-bajnokságot, a Bajnokok Ligáját és a Király Kupát is megnyeri csapatával.

"Új, történelmi időszak következik" - nyilatkozta a brazil tréner a Folha de Sao Paulo című napilapnak. - "Olyan együttest kell létrehoznom, amely képes és akarja is a sikereket." A madridi elitklub szerény szezont zárt: a második lett a Primera Divisiónban, a BL-ben és a Király Kupában pedig már a nyolcaddöntőben elbúcsúzott.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

önbizalom az van!
az van, de így, magában nagyon kevés ezen a szinten. ezt harsogják minden évben. de majd csöndesebbek lesznek a srácok, ahogy nem jönnek az eredmények.
kiváncsi vok, a lukszemburgert mikor zavarják el.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Vito
Llegenda del Barça

2005.06.06. 11:44:33

Vanderlei Luxemburgo, a Real Madrid brazil vezetőedzője azt mondta, hogy a következő idényben a spanyol labdarúgó-bajnokságot, a Bajnokok Ligáját és a Király Kupát is megnyeri csapatával.

"Új, történelmi időszak következik" - nyilatkozta a brazil tréner a Folha de Sao Paulo című napilapnak. - "Olyan együttest kell létrehoznom, amely képes és akarja is a sikereket." A madridi elitklub szerény szezont zárt: a második lett a Primera Divisiónban, a BL-ben és a Király Kupában pedig már a nyolcaddöntőben elbúcsúzott.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

önbizalom az van!
real_funghi

2005.06.06. 08:53:52

Ha elintézitek, hogy kipörgessenek, esküszöm, hogy nem regisztrálok vissza. De megjegyzem, hogy pár hónappal ezelőtt személyesen kértem Z.Iván-tól, hogy töröljön, és nem történt semmi : )

Hogy miért jöttem ide? Volt itt egy Figo10 nevű felhasználó, aki hozzászólásaival kivívta a fórumosok ellenszenvét, elkezdett mindenki általánosítani, hogy akkor biztos minden Madridos ilyen hülye, ezt pedig nem hagyhattam a rendes szurkolótársaim nevében.

Mindkét szurkolótáborban vannak - hogy is mondjam, hogy ne sértsek meg senki... - ELFOGULTAK, akik a fórumokban adják a keményet, élőben meg becsicskulnak 2 perc alatt. Semmi értelme egymást csesztetni pár 10 éven aluli kisiskolás miatt, aki meghallják, hogy Barca az első aztán Barcások lesznek, aztán meg meghallják, hogy Real az első, Realosok lesznek, utána, meg kitudja milyen fanok lesznek, mire megjön az eszük.....

Ennyi.
Boixos
Llegenda del Barça

2005.06.05. 22:41:57

hozzám is közel áll Katalónia. arról nem beszélve, h az ultrassuros gyerekek a franco csecsén nőttek fel, ezért alapból rühellem őket. de az spanyolország, itt meg magyarországon vagyunk.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2005.06.05. 22:31:18

amugy meg tőllem a colin féle emberek nyugodtan átjárhatnak.én még el is tudok velük dumálni normálisan.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2005.06.05. 22:30:33

redlions írta:
Zsolti írta:hát azért az ultras sur,meg a boixos nois nem hinném,hogy olyan jókat szokott volna beszélgetni.
De ott nemzetiségi kérdés is van... Mi köze hozzá a magyaroknak?
magyaroknak nem tudom.csak ha valaki barca drukker,ahhoz közel áll katalunya is.legalábbis én így látom.
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.06.05. 22:28:59

Zsolti írta:hát azért az ultras sur,meg a boixos nois nem hinném,hogy olyan jókat szokott volna beszélgetni.
De ott nemzetiségi kérdés is van... Mi köze hozzá a magyaroknak?
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2005.06.05. 22:25:11

hát azért az ultras sur,meg a boixos nois nem hinném,hogy olyan jókat szokott volna beszélgetni.
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.06.05. 22:22:38

Rapika írta:
Taibi írta:De miért kell átjárni egymáshoz?
Ezt nem bírom felfogni. Mit keres itt egy madridi?(és mit keres ott egy barcás?)
Ez olyan, mintha meccs közben a reál táborból átmenne valaki a barcás szurkoló táborba.....mondjuk a Boixos Nois-ba.... kíváncsi lennék, hogy ott mit kapna egy reálos.
Itt komolyan nem értem pár szurkoló társamat se. Itt nem "demokráciának" kell lennie, hanem egy barcás tábornak!!!!

Ezzel teljes mértékben egyet értek! :!: :!: :!: :?
Jártok ti meccsekre? :roll: Kosármeccseken is jókat dumálunk az ellen szurkereivel, főszurkereivel. Nem kell rosszban lenni, mert ellenfelek vagyunk. Pedig meccs közben elő-előfordul, hogy szidjuk egymást, de előtte és utána is szent a béke! 8)
By red
Boixos
Llegenda del Barça

2005.06.05. 21:25:58

Taibi írta: De miért kell átjárni egymáshoz?
Ezt nem bírom felfogni. Mit keres itt egy madridi?(és mit keres ott egy barcás?)
ha itt nem azzal nyitnak, h puta barca, meg ehhez hasonlók, akkor miért zavar, h néhányszor megnyilvánulnak? azok akik szemétkedni jönnek ide, ki lettek szórva eddig is. arról nem beszélve, h a hozzászólásaik 99% egy topikra, a Barca-reálra korlátozódik, ezt meg azért át lehet ugrani, ha nem tetszik.
Taibi írta: Ez olyan, mintha meccs közben a reál táborból átmenne valaki a barcás szurkoló táborba.....mondjuk a Boixos Nois-ba.... kíváncsi lennék, hogy ott mit kapna egy reálos.
valószínüleg egy perc alatt széttépnék, de az a Nois, ez meg itt egy magyarországi Barcelona fórum.
Taibi írta: Itt komolyan nem értem pár szurkoló társamat se. Itt nem "demokráciának" kell lennie, hanem egy barcás tábornak!!!!
sztem nem kevésbé Barcás senki sem, aki elviseli a néhány margitfan - hangsúlyozom, normális - itteni megnyilvánulást. összefoglalva, ha az idelátogató, legyen akármilyen szurkoló, betartja a fórum szabályait és tiszteletben tartja az itteni "lakosokat", azt sztem nem kell elzavarni. a többit beszéld meg az adminokkal és a modokkal.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Rapika
Entrenador del Barça

2005.06.05. 21:25:54

Taibi írta:De miért kell átjárni egymáshoz?
Ez olyan, mintha meccs közben a reál táborból átmenne valaki a barcás szurkoló táborba.....mondjuk a Boixos Nois-ba.... kíváncsi lennék, hogy ott mit kapna egy reálos.
Itt komolyan nem értem pár szurkoló társamat se. Itt nem "demokráciának" kell lennie, hanem egy barcás tábornak!!!!

Ezzel teljes mértékben egyet értek! :!: :!: :!: :?
Kép
Kép
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2005.06.05. 21:07:25

Boixos írta:nem tudom, mi a szarért kell olyanokat rúgdosni, akik semmi okot sem adtak erre. ez egy szabad weboldal, aki betartja a szabályokat, miért ne írogathatna ide. voltak már itt magukat margitfannak nevező gyökerek, akik ki lettek pörgetve 1 perc alatt, mert úgy nyilvánultak meg a fórumon. akik viszont most piszkálva vannak, nem ez a kategória. akik most keménykednek, nézzék meg, h viselkednek odaát az enriquével, a reddel, v a zsoltival. megadják nekik a tiszteletet, persze ők is tiszteletben tartják az ottaniakat. egy olyan szitu volt ott, ami nagyon nem jött be, amikor a badit megtalálták, pedig sztem neki volt igaza. de ezt írhatjuk az akkori felfokozott madridista idegállapot, és az ismét, ráadásul nem utoljára elbukott bajnokságuk miatti frusztráltságuk számlájára. szal, amíg olyanok írogatnak ide, akik semmi rosszat nem csinálnak, addig ne nyírja őket senki.
De miért kell átjárni egymáshoz?
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.06.05. 20:54:35

egyrealoska írta:akik átjárnak a margitistára azokkal semmi bajunk nincs normálisan kulturáltan beszélnek
Ha - két hozzászólás részemről - kultúrált, akkor örülök neki. Inkább canterával levelezem.
By red
egyrealoska
Barça B

2005.06.05. 20:51:19

akik átjárnak a margitistára azokkal semmi bajunk nincs normálisan kulturáltan beszélnek
egyrealoska
Barça B

2005.06.05. 20:50:19

jó hát azért boixos normál meg az ilyenek de van akik...nem folytatom
egyrealoska
Barça B

2005.06.05. 20:48:49

Boixos írta:nem tudom, mi a szarért kell olyanokat rúgdosni, akik semmi okot sem adtak erre. ez egy szabad weboldal, aki betartja a szabályokat, miért ne írogathatna ide. voltak már itt magukat margitfannak nevező gyökerek, akik ki lettek pörgetve 1 perc alatt, mert úgy nyilvánultak meg a fórumon. akik viszont most piszkálva vannak, nem ez a kategória. akik most keménykednek, nézzék meg, h viselkednek odaát az enriquével, a reddel, v a zsoltival. megadják nekik a tiszteletet, persze ők is tiszteletben tartják az ottaniakat. egy olyan szitu volt ott, ami nagyon nem jött be, amikor a badit megtalálták, pedig sztem neki volt igaza. de ezt írhatjuk az akkori felfokozott madridista idegállapot, és az ismét, ráadásul nem utoljára elbukott bajnokságuk miatti frusztráltságuk számlájára. szal, amíg olyanok írogatnak ide, akik semmi rosszat nem csinálnak, addig ne nyírja őket senki.
Hala Boixos barátotok;)
Maxi
Entrenador del Barça

2005.06.05. 20:27:00

Boixos írta:nem tudom, mi a szarért kell olyanokat rúgdosni, akik semmi okot sem adtak erre. ez egy szabad weboldal, aki betartja a szabályokat, miért ne írogathatna ide. voltak már itt magukat margitfannak nevező gyökerek, akik ki lettek pörgetve 1 perc alatt, mert úgy nyilvánultak meg a fórumon. akik viszont most ba..gatva vannak, nem ez a kategória. akik most keménykednek, nézzék meg, h viselkednek odaát az enriquével, a reddel, v a zsoltival. megadják nekik a tiszteletet, persze ők is tiszteletben tartják az ottaniakat. egy olyan szitu volt ott, ami nagyon nem jött be, amikor a badit megtalálták, pedig sztem neki volt igaza. de ezt írhatjuk az akkori felfokozott madridista idegállapot, és az ismét, ráadásul nem utoljára elbukott bajnokságuk miatti frusztráltságuk számlájára. szal, amíg olyanok írogatnak ide, akik semmi rosszat nem csinálnak, addig ne nyírja őket senki.
Szívemből beszéltl! :wink: :lol:
És Taibi nem ellenség hanem ellenfél! :roll:
Forca Barca
Boixos
Llegenda del Barça

2005.06.05. 20:21:48

nem tudom, mi a szarért kell olyanokat rúgdosni, akik semmi okot sem adtak erre. ez egy szabad weboldal, aki betartja a szabályokat, miért ne írogathatna ide. voltak már itt magukat margitfannak nevező gyökerek, akik ki lettek pörgetve 1 perc alatt, mert úgy nyilvánultak meg a fórumon. akik viszont most piszkálva vannak, nem ez a kategória. akik most keménykednek, nézzék meg, h viselkednek odaát az enriquével, a reddel, v a zsoltival. megadják nekik a tiszteletet, persze ők is tiszteletben tartják az ottaniakat. egy olyan szitu volt ott, ami nagyon nem jött be, amikor a badit megtalálták, pedig sztem neki volt igaza. de ezt írhatjuk az akkori felfokozott madridista idegállapot, és az ismét, ráadásul nem utoljára elbukott bajnokságuk miatti frusztráltságuk számlájára. szal, amíg olyanok írogatnak ide, akik semmi rosszat nem csinálnak, addig ne nyírja őket senki.
PUYOL-XAVI-INIESTA
egyrealoska
Barça B

2005.06.05. 20:08:42

Szerintem modjátok meg elmenjünk és akkor elmegyünk és nem zavarok. nem mintha én nagyon itt szoktam volna lenni. látszik is hogy colint "zrgatjátok :)
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2005.06.05. 16:36:53

Colin írta:
Ordog írta:
LG írta:A 2. kedvenc csapata a Bilbao, Torres és Yeste a kedvenc játékosai :arrow: Sztem 1értelmu h divatdrukker. 8)
Neeeeeeeem, a 2. kedvenc csapata a L'pool nem??? Ott játszik Luis Garcia a volt barcás, aki nagy kedvence Colinnak. Vagy várj... lehet, hogy mégis Torresért van oda, aki kijelentette, hogy csak a Barcában hajlandó továbbjátszani (Spanyolo.-ban). Vagy lehet, hogy télleg a Bilbao.... Áhhhh, franc se tud már ezen kiigazodni :lol: :lol: :lol:

BAJNOKCSAPAT!!!!!! és ez a lényeg...
nah akkor all: 2. kedvenc csapatom a világon: L'Pool. Második kedvenc csapatom a SPANYOL bajnokságba a bilbao... De vannak olyan játékosok akikről elismerem h nagyon jók és örülnék ha a reálban játszana... ilyen Yeste, Torres, és David Villa. LG: Tőled fel sem veszem 8) Zsolti: Kössz. Rivaldinho: Szintén kössz :wink: Taibi: NEM a barcelona miatt vagyok itt, mert az magasról nem érdekel. Hanem a szurkolóik miatt... Mert találtam itt pár normális emberkéket és jöttem velük beszélgetni.. egyébként te pont olyan lehetsz akineka reál nem ellenfél, hanem ellenség. Jól gondolom? Badi: Most aránylag sok szabadidőm van, mert a sulinak mindjárt vége, é már nem szivatnak minket... (annyira) :wink: Remélem mindenki megértett mindent : )
De azzal a pár normális emberrel miről beszélsz? Hát a Barcáról! Szóval ne mond, hogy nem érdekel a Barca, mert itt végig a Barcáról van szó. De ugye a Barca a legjobb, tehát most itt vagy -csaknem divatból? ááá dehogy. (gondolom tavaly ilyenkor egy valencia fórumon nyaltál.)
Amúgy jól látod. A bajnokságban van 18 ellenfél és 1 ellenség!
Colin
Capitá del Barça

2005.06.05. 12:59:23

Ordog írta:
LG írta:A 2. kedvenc csapata a Bilbao, Torres és Yeste a kedvenc játékosai :arrow: Sztem 1értelmu h divatdrukker. 8)
Neeeeeeeem, a 2. kedvenc csapata a L'pool nem??? Ott játszik Luis Garcia a volt barcás, aki nagy kedvence Colinnak. Vagy várj... lehet, hogy mégis Torresért van oda, aki kijelentette, hogy csak a Barcában hajlandó továbbjátszani (Spanyolo.-ban). Vagy lehet, hogy télleg a Bilbao.... Áhhhh, franc se tud már ezen kiigazodni :lol: :lol: :lol:

nah akkor all: 2. kedvenc csapatom a világon: L'Pool. Második kedvenc csapatom a SPANYOL bajnokságba a bilbao... De vannak olyan játékosok akikről elismerem h nagyon jók és örülnék ha a reálban játszana... ilyen Yeste, Torres, és David Villa. LG: Tőled fel sem veszem 8) Zsolti: Kössz. Rivaldinho: Szintén kössz :wink: Taibi: NEM a barcelona miatt vagyok itt, mert az magasról nem érdekel. Hanem a szurkolóik miatt... Mert találtam itt pár normális emberkéket és jöttem velük beszélgetni.. egyébként te pont olyan lehetsz akineka reál nem ellenfél, hanem ellenség. Jól gondolom? Badi: Most aránylag sok szabadidőm van, mert a sulinak mindjárt vége, é már nem szivatnak minket... (annyira) :wink: Remélem mindenki megértett mindent : )
REAL MADRID C. DE F.
Colin
Capitá del Barça

2005.06.05. 12:53:41

Badi írta:
Zsolti írta:Colin jó fej.őt ne bántsátok.mellesleg sztem ő nem egy divatdrukker,csak érdekli,hogy mi folyik a rivális klub körül és ez teljesen normális. :wink:
az viszont már nem, hogy a legnagyobb rivális csapata honlapján küldd napi 10-20 nem is rövid hsz-t. nem tudom mennyi szabad ideje lehet, ha emellett a madridistárais jár legalább ennyit. ha van nem szóltam... :roll:
Mi lesz itt nyáron??? :wink: Egyébként: Igyekszik az ember... : )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Colin 2005.06.05. 13:08:28-kor.
REAL MADRID C. DE F.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.06.05. 11:52:11

Lezárt