Deco #2
Mondhattam volna egyből őt, de én inkább úgy gondoltam, hogy ha majd Iniesta annyi idős lesz mint Xavi. 

Szerintem azt a valakit Thiago Alcántarának hívják.MessiFan írta:Nem láttam a teljes karrierjét, de egyetértek. Imádom az olyan futballistákat akik jól látnak a pályán, rengeteget mozognak a labda felé és jól kezelik is a játékszert. Ő ezekből mindet a legmagasabb szinten csinálta. Most helyette itt van Iniesta akiről szintén csak ezt tudom elmondani, és Iniestának is lesz utódja aki Barca nevelés, de hogy ki, nem lehet tudnimessideco írta:http://www.youtube.com/watch?v=k6KJ6OppyjU
Ez a játékos egy isten volt...

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Nem láttam a teljes karrierjét, de egyetértek. Imádom az olyan futballistákat akik jól látnak a pályán, rengeteget mozognak a labda felé és jól kezelik is a játékszert. Ő ezekből mindet a legmagasabb szinten csinálta. Most helyette itt van Iniesta akiről szintén csak ezt tudom elmondani, és Iniestának is lesz utódja aki Barca nevelés, de hogy ki, nem lehet tudnimessideco írta:http://www.youtube.com/watch?v=k6KJ6OppyjU

http://www.youtube.com/watch?v=k6KJ6OppyjU
Ehhez oly nagy erőnlét nem szükséges, de ilyet is "csak" a brazilok tudnakmessideco írta:Az erőnléte és a technikai képzettsége semmit sem esett vissza, ezt látom a videó alapján

Joga Bonitot!
- ab1daL
- Director del Fútbol
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/vi ... 48?nocache
A kedvencem góllal tért vissza a Fluminense csapatába
Szerk: mekkora öngólt fejelt egyik srác
A kedvencem góllal tért vissza a Fluminense csapatába

Szerk: mekkora öngólt fejelt egyik srác

Új bejegyzés a blogomban, ezúttal Decoról.
Ha valami hiba van benne, szóljatok...
http://messideco.blogspot.com/2010/11/deco.html
Ha valami hiba van benne, szóljatok...
http://messideco.blogspot.com/2010/11/deco.html
Mennyiszer kerestem ezt...A keresőbe tiszta poénból beírtam, hogy messideco és az első pár találat között volt. Deco és barátai vs. Messi és barátai meccs fotói 

-
- Director del Fútbol
Nem a szavazás eredménye sokkolt.fcbarca0827 írta:Hát, ha EZ alapján válaszották annak, akkor igen.![]()
Hanem a Maradona meg a túlértékelt egy hsz-ben.
Mert ha képességekről van szó.. Hagyjuk, Deco csúnyán jönne ki az összehasonlításból.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Hát, ha EZ alapján válaszották annak, akkor igen.lluisllach89 írta:Ez most komoly?bali 15 írta:Azon a listán tudod ki a második? Diego Maradona...... Semmit sem csinált itt 2 év alatt, sérült volt és persze balhés, na ki a túl értékelt?

Deconak, meg Heppi börszdéj. Nagy öröm lehet neki, hogy aznap született, mint én. Remélem büszke rá.

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- LM10
- Director del Fútbol
Boldogat Deco! Bevallom nekem sosem voltál a kedvencem, de a tudását elismertem.messideco írta:Anderson Luis da Souza, azaz Deco a mai napon ünnepli 33.-ik születésnapját! Isten éltesse, kívánok neki hosszú boldog életet, és karrierje sikeres befejezését Brazíliában. Örök kedvenc marad
-
- Director del Fútbol
Ez most komoly?bali 15 írta: Azon a listán tudod ki a második? Diego Maradona......
Semmit sem csinált itt 2 év alatt, sérült volt és persze balhés, na ki a túl értékelt?

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Azon a listán tudod ki a második? Diego Maradona......a "Blaugrana történetének 3. legjobb középpályása", hanem hogy úgy általánosságban hova helyeznénk el őt a klub történetében. Én kissé "túlértékeltnek" - ha van létezik ilyen fogalom, s ide is illik - véltem őt a szurkolók szemében, de még talán most először írtam le, hogy miért is.
Semmit sem csinált itt 2 év alatt, sérült volt és persze balhés, na ki a túl értékelt?

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Xavi és ini akkor is voltak olyan jók mint Deco, csak számos ok közbeszólt. Xavinak például volt egy hosszú sérülése. A másik amire gondolok hogy ha megnézzük akkor Xavi a 2008-as EB győzelem óta kezdte csúcsra járatni magát úgy igazán. Vagyis majdnem mióta Pep vette át az edző szerepét. ő ki tudta hozni mindkettőjükből a bennük lévő tartalékot, tehetséget! Rijkaard erre nem volt képes. Bár lehet hogy most hülyeséget írok...Andris írta: Azért ez is érdekes, nem csak hogy ő elcserélné.
Emlékeztetnélek h amíg Deco itt játszott, nem Xavi volt a sztárközéppályás, Iniesta meg aztán végképp nem. Természetesen utolsó évét leszámítva.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- Andris
- Adminisztrátor
Azért ez is érdekes, nem csak hogy ő elcserélné.Barcaman14 írta:Én semmi pénzért nem tenném!BlauGranaGroc írta:Bármikor elcserélném Xavi-t vagy Iniesta-t egy berobbanó, top formás Deco-ra.Ini és Xavi más szinten vannak mint a portugál. És ezzel nem Deco játéktudását kérdőjelezem meg...
Emlékeztetnélek h amíg Deco itt játszott, nem Xavi volt a sztárközéppályás, Iniesta meg aztán végképp nem. Természetesen utolsó évét leszámítva.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Én semmi pénzért nem tenném!BlauGranaGroc írta:Bármikor elcserélném Xavi-t vagy Iniesta-t egy berobbanó, top formás Deco-ra.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- Andris
- Adminisztrátor
Mondjuk én nem cserélném el, mert Iniestában talán még nagyobb ígéret van, Xavi meg most van csúcsformában, a mi tulajdonképpen ugyanaz a szint, mint Deco, vagy egy hajszálnyival még jobb is.
Teszi mindezt tisztán, alázatosan, katalánként.
Teszi mindezt tisztán, alázatosan, katalánként.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Jugador d'estrella
Ezek közül csak Laudrup és Cruyff jobb, ha a top formákat nézzük. Támadókkal meg ne hasonlítgassuk.torrestoni írta:Xavi, Iniesta, Laudrup, Rivaldo, Samitier, Schuster, Bakero, Guardiola, Suárez mind-mind mérföldekkel előtte jár, hogy Kubalát és Cruyffot ne is említsem (állítom határozottan anélkül, hogy az említettek közül két-három játékost sosem láttam futballozni).
Bármikor elcserélném Xavi-t vagy Iniesta-t egy berobbanó, top formás Deco-ra.
Amióta elment, arra várok, hogy Alcantara-t beépítsük a csapatba, mert a srác detto ugyanaz, mint a portugál.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu