Saviola - El Pibito
Érzékelitek h 4 gólt lőtt az utolsó hat meccsen? Kezd belelendülni a bácsi! 

-
- Director del Fútbol
A Nyúl a hétvégén betalált! Jó lenne, ha nem sérülne meg többször a szezonban, elég húzós időszak van mögötte. Remélem, Pekerman még nem felejtette el, szeretném a vb-n látni játszani. Erre szerintem több esély van, mint arra, hogy újra a Barcában lássam...
-
- Director del Fútbol
Szerintem Saviola egész egyszerűen nincs motiválva eléggé! Hozzá szokott a 'sztársághoz', a nagy Barcelonához, és nem érezte utána jól magát a Monaco-ban, ahogy szerintem most sem a Sevillában. Ráadásul a sérülések is hátráltatják őt eléggé... SZÓVAL, szerintem Saviola egy igazán jó, tehetséges, és igen gólerős 'SZTÁR' csatár, akinek nagy csapatban a helye! Ott eléggé motivált lehetne, hogy újra a régi legyen, szerintem visszajöhetne simán, és Messivel harcolhatna a jobb oldalért... Giuly-t pedig el kéne adnunk nyáron, ha még pénzt akarunk érte kapni.LG írta:Monyuk hova jonne visszaMert a csatárposzt Etoo-é, a jobbszél meg Messié. Bár ha Giuly elmenne, akkor johatne, de ahoz nagyon jo szezont kell produkálnia, bár most már elkezdte rugni a golokat, így kell folytatnia.
"Més Cuen un Club"
-
- Director del Fútbol
Franc...
Monyuk hova jonne vissza
Mert a csatárposzt Etoo-é, a jobbszél meg Messié. Bár ha Giuly elmenne, akkor johatne, de ahoz nagyon jo szezont kell produkálnia, bár most már elkezdte rugni a golokat, így kell folytatnia.

Sajnos sztem nem fog visszajönniZsolti írta:Na reméljük,hogy belejön a gólvágásba,és akkor vissza is jöhetne akár.Bár,ha netalántán jönne a Henry akkor sztem esélytelen,hogy visszajőjjön.

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Director del Fútbol
Ja, ráadásul fogadtam rájuk a betandwinen, úgyhogy a "nagycsoportos óvodás" keresett nekem egy kis pénzt
.

-
- Director del Fútbol
Pont most akartam írni, hogy a 78. percben jár a meccs, és Saviola kettőt vert. Alakul... A hétvégi gólja is szép volt.
Ha valaki tud majd linket a gólokról, megköszönném, ha beírná ide!
Vamos Pibito!!!
Ha valaki tud majd linket a gólokról, megköszönném, ha beírná ide!
Vamos Pibito!!!
Beindult az ember, kettőt lőtt az UEFA kupában és még csak félidő van!
Hajráhajrá Salgótarján!!!
Hajráhajrá Salgótarján!!!

-
- Director del Fútbol
Pibito végre megszerezte első bajnoki gólját idén! Ideje volt, mert ha nem kezdi el gyors ütemben termelni a gólokat, még indoka is lesz rijkaardnak, hogy miért nem kell. Egyébként szépen ellőtte a kapus mellett a labdát a hosszúba.
És nekem külön öröm, hogy Riquelme is betalált szabadrúgásból, így idén először mindkét kedvencem lőtt gólt a fordulóban!
És nekem külön öröm, hogy Riquelme is betalált szabadrúgásból, így idén először mindkét kedvencem lőtt gólt a fordulóban!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Nem, még nincs rajta, de a http://www.soccerclips.net -en sincs még fenn. Figyeld őket, hátha nemsokára felkerül.antiimperialista írta:Kösz! Sajnos nem találtam rajta, de lehet, hogy csak én vagyok bamba.
-
- Director del Fútbol
Kösz! Sajnos nem találtam rajta, de lehet, hogy csak én vagyok bamba.
- mrmonster
- Entrenador del Barça
http://www.latestgoals.netantiimperialista írta:Nem tudja valaki, honnan lehet letölteni UEFA-kupás összefoglalókat? Saviola végre gólt lőtt a Besiktas elleni 3-0 alkalmával, és szeretném megnézni!
Remélem már rajta van, én is megnézem.
Előre a TITOlusokért!
-
- Director del Fútbol
Nem tudja valaki, honnan lehet letölteni UEFA-kupás összefoglalókat? Saviola végre gólt lőtt a Besiktas elleni 3-0 alkalmával, és szeretném megnézni!
-
- Director del Fútbol
Saviola tegnap már játszott az UEFA-kupában! Legalábbis az nso-n ezt olvastam...
- Mr. Master
- Director del Fútbol
nem írok le kétszer mindent.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
1 hónap kényszerpihenő....
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=94917
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=94917