Szánalmsak!!!

Bevallom nem olvastam,de ennek őszintén szerinted mennyi valóságalapja van?Messi 2012-ig(és remélem élete végéigfrei83 írta:Tényleg vki olvasta a mai sportot?
Egy idézet:
"Frank Rijkaard edző pedig arról beszélt: elképzelhetőnek tartja, hogy a Real Madrid valamelyik elnökjelöltje Leo Messivel kezdett tárgyalásokat."
![]()
Na ebbe úgy se jutunk dülőreDrigo írta:jó akkor maradjunk annyiban hogy Messi a Vb-n is jól fog játszani a döntőben Argentína - Brazília lesz és mondjuk megismétlődik a tavalyi KK döntő de azért remélem az nem vita téma hogy ősztől jól kéne játszani
Hát ebbe rohadtul nem értek veled egyetDrigo írta:Örülök h Messi már újra játékban bár azért remélem nem fog túl sokat lubickolni a Vb-n nehogy már ne a Brazilok nyerjenek majd ráér a jójáték ősztől
Mert akik ott lesznek a VB-n, már nem játszhattak.raven írta:Mondjuk én azt sem értem hogy tegnap miért nem játszott, igazán ráfért volna.
Fiúk ,én is az elejétől fogva őt kerestem ,én nem láttam,de testvérem azt mondta,h 1 pillanatra feltűnt a pályán a lefújás után,öltönyben!Chris írta:látta valamelyikőtök tegnap este, hogy mikor vette át az érmét, mert szerintem nem mutatták, és a csoport képen sem látszik.
![]()
Ehhh...sztem szegény Messi elfutna, ha vmelyik csaj "rárontana".Ordog írta:Biztos valami nővel volt