Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
magyarul egyetérteszBoixos írta:erről csak azért nem mondom el a véleményemet, mert nem szeretnék munkát adni a kollégáknakBadi írta:...az Argentínok csak rugdosódni tudnak
azé, elég [auto_cenzúra] gólt rúgott a kaka.
erről csak azért nem mondom el a véleményemet, mert nem szeretnék munkát adni a kollégáknakBadi írta:...az Argentínok csak rugdosódni tudnak
Úgy hogy egyik sem egész!Pl:64,4-Brazilia és 35,6 Argentína!Barcelonafan írta:Az elég érdekes hogy 64% Brazília, 35% Argentína hogy jön ki a száz ha csak kettőre lehet szavazni
De a lényeg hajrá Brazílország
LG írta:Szerintem ki nyeri az idei Konföderációs Kupát?-Sztem a kérdés is hulyén van feltéve, miért arra kel szavazni h szerintem ki nyeri a konfederácios kupát![]()
Barcelonafan, téged kereslek a FIFA2005 topicbanBarcelonafan írta:Az elég érdekes hogy 64% Brazília, 35% Argentína hogy jön ki a száz ha csak kettőre lehet szavazni
De a lényeg hajrá Brazílország
Mi akkor sorrel unnepelje a BrazilokatZsolti írta:rendben,meg majd jövő nyárra ne felejtsd el a pezsgőt!
na erre énis azt mondom,hogy majd meglássuk!Boixos írta:hát, ha az argentin vb aranyon múlna az a pezsgő, akkor attól nem sokat böfögnél. jó, ha a csoportkörön túljutnak majd. nem úgy, mint legutóbb ugyi.Zsolti írta:rendben,meg majd jövő nyárra ne felejtsd el a pezsgőt!
Gondoltam!azért mondtam,hogy van olyan jó az argentin védelem,hogy 1meccs alatt képtelenek kapni 4gólt!barcafan írta: én nem fikáztam az argentinok védelmét, a mondanivalóm az a brazil támadórész felé ment. Adriano-Kaka-Ronnie!!!, és a pad...
hát, ha az argentin vb aranyon múlna az a pezsgő, akkor attól nem sokat böfögnél. jó, ha a csoportkörön túljutnak majd. nem úgy, mint legutóbb ugyi.Zsolti írta:rendben,meg majd jövő nyárra ne felejtsd el a pezsgőt!