Teljes egyetértés.Silvanus írta:A rohadt életbe, a tavalyi mez garnitúra volt a leggyönyörűbb!!!!!!!

Ja én is olvastam ezt már, de nem lepett meg! Szerintem elég egyélrtelmű, hogy ennek csak üzleti okai voltak, jövőre megint tutti kék gatya lesz, ezt nem hinném, hogy meg merik még egyszer húzni!?...
Nem mondanám annak, pusztán nem egyezik a moderátorként tanusíott viselkedésünk.Vito írta:OFF: most Ti frankón összevesztetek?Enrique írta:Hát igen.. Ezentúl olyan éber leszek, hogy csak na!!
veszett a halálVito írta:OFF: most Ti frankón összevesztetek?Enrique írta:Hát igen.. Ezentúl olyan éber leszek, hogy csak na!!
már alig vártad az alkalmatt h lecsaphassvisca el barca írta:Olyan mezbe kente egy ideig a kispest is itthon. talán még mindig olyanba játszanak. RED kedvéért, nem lesz itt a csúnya f betűs, de X-re végződős szócska. se tudja, nem vagyok kispest szurkoló...
Sorry, h a tiédbe rondítottam bele ezzel..![]()
Viszont baromi jól néz ki!visca el barca írta:annak a régi full tapados meznek azert ott volt az a hatalmas előnye, hogy igen-igen nehéz volt megfogni és rancigálni....(ettol fuggetlenul sztem qva kényelmetlen lehet olyanban játszani..)
Sztem meg a mienk szebb...a Romájé tul 1xuBoixos írta:az ASRnek sosem voltak csúnya mezei.
lehet, h nekünk is a diadorával kéne dolgoztatni, mert ez a nike kollekció elég karcsúra sikeredett.
nem csak a nike...az adidas is...Boixos írta:az ASRnek sosem voltak csúnya mezei.
lehet, h nekünk is a diadorával kéne dolgoztatni, mert ez a nike kollekció elég karcsúra sikeredett.
Nem értem, asszem valami belement a szemükbe...láttad a madrid mezeit? az is pocsék..Enrique írta:Egyetértek. Sajons...BlackPriest írta:Érdekes ez a fossárgazöld színű mez...elég ronda magyar szóval élve, nem mindha a milyénk jobb lenne...de azért nem virít ennyire![]()